header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor medische esthetica zal 43,32 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 11,10% tegen 2032 – Market Research Future

Oct 16, 2023 5:00 PM ET

Onderzoeksrapport Medische Esthetica Markt: Informatie per product (gezichts-esthetica, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharing, huid-esthetische apparaten en tatoeageverwijderingsapparaten), per technologie (invasief, niet-invasief en minimaal invasief), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en dermatologische cosmetische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor medische esthetica van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~11,10% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 43,32 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor medische esthetica verwijst naar de industrie en de marktsector die de verschillende medische procedures, behandelingen en producten omvat die gericht zijn op het verbeteren van het fysieke uiterlijk van individuen.

De belangrijke marktfactoren die de groei en expansie van de markt beïnvloeden, zijn de toenemende populariteit van gezichtstherapieën, waaronder cosmetische ingrepen, evenals de stijgende obesitas- en seniorenpopulatie. De populariteit van gezichtstherapieën, inclusief cosmetische ingrepen, is de drijvende kracht achter de CAGR-markt voor medische esthetica. De frequentie van cosmetische ingrepen is de afgelopen jaren gestaag toegenomen. Een aanzienlijk deel van de bevolking geeft de voorkeur aan veilige, niet-invasieve procedures zoals botulinetoxine-injecties en gezichtsvullers vanwege de voordelen die deze behandelingen bieden.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6807

Daarnaast zorgt de vraag naar niet-energetische procedures zoals gezichtsvullers en botulinetoxine-injecties voor een algehele stijging van het aantal uitgevoerde procedures. Deze kenmerken, samen met het evenwicht tussen mannen en vrouwen in het gebruik van cosmetische procedures, worden beter, waardoor er een algemene vraag naar de medische esthetica-industrie ontstaat.

Segmentatie

De marktsegmenten van medische esthetica, gebaseerd op producten, omvatten gezichtsesthetica, lichaamscontouringapparaten, cosmetische implantaten, ontharingsapparaten, huidesthetische apparaten en tatoeageverwijderingsapparaten.

De segmentatie van de markt voor medische esthetica is gebaseerd op technologie, invasief, niet-invasief en minimaal invasief.

De marktsegmentatie van medische esthetica op basis van eindgebruiker omvat ziekenhuizen &klinieken en dermatologische &cosmetische centra.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Allergan
  • Johnson & Johnson
  • Galderma
  • Lumenis
  • Cynosure
  • YOLO Medisch
  • Tri Tandheelkundig Implantaat
  • Tecno Gamma
  • Merz Pharmaceuticals GmbH (Duitsland)
  • Bausch Gezondheid

Regionale analyse

Door de toenemende belangstelling voor cosmetische chirurgie is de Noord-Amerikaanse marktregio voor medische esthetica klaar om marktleider te worden. De marktexpansie in Noord-Amerika zal ook worden geholpen door de stijgende populariteit van zowel minimaal invasieve als invasieve chirurgische behandelingen.

De groeiende vraag naar niet-invasieve procedures en de populariteit van medisch toerisme – waarbij patiënten vanuit andere landen naar plaatsen als Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk reizen om zorg te ontvangen – zijn twee factoren die de groei van de markt in Europa stimuleren.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (210 pagina’s) over medische esthetica:https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-aesthetics-market-6807

Er wordt verwacht dat de markt voor medische esthetica in de regio Azië-Pacific snel zal groeien gedurende de voorspellingsperiode. Tijdens de prognoseperiode zal de markt op dit gebied naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van het toenemende consumentenbewustzijn en de toenemende belangstelling voor de procedures in de zich ontwikkelende regionale economieën, evenals de promotiemethoden die de huidige marktdeelnemers hanteren. Daarnaast profiteert het bedrijf sterk van de toename in investeringen in gezondheidszorgtoerisme.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Omvang, trends en inzichten in demarkt voor zuurstoftherapieapparatuur per product (zuurstofbronapparatuur, zuurstoftoedieningsapparaten), draagbaarheid (vaste zuurstoftherapieapparaten, draagbare zuurstoftherapieapparaten), toepassing (cystische fibrose, longontsteking) – wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor tandheelkundige biomaterialen: Informatie per type (metalen biomaterialen, keramische biomaterialen en polymere biomaterialen), per toepassing (implantologie, prothese en orthodontie), per eindgebruiker (fabrikanten van tandheelkundige producten, tandheelkundige laboratoria, tandheelkundige ziekenhuizen en klinieken en tandheelkundige academies en onderzoeksinstituten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Digital Diabetes Management Market Research Report Information by Type (Wearable Devices, Handheld Devices), Product & Services (Devices, Digital Diabetes Management Apps, Services), End User (Homecare, Academic & Research Institutes)- Forecast till 2032.

Microbiome Sequencing Services Market Research Report: Informatie per technologie (Sequencing by Litigation (SBL), Sequencing by Synthesis (SBS), Short Gun Sequencing, Targeted Gene Sequencing, RNA Sequencing, en anderen), per toepassing (gastro-intestinale ziekten, infectieziekten, CZS-ziekten, oncologie, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Transdermale Geneesmiddelen Afgiftesystemen Marktonderzoeksrapport Informatie Per Product (Transdermale Patches en Semisolids), Per Technologie (Elektrische Stroom, Iontoforese, Elektroporatie, Ultrasoon en Microporatie), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Aesthetics Market,Medical Aesthetics Market Size,Medical Aesthetics Market Share,Medical Aesthetics Market Trends