header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor online sportweddenschappen zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 13,60% en een waarde bereiken van USD 64,58904206 miljard | MRFR

Oct 16, 2023 1:00 PM ET

Online sportweddenschappen marktonderzoek, 2032

De omvang van de markt voor online sportweddenschappen werd geschat op 20,5 miljard USD in 2022. Er wordt verwacht dat de markt voor online sportweddenschappen zal stijgen van 23,288 miljard USD in 2023 tot 64,58904206 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,60% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032). Er is een groeipotentieel ontstaan voor de online sportweddenschappensector als gevolg van de toegenomen digitale innovatie. Sportweddenschappen stijgen gestaag in populariteit als een van de meest bekeken kijksporten ter wereld, wat een van de belangrijkste factoren is die de expansie van de markt stimuleren.

Sporten als golf, rugby, tennis en nog veel meer worden steeds vaker ingezet in e-sports. De markt voor online sportweddenschappen is enorm gegroeid dankzij de uitbreiding van platforms voor e-sporten. Dit element beïnvloedt de CAGR van de markt.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10480

De belangrijkste bedrijven in de markt voor online sportweddenschappen zijn onder andere

  • Holdings PLC (VK)
  • Bet365 Group Ltd (VK)
  • Churchill Downs Incorporated (VS)
  • Flutter Entertainment PLC (VK)
  • Entain PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • DraftKings (VS)
  • Fortuna Entertainment Group (Nederland)
  • Betsson AB (Zweden)
  • Betfred Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Kindred Group PLC (Malta)

Daarnaast verschijnen er voortdurend nieuwe technologieën op de markt, zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en virtual reality. Vanwege het vermogen om weddenschappen af te sluiten en de veelbelovende voorspellende mogelijkheden, wordt deze technologie erkend in de sportweddenschappenindustrie. Daarom wordt de uitbreiding van de online sportweddenschappensector gevoed door de voortdurende vooruitgang in deze technologieën. Daarnaast beschouwen veel staten en landen sportweddenschappen als illegaal. De overheid neemt momenteel echter stappen om sportweddenschappen te legaliseren, waardoor de markt voor internetweddenschappen op sport wordt uitgebreid. Toen de Singaporese overheid bijvoorbeeld in september 2016 e-sportweddenschappen legaliseerde, nam de populariteit van online sportweddenschappen aanzienlijk toe.

Er wordt verwacht dat de markt voor online sportweddenschappen zich zal ontwikkelen als gevolg van de trend om e-sportweddenschappen te legaliseren.

Koop dit onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10480

Online sportweddenschappen marktsegmentatie:

Voetbal, cricket, tennis, honkbal, volleybal, basketbal, hockey, paardrijden, boksen, golf en wielrennen behoren tot de sporten die deel uitmaken van de wereldwijde marktsegmentatie voor online sportweddenschappen. De markt werd gedomineerd door de voetbal niche.

Line-in-play, fixed-odds weddenschappen, daily fantasy, e-sports, exchange betting en spread betting zijn enkele van de soorten online sportweddenschappen die wereldwijd beschikbaar zijn. De e-sportsector beheerste de markt.

Mobiele en webgebaseerde applicaties maken deel uit van de segmentatie op basis van applicaties van de wereldwijde markt voor online sportweddenschappen. De markt werd gedomineerd door het mobiele segment.

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Door de groeiende digitale innovatie zal de Noord-Amerikaanse markt voor online sportweddenschappen deze markt domineren. De behoefte aan online wedplatforms neemt toe nu kijksporten steeds populairder worden. SalesForce bevindt zich in een goede positie om de marktexpansie in deze regio te stimuleren door gebruik te maken van haar kennis en oplossingen.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor online sportweddenschappen in Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei doormaken. Dit komt doordat een groeiend aantal mensen in de regio deelneemt aan sportweddenschappen als gevolg van het legaliseren van kansspelen in verschillende landen en het aantrekken van internationale marktspelers. Daarnaast kende de Indiase online sportweddenschappenindustrie de hoogste groei in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese online sportweddenschappenmarkt het grootste marktaandeel had.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https:// www.marketresearchfuture.com/reports/online-sports-betting-market-10480

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  online sports betting market share,online sports betting market size,online sports gambling market share,online sports betting industry,online sports betting