header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor schoonheidsspecialisten zal naar verwachting met 11,5% CAGR groeien tot USD 73,2 miljard in 2032

Oct 16, 2023 4:41 PM ET

Beauty Devices Market Research Report Informatie per product (haarverzorging, huidverzorging en mondverzorging), toepassing (huishoudelijk, commercieel en andere), eindgebruiker (professioneel en gepersonaliseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Market Research Future (MRFR) belicht in zijn rapport Beauty Devices Market Information By Compound, Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2032″ de markt zal tegen 2032 73,2 miljard dollar bereiken met een CAGR van 11,5%.

De meeste mensen zijn vertrouwd met schoonheidshulpmiddelen en hoe ze deze moeten gebruiken. De term “schoonheidsmiddelen” beschrijft producten die iemands uiterlijk verbeteren. Het is gemakkelijk te gebruiken en nuttig voor problemen met de huid en het haar. Het biedt diensten voor aantrekkelijkheid die vergelijkbaar zijn met die voor esthetiek. Huid, haar en veroudering komen tegenwoordig steeds vaker voor door blootstelling aan UV-straling. Door zonnebrand, een verminderde flexibiliteit van de huid en haaruitval worden klanten aangemoedigd om verschillende cosmetische procedures te ondergaan. Schoonheidstools hebben verschillende voordelen. Er is een piek geweest in de vraag naar medische benodigdheden om de zieke bevolking te verzorgen. Veel medische apparaten die gebruikt worden in de primaire klinische therapie zijn ademhalingsondersteunende apparaten, waaronder zuurstofgeneratoren, life support machines en monitoring.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/562

COVID-19 heeft ook geleid tot een aanzienlijke toename in de vraag naar medische producten, zoals handschoenen, maskers en veiligheidsbrillen. Door de toename van COVID-19 gevallen wereldwijd, is er een toename in de vraag naar medische benodigdheden van zorgverleners en het publiek voor preventieve maatregelen. Om een voldoende en doorlopend aanbod van persoonlijke veiligheidsuitrusting op de markt te garanderen, kunnen fabrikanten van deze goederen profiteren van de stijgende vraag naar medische benodigdheden. Ze kunnen worden toegepast om de huid te behandelen, te verbeteren en er beter uit te laten zien. Naast andere artikelen zijn er hulpmiddelen voor de handen, de huid, het haar en de voeten. Deze cosmetische hulpmiddelen worden veel gebruikt in kuuroorden, salons en bij thuisbehandelingen.

Ouderen hebben vaak last van deze kwalen. Rimpels, pigmentatie en droogte zijn allemaal tekenen van veroudering. Er wordt verwacht dat de markt voor schoonheidsapparaten zal groeien omdat de verfraaiingsgadgets een huid kunnen produceren die jonger lijkt. Hormoonverstoringen worden veroorzaakt door veranderingen in levensstijl en andere factoren bij individuen. Dit leidt tot ernstige acne-uitbraken en andere huidproblemen, waardoor de markt sneller zou kunnen groeien.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Procter & Gamble Co.
  • Panasonic Corporation
  • TRIA Beauty Inc
  • Tria Beauty Inc
  • L’Oreal S.A.
  • PhotoMedex Inc.
  • Nu Skin Ondernemingen
  • Syneron Medical Ltd
  • Home Skinovations Ltd

Markt Segmentatie

Op basis van toepassing is de markt voor schoonheidsapparatuur onderverdeeld in huishoudelijk, commercieel en overig gebruik. De marktgegevens voor schoonheidsapparatuur zijn onderverdeeld in deskundige en gepersonaliseerde categorieën per eindgebruiker. Haarverzorging, huidverzorging en tandverzorging behoren tot de producten in de marktclassificatie van schoonheidsapparatuur.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over Schoonheidsapparatuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/beauty-devices-market-562

Regionaal inzicht

Noord-Amerika domineerde de markt voor schoonheidsproducten en deze trend zal zich naar verwachting voortzetten in de projectieperiode. Dit wordt verklaard door de neiging van consumenten om nieuwe technologie te gebruiken op de markt voor schoonheidssystemen in dit gebied. De marktexpansie van Noord-Amerikaanse schoonheidsproducten wordt gestimuleerd door de toenemende prevalentie van verschillende haar- en huidaandoeningen, een ontwikkelde infrastructuur voor gezondheidszorg, een vergrijzende bevolking, veel deelnemers uit de sector en een toename van het lichaamsbewustzijn van mensen. Daarnaast wordt de expansie van het regionale marktaandeel verder gestimuleerd door toegenomen productlanceringen, overnames, fusies en productgoedkeuringen.

De markt zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien door de vergrijzing en toenemende voorkeur voor thuisbehandelingen. Door de groeiende oudere bevolking zal Azië-Pacific naar verwachting ook aanzienlijk groeien. Daarnaast heeft de verstedelijking van veel landen in deze regio de vraag van consumenten naar schoonheidsproducten doen toenemen, wat de expansie van de markt stimuleert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport informatie overde celtelermarkt per product, toepassing, eindgebruiker – voorspelling tot 2032

Wereldwijd onderzoeksrapport overaortakleppen per kleptype, eindgebruiker en regio – voorspelling tot 2032

Digitale 3D Printing marktomvang, groei en inzichten per component, materiaal, technologie, toepassing en eindgebruiker – wereldwijde prognose tot 2030

Landbouw Biotechnologie Markt onderzoek Rapport Informatie per Gewastype, Toepassing, Techniek en Regio – Prognose tot 2032

Interventionele cardiologiemarkt per type, eindgebruiker en regio – prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Beauty Devices Market,Beauty Devices Market Size,Beauty Devices Market Share,Beauty Devices Market Insights,Beauty Devices Market Report,Beauty Devices Market Research,Beauty Devices Market Trends,Beauty Devices Market Overview,Beauty Devices Market Growth,Beauty Devices Market Outlook,Beauty Devices Market Analysis