header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor transparante beeldschermen zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 44,50%.

Oct 16, 2023 6:00 PM ET

Transparante display marktinzichten

In 2022 werd de omvang van de markt voor transparante beeldschermen geschat op USD 0,5 miljard. De industrie voor transparante displays zal naar verwachting groeien van USD 0,7225 miljard in 2023 tot USD 13,733 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 44,50% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). Een van de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, is de stijgende vraag naar transparante displays in winkels en winkelcentra.

het toenemende gebruik van transparante displays in de reclame-industrie en de toenemende populariteit van gadgets zoals slimme brillen en HMD’s. Beeldschermen en beeldschermtechnologieën zijn in de loop der tijd geëvolueerd om een betere resolutie en een lager energieverbruik te bieden dankzij technologische vooruitgang. Technologische ontwikkelingen op het gebied van nanodeeltjes en transparante sensoren in elektrische circuits hebben de groei van de markt voor transparante beeldschermen mogelijk gemaakt. Om stijve, vierkante panelen te vervangen, wordt momenteel een flexibel beeldscherm ontwikkeld dat aantrekkelijker is voor de consument. Dit heeft een enorme kans gecreëerd voor de transparante displayindustrie om te groeien.

In termen van gebruik hebben OLED’s onlangs alle andere weergavetechnologieën voor transparante schermen overschaduwd. Omdat de OLED-materialen zelf transparant zijn, kunnen transparante OLED’s worden geproduceerd. Dit heeft verschillende fabrikanten van beeldschermen in staat gesteld om OLED-schermen te ontwerpen en te produceren. Bovendien zal de verkoop van hardware in 2021 de 80 miljard eenheden overschrijden, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de voorspelde 9,4 miljard eenheden.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7980

Er wordt verwacht dat deze ontwikkelingen de markt voor leveranciers van transparante beeldschermen zullen blijven vergroten, omdat beeldschermen essentieel zijn voor de AR/VR-industrie.

De onderzochte industrie wordt echter aanzienlijk beïnvloed door de hoge initiële kosten en de lage penetratiegraad bij de consument. Omdat de meeste klanten in enkele van de grootste markten, zoals India, China, Brazilië, enz. prijsgevoelig zijn, kunnen de hoge kosten van de transparante displays de groei van de markt gedurende de geprojecteerde periode beperken, wat een impact heeft op de marktopbrengsten voor transparante displays.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor transparante beeldschermen zijn.

  • Planar Systems,
  • Samsung Displays,
  • Pro Display,
  • Crystal Display System,
  • LG Electronics,
  • Panasonic Corporation,
  • BenQ,
  • Kent Optronics,
  • NEC Beeldschermoplossingen,
  • Universal Display Corporation,
  • Evolute GmbH,
  • Globus Infocom Ltd.,
  • Hangzhou Hikvision Digital Technology, Co.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7980

Deel inzichten

Op basis van schermgrootte is de markt voor transparante schermen onderverdeeld in kleine, middelgrote en grote segmenten. De markt werd gedomineerd door het kleine en middelgrote segment.

Op basis van technologie is de markt voor transparante beeldschermen onderverdeeld in LCD, OLED en andere segmenten. De OLED-categorie heeft de meeste inkomsten gegenereerd.

Op basis van resolutie is de markt voor transparante beeldschermen onderverdeeld in super HD-, Full HD- en HD-segmenten. De markt werd aangevoerd door de Ultra HD-categorie.

De markt voor transparante beeldschermen is onderverdeeld in de segmenten head-mounted display, head-up display, digital signage, slimme apparaten en andere producten.

Consumenten, detailhandel & horeca, sport & entertainment, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart & defensie, auto’s & vervoer en andere zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor transparante displays op basis van verticale markt. De markt werd gedomineerd door de auto- en transportsector.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. Als gevolg van een toename in de vraag naar transparante displays onder een aantal eindgebruikers, zal de marktsector voor transparante displays in Azië-Pacific deze industrie domineren.

Lees meer artikel-

Geavanceerde meetinfrastructuur (AMI) markt

Markt voor digitale badges

Markt voor internet van dingen (IoT) cloudplatforms

3D-printmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Transparent Display Market,Transparent Display Market Size,Transparent Display Market Share,Transparent Display Market Growth