header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor warmte-isolerende films zal naar verwachting 16,67 miljard dollar bereiken in 2032

Oct 16, 2023 2:00 PM ET

Hoogtepunten van de markt

De wereldwijde markt voor warmte-isolerende folie zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 5,50% laten zien en zal naar schatting USD 16,67 miljard bereiken in 2032.

Groeiende bezorgdheid over milieuduurzaamheid en energieverbruik zijn belangrijke factoren die de markt voor warmte-isolerende folies stimuleren. Warmte-absorberende folies bieden een efficiënt antwoord op de groeiende behoefte aan energie-efficiënte gebouwen en auto’s door de thermische isolatie te verbeteren. De vraag naar deze folies wordt verder gestimuleerd door overheidsinitiatieven die energiezuinige apparaten ondersteunen en wetten die duurzaamheidsdoelstellingen afdwingen. De markt ontwikkelt zich ook als gevolg van de toenemende kennis van consumenten en bedrijven over de financiële en milieuvoordelen van energiebesparing.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12319

De belangrijkste bedrijven op de markt voor warmte-isolerende folie zijn

  • Toray Industries, Inc.
  • Bleher Folientechnik GmbH
  • AVERY DENNISON CORPORATION
  • 3M
  • Saint-Gobain
  • DuPont
  • Cosmo Films Ltd
  • Singleton Groep
  • Johnson Window Films, Inc.
  • UBE Corporation

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor warmte-isolerende folies is gesegmenteerd op basis van type en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in endotherme folies en reflecterende folies. Reflecterende folies vormen het grootste deel van de markt voor warmte-isolerende folies. Reflecterende folies reflecteren efficiënt zonnestraling en voorkomen warmte dankzij hun hoge reflectiecoëfficiënt en lage thermische emissiviteit.

Op basis van het eindgebruik is de wereldwijde markt voor warmte-isolerende folies onderverdeeld in commerciële gebouwen, woongebouwen en de auto-industrie. De auto-industrie maakt het grootste deel uit van de markt voor warmte-isolerende folie per eindgebruik in 2022. De toepassing van warmte-isolerende coatings is aanzienlijk toegenomen als gevolg van de nadruk die de auto-industrie legt op duurzaamheid, energiebesparing en passagierscomfort. Deze coatings bieden verbeterde thermische isolatie, UV-bescherming en vermindering van schittering, wat de belasting van airconditioningsystemen vermindert en bijdraagt aan een aangenamer binnenklimaat.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12319

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor warmte-isolerende folie is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor warmte-isolerende folie bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor warmte-isolerende films in Azië-Pacific is verdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor warmte-isolerende folie bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

De Noord-Amerikaanse regio heeft het grootste marktaandeel in warmte-isolerende folie. Noord-Amerika heeft een ontwikkelde markt voor warmte-isolerende folies die wordt gevoed door een sterk streven naar duurzaamheid en energie-efficiëntie. De vraag naar warmte-isolerende folies wordt gestimuleerd door de strenge regels in de regio die energie-efficiënte oplossingen in de bouw- en automobielsector aanmoedigen. Daarnaast wordt de voortdurende opkomst en het gebruik van deze folies gestimuleerd door technologische doorbraken en een sterke focus op het verlagen van de CO2-uitstoot.

Bovendien is de Europese markt in de prognoseperiode blijven groeien. De Europese markt voor warmte-isolerende folies is vrij groot, vooral door de focus van de regio op milieuvriendelijke bouw- en automobielnormen. De markt wordt gestimuleerd door wetten die energiebesparing voorschrijven en door het toenemende publieke bewustzijn van de noodzaak om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De vraag naar warmte-isolerende folies wordt verder gestimuleerd door de bloeiende automobielsector en de toenemende investeringen in groene bouwtechnologie.

Bovendien zal Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode. De regio Azië-Pacific biedt een aanzienlijke kans voor de markt van warmte-isolerende folies, gedreven door een stijgend bewustzijn van energie-efficiëntie en snelle verstedelijking. Er is een aanzienlijke vraag door de opkomst van de automobielsector en de groeiende bouwactiviteit. De regio ziet een toename in het gebruik van warmte-isolerende folies vanwege overheidsprogramma’s en stimuleringsmaatregelen die energiebesparende maatregelen ondersteunen.

Verder is de rest van de wereldmarkt voor warmte-isolerende folies onderverdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. In de rest van de wereld, met inbegrip van het Midden-Oosten en Latijns-Amerika, neemt de behoefte aan warmte-isolerende folies toe als gevolg van de vooruitgang in de infrastructuur en de nadruk op milieuvriendelijke bouwpraktijken. Het gebruik van warmte-isolerende folies wordt gestimuleerd door de noodzaak om hoge temperaturen te bestrijden en het energieverbruik in deze gebieden te verlagen, wat de gestage groei van de markt ondersteunt.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/heat-insulating-films-market-12319

Belangrijkste bevindingen van de studie

  • De wereldwijde markt voor warmte-isolerende folies zal naar verwachting 16,67 miljard USD bereiken in 2032, met een CAGR van 5,50% tijdens de prognoseperiode.
  • De vraag naar warmte-isolerende folies om de duurzaamheid te verbeteren en het energieverbruik te verlagen, werd gestimuleerd door de snelle verstedelijking in de regio Azië-Pacific, het toenemende bewustzijn van energie-efficiëntie en een piek in de bouwactiviteiten, vooral in China en India.
  • Reflecterende folies kwamen naar voren als het grootste segment per type, dankzij hun hoge zonreflectie en thermische isolatie-eigenschappen.
  • Toray Industries, Inc, Bleher Folientechnik GmbH, AVERY DENNISON CORPORATION, 3M, Saint Gobain, DuPont, Cosmo Films Ltd, Singleton Group, Johnson Window Films, Inc, UBE Corporation.

Blader door meer rapporten:

Onderzoeksrapport over demarkt voor hoogzuiver isobutyleen – voorspelling voor 2030

OnderzoeksrapportKoolstofneutrale Brandstoffen – Wereldwijde prognose tot 2030

Glasvezelversterkte kunststof (FRP) marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2030

Hydraatremmers marktonderzoeksrapport wereldwijde prognose tot 2030

Acrylplaten Marktonderzoek Rapport-Globale voorspelling tot 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Heat Insulating Films Market,Heat Insulating Films Market Share,Heat Insulating Films Market Size,Heat Insulating Films Market Demand,Heat Insulating Films Market Future,Heat Insulating Films Market Growth