header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Xanthaangom wordt geschat op $0,6 miljard in 2022 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,73%, tot $0,82 miljard in 2030 – MRFR

Oct 16, 2023 3:45 PM ET

Marktoverzicht Xanthaangom:

De waarde van de xanthaangommarkt wordt geschat op USD 0,6 miljard in 2022. De xanthaangom marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,62 miljard in 2023 tot USD 0,82 miljard in 2030 met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,73% tijdens de prognoseperiode. periode (2023-2030). Verdikkingsmiddelen, stabilisatoren, vetvervangers, coatings, geleermiddelen, meststoffen, detergenten, kleefstoffen, afdichtingsmiddelen en andere ingrediënten die worden gebruikt in voedingsmiddelen, dranken, farmaceutische producten en hygiëneproducten zijn slechts enkele van de vele toepassingen in de industrie. De geringe beschikbaarheid van olie en schaliegas is ook toegenomen door hydraulische fracturering en andere technologische doorbraken, die de groei van de markt stimuleren. De toepassing van veganistische producten in de voedingsindustrie is versneld door de snel groeiende veganistische bevolking.

Veganisten vormen 1,1% van de wereldbevolking. In 2023 zullen er dus ongeveer 88 miljoen veganisten op aarde zijn. Deze factor heeft een directe invloed op de waardegroei van de Xanthaangom Markt, de toename van het aantal veganisten en andere macrofactoren, waaronder de toenemende vraag naar gemaks- en consumptiegoederen. voortdurende groei van voedsel en BBP per hoofd van de bevolking. Bijgevolg heeft de groeiende trend van veganisme de CAGR van de xanthaangommarkt in de afgelopen jaren versneld. De snelle groei van de olie-industrie is waarschijnlijk goed nieuws voor de xanthaangomindustrie. Bovendien verhogen de stabilisatie van de boorputwand en de vermindering van schade aan het reservoir de boorefficiëntie. Daarnaast wordt xanthaangom verkozen boven CMC, polyacrylamide, gemodificeerd zetmeel en andere polysachariden zoals guargom bij de ontwikkeling van olievelden vanwege de uitstekende reologische eigenschappen. De snelle groei van de olie-industrie is dus een andere factor die de inkomsten van de xanthaangommarkt stimuleert.

Xanthan Gum Market

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/748

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de xanthaangom markt zijn. Cargill, Solvay S.A., Deosen, Fufeng Group, Ingredion, Hebei Xinhe Biochemical Co. Ltd.,CP Kelco,Meihua Holdings Group Co. Ltd.,Unionchem,Archer Daniels Midland Company

Segmentaties:

De segmentatie van de xanthaangommarkt op basis van fusietype omvat droog en vloeibaar. In 2020 had de droge marktcategorie een groter marktaandeel in de inkomsten van de xanthangummarkt. Xanthaangom marktinformatie is gesegmenteerd naar functie in verdikkingsmiddelen, stabilisatoren, vetvervangers, coatings en overige. In 2021 hadden de verdikkingsmiddelen in deze categorie het grootste marktaandeel. Op basis van toepassing is de marktsegmentatie van xanthaangom onderverdeeld in voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica en nutraceutica, persoonlijke verzorging en overige. De voedingsmiddelen- en drankensector zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR. Per regio geeft het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse xanthaangommarkt werd in 2022 gewaardeerd op USD 0,27 miljard en zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de onderzoeksperiode. In Noord-Amerika is de booractiviteit toegenomen als gevolg van de groeiende vraag naar olie en op olie gebaseerde producten, wat de olie- en gassector waarschijnlijk zal versterken en op zijn beurt de marktgroei zal stimuleren. De EIA voorspelde dat de olieproductie zal stijgen tot 12,34 miljoen vaten in 2023. Ter vergelijking: in 2019 werd een record van 12,29 miljoen vaten per dag bereikt. Het verbruik van olie en andere vloeibare brandstoffen zou moeten stijgen van de eerder geschatte 20,48 miljoen vaten naar 20,51 miljoen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/xanthan-gum-market-748

Regionaal inzicht:

Per regio biedt het onderzoek inzicht in de markt van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt voor Xanthaangom was in 2022 goed voor USD 0,27 miljard en zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR-groei vertonen tijdens de onderzoeksperiode. De booractiviteiten in Noord-Amerika groeiden als gevolg van de stijgende vraag naar aardolie en op aardolie gebaseerde goederen, wat de olie& gassector waarschijnlijk zal versterken en op zijn beurt de expansie van de markt zal stimuleren. De EIA voorspelde een stijging van de olieproductie tot 12,34 miljoen bpd in 2023. Ter vergelijking: in 2019 werd een record van 12,29 miljoen bpd bereikt. Het verwachte verbruik van aardolie en andere vloeibare brandstoffen zal stijgen van de eerdere schatting van 20,48 miljoen bpd naar 20,51 miljoen bpd.

Gerelateerde rapporten:

Gum Hydrocolloid Market Research Report Information: per Type (Xanthaan, Guar Gum, Alginaat, Gellangom, Arabische Gom, Carrageen en anderen), per Toepassing (Zuivelproducten, Producten voor Persoonlijke Verzorging, Farmaceutische Producten, Bakkerijproducten, Vleesverwerking en Snoepgoed), per Functie (Verdikken, Geleren, Stabiliseren en anderen) en Regio – voorspelling tot 2027

Gum Arabic Market Research Report Information Per Type (Senegalia, Senegal, en Vachellia), Per Functie (Verdikkingsmiddelen, Stabilisatoren, Geleermiddel, en anderen) Toepassing [Voedingsmiddelen & Dranken, Farmaceutische & Nutraceuticals, Persoonlijke Verzorging en anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Jellies and Gummies Market Research Report Information Per Type (Jellies and Gummies), Per Categorie (Conventioneel en Functioneel), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Xanthan Gum Market,Xanthan Gum Market Size,Xanthan Gum Market Share,Xanthan Gum Market Trends,Xanthan Gum Market Overview,Xanthan Gum Market Analysis,Xanthan Gum Market Growth,Xanthan Gum Market Research,Xanthan Gum Market Report,Xanthan Gum Market Insights,Xanthan Gum Market Outlook