header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van medische hulpmiddelen zal tegen 2032 naar schatting een gezonde waarde bereiken van USD 995,00 miljard met een CAGR van 5,4%.

Oct 16, 2023 5:00 PM ET

Onderzoeksrapport medische hulpmiddelen per type apparaat (hartbewaking, diagnostiek en medicijntoediening), per therapeutische toepassing (gastro-intestinale chirurgie, algemene chirurgie en diagnostische beeldvorming), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en diagnostische centra, onderzoekslaboratoria) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor medische hulpmiddelen van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~5,4% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 995,00 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor medische hulpmiddelen is een dynamische en zich steeds ontwikkelende sector die wereldwijd een cruciale rol speelt in de gezondheidszorg. Van diagnostische instrumenten tot levensreddende implantaten, medische hulpmiddelen omvatten een breed scala aan producten die de patiëntenzorg en medische praktijken blijven transformeren. Dit artikel gaat in op de huidige staat van de markt voor medische hulpmiddelen, de trends, uitdagingen en de impact van technologische vooruitgang op deze cruciale sector.

De last van het behandelen en diagnosticeren van meer mensen voor chronische ziekten zet de gezondheidszorg van veel landen onder druk. De duur van het ziekenhuisverblijf van een patiënt en de totale kosten van de zorg zijn direct gecorreleerd. In combinatie met de inspanningen van gezondheidszorgorganisaties om patiënten naar de thuiszorg te verplaatsen, investeren marktspelers actief in de ontwikkeling van geavanceerde, gebruiksvriendelijke medische apparatuur, zoals gespecialiseerde bedden, apparatuur voor het optillen en verplaatsen van personen en toilethulpmiddelen voor de behandeling van chronische ziekten.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2869

Het doel van onderzoek en ontwikkeling is om de technologische mogelijkheden, unieke kenmerken en betaalbaarheid van producten te verbeteren en ze tegelijkertijd gebruiksvriendelijker te maken. Verschillende fabrikanten zijn begonnen met het combineren van geavanceerde functies en technologie zoals het internet der dingen en kunstmatige intelligentie in hun producten voor medische hulpmiddelen als gevolg van de overvloed aan medische hulpmiddelen op de markt. De onderdelen in elkaar zetten is de eerste stap om iets te maken. Grondstoffen inkopen is de eerste stap in het maken van deze apparaten.

Segmentatie

Per type apparaat wordt de markt gesegmenteerd in hartbewaking, diagnostiek en medicijntoediening.

Per therapeutische toepassing is de markt onderverdeeld in gastro-intestinale chirurgie, algemene chirurgie en diagnostische beeldvorming.

Naar eindgebruiker is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen & klinieken en diagnostische centra & onderzoekslaboratoria.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

Abbott (VS), Fresenius SE & Co. KGaA (Duitsland), GE Healthcare (VS), Johnson & Johnson Services Inc (VS), Medtronic (Ierland), Siemens AG (Duitsland), Stryker (VS), Boston Scientific Corporation (VS), Becton, Dickinson, and Company (VS), Bio Laboratories, Inc (VS).

Regionale analyse

Noord-Amerika is ‘s werelds grootste markt voor medische apparatuur. Het sterftecijfer is de afgelopen decennia aanzienlijk gestegen als gevolg van chronische ziekten zoals kanker, hartaandoeningen, diabetes, COPD, Alzheimer, obesitas, artritis en nog veel meer. Een gunstig terugbetalingsbeleid, een sterke infrastructuur in de gezondheidszorg en een snelle toepassing van geavanceerde medische technologie zullen naar verwachting de groei van de regionale markt tijdens de voorspelde periode stimuleren.

Uitgebreid marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over medische hulpmiddelen:https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-devices-market-2869

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende industrie voor medische hulpmiddelen hebben. Het aantal patiënten dat zorg nodig heeft voor chronische ziekten zoals kanker, artritis, osteoporose, chronische nierziekten en hart- en vaatziekten is de afgelopen jaren toegenomen als gevolg van technologische vooruitgang in de geneeskunde en wetgevingsinitiatieven.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Healthcare Cyber Security Market Research Report Information By Threat Type (Malware, Distributed Denial-Of-Service (DDOS), and Advanced Persistent Threat (APT)), By Solution Type (Antivirus & Antimalware, Risk & Compliance Management, Security Information & Event Management, DDOS Mitigation en Identity & Access Management), per eindgebruiker (ziekenhuizen & , farmaceutische & industrie, biotechnologie, zorgverzekeraars en bedrijven in medische hulpmiddelen) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – 2032

Onderzoeksrapport over deuitbestedingsmarkt voor medische facturering Informatie per onderdeel (in huis, uitbesteed), per dienst (front-end, middle-end, back-end), per eindgebruiker (ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Omvang, groei en vooruitzichten van deopioïdenmarkt per product (opioïde met verlengde afgifte/langwerkend, opioïde met onmiddellijke afgifte/kortwerkend), per toepassing (pijnbestrijding, anesthesie, hoestonderdrukking, verslaving, andere), per eindgebruiker en per regio – prognose tot 2032.

Radiofrequente Ablatie Apparaten Markt, Informatie per type (Unipolaire radiofrequente Ablatie & Bipolaire Radiofrequente Ablatie), & Toepassing (Chirurgische Oncologie, Cardiologie & Hartritmemanagement, Gynaecologie, & Cosmetologie) – Voorspelling tot 2030

Healthcare Analytics Market Research Report Information Per Type (Predictive, Descriptive), Per Component (Software, Services), Per Leveringsmodel (On-Premise, On-Request), Per Toepassing (Financial Analytics, Clinical Analytics), Per Eindgebruiker (Betalers, Ziekenhuizen) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Devices Market,Medical Devices Market Size,Medical Devices Market Share,Medical Devices Market Trends,Medical Devices Market Analysis