header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Locks of Luxury: onthulling van het $10,2 miljard kostende fenomeen van haarverlenging in 2030 – een glamoureuze prognose in stijlevolutie

Oct 16, 2023 9:00 AM ET

Overzicht van de markt voor haarverlenging:

De markt van haarverlenging is vandaag de dag de meest veeleisende markt, die naar verwachting zal groeien tot ongeveer USD 10,2 miljard in 2030. Deze wereldwijde markt heeft de verwachtingen om te voldoen aan een groeipercentage van 6%. De hairextensions worden gebruikt in de wereldwijde markt, ook wel bekend als kunsthaar, dat wordt gebruikt voor natuurlijk menselijk haar. Mannen en vrouwen gebruiken deze om hun haar extra volume of lengte te geven. Deze worden toegevoegd aan het natuurlijke menselijke haar door middel van de genaaid, geplakt, en andere vormen. De markt is in de loop der jaren snel gegroeid door het toenemende bewustzijn over het uiterlijk bij de consument. De wereldwijde haarextensies markt biedt enorme kansen voor de fabrikanten en de belangrijkste spelers. Tegenwoordig geven mensen de voorkeur aan kleurrijke hairextensions om er op verschillende dagen anders uit te zien. In plaats van het natuurlijke haar te kleuren, is het goed om de extensions te gebruiken.

Hair Extension Market (1)

Bovendien breidt de markt voor haarverlenging zich uit vanwege de gemakkelijke verkrijgbaarheid. Het is gemakkelijk te vinden in de online/offline markt. De voorkeur van consumenten voor lang en gezond haar trekt hen immers ook naar deze markt. Het haarverlenging marktonderzoeksrapport vermeldt de groei en de vraag van het aanbod, de marktsegmenten, de drijvende krachten achter de markt, de uitdagingen en de recente ontwikkelingen in de industrie.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6544

Het toenemende bewustzijn onder mensen met betrekking tot het beschadigen van haar door de kleur zorgt er ook voor dat ze dit gebruiken. Bovendien heeft de toenemende schoonheidsindustrie in de verschillende regio’s ook het marktaandeel verhoogd en de kansen voor de belangrijkste spelers vergroot. De markt bevat ook een aantal beperkingen die de markt naar beneden dwingen, waaronder regionale grenzen en recente wereldwijde pandemieën. Vanwege de constante vraag heeft de industrie besloten om meer belangrijke spelers en fabrikanten op de markt in te zetten.

Marktsegmentatie:

De Haarverlenging markt is gesegmenteerd in bepaalde factoren: type, eindgebruikers en distributiekanaal. Deze zijn verder onderverdeeld in de verschillende kanalen. De markt is gesegmenteerd in synthetische haarextensies, dierlijke haarextensies, en menselijke haarextensies op basis van het type. Van de 3 genereert het segment synthetische haarextensies een groter marktaandeel.

Op basis van de eindgebruiker, is de markt onderverdeeld in vrouwen en mannen. In vergelijking hiermee genereert het vrouwelijke segment grotere winsten.

Op basis van het distributiekanaal is de Haarextensies markt onderverdeeld in de niet-winkelgebaseerde en winkelgebaseerde segmenten. Daarnaast zijn de winkelsegmenten onderverdeeld in supermarkten, hypermarkten en andere.

Regionale segmentatie van de markt:

Volgens de indeling van de regionale segmenten, is de Haarverlenging markt onderverdeeld in meerdere regio’s. Deze regio’s zijn Azië-Pacific, Europa, de Verenigde Staten en Azië. Deze regio’s zijn Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. In deze regio’s zal de Noord-Amerikaanse markt naar verwachting de hoogste omzetgroei genereren. De belangrijkste reden voor de groei van de markt is de toenemende totale professionele schoonheidsindustrie. De toenemende bezorgdheid van consumenten over hun uiterlijk en persoonlijkheid voorspelt ook de hoogste CAGR voor de verwachte periode.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hair-extension-market-6544

Nieuws uit de sector:

Op 17 mei 2022 kondigde de Beauty Industry Group aan dat het BELLAMI Hair had overgenomen. Dit premium merk hairextensions valt onder de categorieën hairextensions en haarverzorging.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Hair and Nail Accessories Market Research Report Information Per Product Type (Haaraccessoires, Nagelaccessoires) en Per Distributiekanaal (Store-Based, Non-Store-Based) – Forecast till 2027

Organic Hair Color Market Research Report Informatie per producttype (langhoudend en vergankelijk in licht), per structuur (poeder, crème en andere), per eindgebruik (particulier en bedrijf) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Hair Extension Market,Hair Extension Market Size,Hair Extension Market Share,Hair Extension Market Trends,Hair Extension Market Research,Hair Extension Market Report,Hair Extension Market Growth,Hair Extension Market Analysis