header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verkenning van de indrukwekkende CAGR van de AI in Computer Vision-markt: Toekomstperspectieven en kansen

Oct 16, 2023 10:00 AM ET

Marktanalyse

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde AI-markt voor computervisie tegen 2032 268,3648 miljard dollar bereiken met een CAGR van 36,0%.

Drivers

Toename van cyberbedreigingen zal de marktgroei stimuleren

Door de toename van cyberbedreigingen worden datacenters, overheids- en privékantoren en andere hoogbeveiligde gebieden beschermd door AI in computer vision. Dit wordt gedaan om gevoelige en geheime gegevens te beschermen. Dit stimuleert dus de expansie van de markt.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste marktspelers die in het rapport over AI in computer vision worden genoemd, zijn onder andere.

  • Ultraleap
  • Irida Labs S.A.
  • Clarifai, Inc.
  • General Electric
  • Teledyne Technologieën Inc.
  • Xilinx, Inc.
  • Omron Corporation
  • Nvidia Corporation
  • Qualcomm Technologies Inc.
  • Intel Corporation
  • Google LLC
  • Microsoft Corporation
  • Apple Inc.
  • Meta Platforms Inc.
  • Prisma AI

Download een PDF-voorbeeld van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6672

Kansen

Integratie van AI in machinetechnologie biedt enorme kansen

De wereldwijde behoefte aan computervisie zal naar verwachting worden versterkt door het toenemende effect van kunstmatige intelligentie in machines. Door de vereiste gecontroleerde omstandigheden, onbegrensde kenmerkidentificatietechnologie en dure sensortechnologie was machine vision uiterst beperkt in zijn toepasbaarheid. Er wordt ook verwacht dat de dynamiek van machinetechnologie zal veranderen als gevolg van de integratie van kunstmatige intelligentie (AI), waardoor een geheel nieuwe klasse van toepassingen en enorme marktvooruitzichten ontstaan.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten die de markt zullen beperken

De hoge kosten en de bezorgdheid over de veiligheid en privacy van de gegevens kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie

De markt is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, machine-leerproces en component.

Op basis van component zal hardware de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van machinaal leren zal versterkingsleren de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van eindgebruiker zal de gezondheidszorg de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6672

COVID-19 Analyse

De COVID-19 pandemie zorgde ervoor dat de dagelijkse activiteiten in fabrieken en faciliteiten verzadigd raakten. Tijdens de epidemie was de toepassing van AI in de productiesector inderdaad in beweging. Om de escalerende pandemiecrisis te bestrijden en marktaandeel te behouden, hebben overheden over de hele wereld geprobeerd om technologische doorbraken in de sector te beïnvloeden. De gezondheidszorg zag echter een significante groei in het gebruik van AI-technologie als gevolg van het stijgende aantal ziekenhuisopnames en de grotere afhankelijkheid van patiënten van medische faciliteiten over de hele wereld. De overige productiesectoren maakten echter in aanzienlijk mindere mate gebruik van AI bij hun activiteiten tijdens de pandemie.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop AI in computer vision-markt

Wat betreft marktaandeel heeft Noord-Amerika de toppositie ingenomen voor AI in computer vision. Deze suprematie is het resultaat van verschillende dingen. Enkele van de grootste technologische bedrijven ter wereld, zoals Microsoft, Google en IBM, zijn gevestigd in Noord-Amerika en zijn voorlopers op het gebied van AI-onderzoek en -ontwikkeling. Deze bedrijven hebben grote investeringen gedaan in de computervisietechnologie, waardoor ze innovatie hebben bevorderd en een ondersteunende omgeving hebben gecreëerd voor de ontwikkeling van AI-toepassingen. Het gebied profiteert van een sterke infrastructuur die het gemakkelijker maakt om AI-systemen te ontwikkelen. Deze infrastructuur omvat superieure rekencapaciteiten & snelle internettoegang. De behoefte aan AI-oplossingen wordt verder gestimuleerd door de aanwezigheid van computer vision-intensieve sectoren in Noord-Amerika, waaronder de gezondheidszorg, de auto-industrie en de detailhandel. Daarnaast ondersteunen ondersteunend overheidsbeleid, academische instellingen en een bloeiende startup-omgeving de positie van Noord-Amerika als wereldleider op het gebied van AI & computer vision-technologieën.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-computer-vision-market-6672

Toonaangevende rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor energie- en nutsanalyses – Wereldwijde prognose tot 2030

AI Recruitment Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

5G-basisstation marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde gezondheidszorg in de metaverse markt – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  ai in computer vision,artificial intelligence in computer vision,artificial intelligence in computer vision ppt,generative ai in computer vision,ai in computer science,AI in Computer Vision Market,AI in Computer Vision Industry