header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor huidvullers zal naar verwachting 7,9% CAGR bedragen en zal in 2032 USD 10,11 miljard waard zijn.

Oct 17, 2023 5:25 PM ET

Dermal Fillers Market Research Report Information per type (hyaluronzuur, polymeren & deeltjes, calciumhydroxylapatiet en collageen), per toepassing (behandeling voor correctie van gezichtslijnen, facelift en lipbehandelingen), per merk (Juvederm, Radiesse en Restylane) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Verwacht wordt dat de markt voor huidvullers tegen 2032 USD 10,11 miljard zal bedragen met een CAGR van 7,9% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2032.

Twee belangrijke factoren die de groei van de wereldwijde markt voor dermale vullers beïnvloeden, zijn de toename van vroegtijdige huidveroudering en de stijgende vraag naar minimaal invasieve chirurgische behandelingen. De vraag naar dermale filleroperaties neemt toe, er zijn meer bedrijven die verschillende dermale fillerproducten aanbieden en meer grote spelers onderschrijven meer goederen, wat allemaal de groei van de markt stimuleert.

Daarnaast heeft een toename in een zittende levensstijl het verouderingsproces versneld en het zelfbewustzijn vergroot, waardoor het gebruik van dermale vullers noodzakelijk is geworden. Botuline toxine bijvoorbeeld wist kleine lijntjes en rimpels in het gezicht en moedigt jonge mensen aan om dergelijke cosmetische gezichtsoperaties uit te voeren. De vraag naar producten voor dermale vullers is ook toegenomen als gevolg van een reeks aan doeleinden voor gezichtsesthetiek, zoals het verbeteren van de lippen, het herstellen van het gezichtsvolume en gezichtsverjonging.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3893

Het aantal ouderen neemt toe, waardoor de vraag naar dermale vullers toeneemt en de markt groeit. Door de technologische vooruitgang in medisch-esthetische producten breidt de markt zich uit. De vraag naar esthetische behandelingen voor het gezicht wordt ook gestimuleerd door een groeiend zelfbewustzijn van jonge mensen over hun fysieke verschijning.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Galderma Laboratories, LP (Zwitserland), Allergan (Ierland), Merz Pharma (Duitsland), Dr. Korman Laboratories (Israël), Sinclair Pharma (VK), Teoxane Laboratories (Zwitserland), Suneva Medical (VS), SciVision Biotech Inc. (Taiwan), Medytox (Zuid-Korea).

Marktsegmentatie

De marktsegmenten van dermale vullers, gebaseerd op type, omvatten hyaluronzuur, polymeren & deeltjes, calciumhydroxylapatiet en collageen.

De marktsegmentatie van dermale vullers op basis van toepassing omvat de behandeling van lijncorrecties in het gezicht, facelifts en lipbehandelingen.

De marktsegmentatie van dermale vullers, op basis van merk, omvat juvederm, radiesse en restylane.

Regionale analyse

Door de stijgende vraag naar esthetische behandelingen en een toename in het gebruik van minimaal invasieve of niet-invasieve procedures op dit gebied, zal de Noord-Amerikaanse markt voor dermale vullers domineren. Daarnaast zal toenemend klinisch onderzoek naar de ontwikkeling van gloednieuwe, huidvriendelijke schoonheidsproducten de marktexpansie in de verwachte periode versnellen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (78 pagina’s) over huidvullers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/dermal-fillers-market-3893

Dankzij de groeiende vraag naar minimaal invasieve behandelingen om het uiterlijk van het gezicht te verbeteren, de goedkeuring van producten en de toegankelijkheid in de hele regio, heeft de markt voor dermale vullers in de regio Europa het op één na grootste marktaandeel. Bovendien zal de Britse markt voor dermale vullers naar verwachting snel groeien in de Europese regio gedurende de verwachte periode, terwijl de Duitse markt voor dermale vullers nu het grootste deel van het marktaandeel heeft.

De stijgende behoefte aan visueel aantrekkelijke gezichtsproducten en niet-invasieve cosmetische procedures in de APAC-regio zal naar verwachting de vraag op de markt stimuleren, wat zal leiden tot een aanzienlijke groei in de markt voor dermale vullers in Azië-Pacific in de geprognosticeerde periode. Bovendien heeft China het grootste marktaandeel in dermale vullers en zal de Indiase markt naar verwachting snel groeien in de regio Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Informatie overmarktonderzoek hartpompapparatuur, per product, apparaattype, therapie, eindgebruiker en regio – markt tot 2032

Medisch bionisch implantaat/kunstmatige organen marktonderzoeksrapport informatie per technologie, product, bevestiging, eindgebruiker – voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapporthulpmiddelen voor bariatrische chirurgie per type, procedure, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Omvang, trends en groei van demarkt voor voorgevulde spuiten per materiaal, type, ontwerp, eindgebruiker en regio – prognose tot 2032

Laparoscopie marktonderzoeksrapport informatie per producttype, toepassing, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Dermal Fillers Market,Dermal Fillers Market Size,Dermal Fillers Market Share,Dermal Fillers Market Trends,Dermal Fillers Market Growth,Dermal Fillers Market Insights,Dermal Fillers Market Analysis,Dermal Fillers Market Report,Dermal Fillers Market Research,Dermal Fillers Market Overview,Dermal Fillers Market Outlook