header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor fotonische geïntegreerde schakelingen zal 31,5327 miljard dollar bereiken tegen 20,47% CAGR in 2032

Oct 17, 2023 12:41 PM ET

Marktanalyse

Volgens het laatste rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor fotonische geïntegreerde schakelingen tegen 2032 een waarde bereiken van USD 31,5327 miljard met een CAGR van 20,47%.

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over fotonische geïntegreerde schakelingen worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Agilent Technologies, Inc. (VS)
  • Aifotec AG (Duitsland)
  • AlcatelLucent SA (Frankrijk)
  • Broadcom Inc (VS)
  • Ciena Corporation (VS)
  • CyOptics Inc. (VS)
  • EMCORE Corporation (VS)
  • Enablence Technologies Inc (Canada)
  • Finisar Corporation (VS)
  • HewlettPackard Company (VS)
  • Infinera Corporation (VS)
  • Intel Corporation (VS)

Ontvang een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7480

Stuurprogramma’s

Voorkeur voor fotonische IC’s ondersteunt de marktgroei

De voorkeur voor fotonische IC’s boven traditionele IC’s zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode ondersteunen. Een fotonisch geïntegreerd circuit is betaalbaar in vergelijking met conventionele IC’s vanwege de verkleining, het kleine formaat voor de consolidatie van verschillende functies en onderdelen op één chip, en omdat het energiezuiniger is.

Kansen

De groeiende defensiesector biedt robuuste kansen

De groeiende defensiesector zal tijdens de prognoseperiode lucratieve mogelijkheden bieden voor de markt van fotonische geïntegreerde schakelingen. Moderne militaire operaties zijn in grote mate afhankelijk van geavanceerde technologieën voor precisietargets, bewaking en communicatie. PIC’s spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van dergelijke capaciteiten. Snelle en veilige datatransmissie is cruciaal in de militaire sector.

Beperkingen en uitdagingen

Gebrek aan digitalisering als marktbeperking

Het gebrek aan digitalisering, het gebrek aan standaardisering en het beperkte aantal geschoolde technici kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor fotonische geïntegreerde schakelingen is onderverdeeld op basis van toepassing, component en type.

Per type zal monolithisch de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Wat de component betreft, zullen lasers de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal optische vezelcommunicatie de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7480

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie bleek gunstig voor de markt van fotonische geïntegreerde schakelingen. De producenten kregen een kans en ontwikkelden een nieuw point-of-care testapparaat dat nauwkeurig en snel kan bepalen of een patiënt geïnfecteerd is met behulp van virusreceptoren. Verstoringen in de toeleveringsketen en volatiliteit van de vraag zijn problemen waar de meeste organisaties mee te maken kregen. De halfgeleiderindustrie en de markt voor fotonische geïntegreerde schakelingen werden echter niet direct getroffen door de catastrofale gevolgen van de epidemie. De pandemie had dus een gunstige invloed en bood een kans voor de ontwikkeling van apparatuur.

Regionale analyse

Noord-Amerika is marktleider op het gebied van fotonische geïntegreerde schakelingen

Noord-Amerika zal de markt voor fotonische geïntegreerde schakelingen tijdens de prognoseperiode aanvoeren vanwege het toenemende gebruik van WAN-toepassingen voor datacenters en glasvezelcommunicatie. De toenemende behoefte aan hogesnelheidsdatatransmissie verhoogt de belasting van het cloud computing-netwerk in combinatie met de snelle uitrol van IoT, wat de groei van de markt in de regio bevordert. Verder zijn ondernemingen, met de toenemende behoefte aan data en bandbreedte, overgestapt op geïntegreerde schakelingen. Dergelijke componenten maken gebruik van fotonen en licht in plaats van elektronen en elektriciteit om een grotere efficiëntie en bandbreedte te bieden. PIC’s worden gebruikt ter ondersteuning van verschillende nieuwe technologieën zoals kwantumcomputing.

Gerelateerde rapporten:

Molded Interconnect Device Market

Markt voor bio-elektronische sensoren

FSO VLC-hifi markt

Augmented Reality-markt

Robotarmen markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Photonic Integrated Circuit Market,Photonic Integrated Circuit Market Size,Photonic Integrated Circuit Market Share,Photonic Integrated Circuit Market Trends,Photonic Integrated Circuit Market Demand,Photonic Integrated Circuit Market Growth