header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor nutscommunicatie zal tegen 2030 meer dan USD 30,45 miljard bedragen als gevolg van de toenemende bezorgdheid over cyberveiligheid en de toenemende regelgeving

Oct 17, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider bevindt de markt voor communicatie tussen nutsbedrijven zich in een groeitraject dat wordt gestimuleerd door een samenloop van factoren, waaronder de toepassing van smart grid-technologie, de integratie van hernieuwbare energiebronnen, toegenomen bezorgdheid over cyberbeveiliging en de noodzaak om verouderde infrastructuur te upgraden.

De markt voor nutscommunicatie werd in 2022 gewaardeerd op USD 20,3 miljard en zal naar verwachting in 2030 USD 30,45 miljard bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,2% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030, zoals aangegeven in het rapport van SNS Insider.

De belangrijkste spelers zijn:

  • Elektrisch
  • ABB Ltd.
  • Siemens Ag
  • Algemeen Elektrisch
  • Motorola
  • Emerson
  • Rockwell Automation
  • Hitachi
  • Toshiba
  • Azbil
  • Andere

Ontvang een voorbeeldrapport van Utility Communication Station Market 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2814

Reikwijdte van het marktrapport

Nutscommunicatie verwijst naar het complexe netwerk van communicatiekanalen en -technologieën die door nutsbedrijven worden gebruikt om verschillende aspecten van hun activiteiten te beheren en te controleren. Deze activiteiten omvatten meestal de opwekking, transmissie en distributie van essentiële diensten zoals elektriciteit, water, gas en telecommunicatie. Nutscommunicatie speelt een cruciale rol bij het garanderen van een betrouwbare en efficiënte levering van deze diensten aan consumenten, bedrijven en gemeenschappen. Ze vergemakkelijken bidirectionele communicatie tussen nutsbedrijven en eindgebruikers, waardoor vraagresponsprogramma’s en duurzamer energiebeheer mogelijk worden.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn:

Naar technologie:

  • Bedraad
  • Draadloos

Op hulpprogramma:

  • Openbaar
  • Privé

Op onderdeel:

  • Software
  • Hardware

Naar eindgebruiker:

  • Huishouden
  • Industrieel
  • Commercieel

Op toepassing:

  • Olie & Gas Nutsbedrijven
  • Transmissie & Distributie
  • Overige

Marktanalyse

De wereldwijde verschuiving naar hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, maakt geavanceerde communicatienetwerken noodzakelijk. Nutsbedrijven moeten de intermitterende aard van deze energiebronnen efficiënt beheren en een robuuste communicatie-infrastructuur is cruciaal voor real-time monitoring en netstabiliteit. Naarmate de wereld schonere energieoplossingen omarmt, zal de markt voor nutscommunicatie hiervan profiteren. Met de toenemende afhankelijkheid van digitale technologieën wordt de nutssector geconfronteerd met toenemende bedreigingen voor de cyberveiligheid. Het beschermen van kritieke infrastructuur tegen cyberaanvallen is een topprioriteit voor nutsbedrijven. Dit heeft geleid tot investeringen in veilige communicatieoplossingen die gevoelige gegevens en infrastructuur kunnen beschermen, wat de groei in de markt stimuleert. Het internet der dingen (IoT) speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de activiteiten van nutsbedrijven. Nutsbedrijven zetten een groot aantal sensoren en IoT-apparaten in om gegevens te verzamelen en besluitvormingsprocessen te verbeteren. Deze apparaten zijn afhankelijk van communicatienetwerken om gegevens te verzenden, waardoor er vraag is naar robuuste en snelle communicatieoplossingen. Overheden wereldwijd implementeren regelgeving die nutsbedrijven verplicht om hun communicatie-infrastructuur te upgraden. Deze voorschriften zijn vaak gericht op het verbeteren van de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet, het terugdringen van emissies en het verbeteren van de algehele energie-efficiëntie. Naleving van deze voorschriften heeft geleid tot aanzienlijke investeringen in communicatietechnologieën voor nutsbedrijven.

Informeer naar de markt voor communicatiestations voor nutsbedrijven @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2814

Impact van recessie

De huidige recessie brengt ongetwijfeld uitdagingen met zich mee voor de markt voor communicatiestations voor nutsbedrijven en heeft invloed op de vraag, investeringen en concurrentie. Het is echter essentieel om deze uitdagingen te zien als kansen voor innovatie en aanpassing. Aanbieders van communicatie voor nutsbedrijven die de economische neergang effectief kunnen doorstaan, technologische vooruitgang kunnen omarmen en zich kunnen aanpassen aan veranderende regelgevende kaders, zullen zich in een betere positie bevinden om te floreren in een omgeving na de recessie. Omdat de wereld blijft vertrouwen op nutsbedrijven voor essentiële diensten, blijft de markt een cruciaal onderdeel van ons infrastructuurlandschap, met het potentieel voor groei en duurzaamheid op de lange termijn.

Volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/utility-communication-market-2814

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een lange schaduw geworpen over de markt voor communicatie tussen nutsbedrijven. Van verstoringen in de toeleveringsketen tot toegenomen bezorgdheid over cyberbeveiliging en verschuivingen in de marktdynamiek, het conflict heeft het landschap van deze sector opnieuw vormgegeven. Nutsbedrijven en technologieleveranciers moeten deze uitdagingen het hoofd bieden, zich aanpassen aan de veranderende omgeving en prioriteit geven aan veerkracht en beveiliging om de blijvende betrouwbaarheid van kritieke communicatie-infrastructuur te garanderen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika is een volwassen markt voor communicatieoplossingen voor nutsbedrijven, met een sterke focus op netmodernisering en smart grid-initiatieven. De Verenigde Staten en Canada lopen voorop in de toepassing van geavanceerde communicatietechnologieën om de betrouwbaarheid en efficiëntie van het elektriciteitsnet te verbeteren. Europa is getuige van een snelle groei in de markt voor nutscommunicatie, gedreven door de ambitieuze energie- en milieudoelstellingen van de Europese Unie. De regio investeert steeds meer in slimme meetinfrastructuur en maakt gebruik van communicatienetwerken om de energiedistributie te optimaliseren. De regio Azië-Pacific kent een robuuste groei in communicatie tussen nutsbedrijven, voornamelijk als gevolg van verstedelijking, industrialisatie en toenemende energiebehoeften. Opkomende economieën zoals China en India investeren zwaar in de bouw van moderne nutsinfrastructuren, waaronder slimme netwerken en geavanceerde meetsystemen.

Belangrijkste resultaten van destudie naar de markt voor nutsvoorzieningencommunicatie

  • Het segment Oil & Gas Utilities springt er prominent uit en is klaar om een dominante rol te spelen bij het vormgeven van de toekomst van de markt. De olie & gasindustrie maakt steeds meer gebruik van bewaking op afstand en automatiseringstechnologieën om de activiteiten te optimaliseren en de kosten te verlagen. Deze technologieën zijn sterk afhankelijk van robuuste communicatienetwerken om real-time gegevens te verzenden en systemen op afstand te besturen. Als gevolg hiervan is de vraag naar geavanceerde softwareoplossingen gestegen, waardoor het softwaresegment is ontstaan.
  • Het softwaresegment stimuleert innovatie door data-analyse. Door gebruik te maken van de kracht van Big Data en AI kunnen bedrijven in de Olie & Gas sector waardevolle inzichten halen uit enorme datasets. Deze inzichten vormen de basis voor voorspellend onderhoud, optimalisatie van bedrijfsmiddelen en een beter beheer van middelen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Utility Communication-markt

  • Utilitec, een dochteronderneming van Doxim, blijft zich inzetten voor het verbeteren van klantgerichte communicatiebeheeractiviteiten voor nutsbedrijven in Noord-Amerika. De verhuizing onderstreept Utilitec’s visie om voorop te blijven lopen en ervoor te zorgen dat leveranciers van nutsvoorzieningen toegang hebben tot de meest geavanceerde tools en technologieën die beschikbaar zijn.
  • Grain Management, een vooraanstaande investeringsmaatschappij gespecialiseerd in infrastructuur en technologie, heeft een belangrijke overname gedaan door Y-COM toe te voegen aan haar portfolio. Y-COM, een toonaangevende leverancier van telecom-, nuts- en energie-infrastructuurdiensten, is de nieuwste toevoeging aan de indrukwekkende reeks activa van Grain Management.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Invloed van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

Hoofdstuk 5 Analyse van de waardeketen

Hoofdstuk 6 Het 5-krachtenmodel van Porter

Hoofdstuk 7 PEST Analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor communicatie tussen nutsbedrijven, naar technologie

Hoofdstuk 9 Segmentatie van de markt voor communicatie tussen nutsbedrijven, naar toepassing

Hoofdstuk 10 Segmentatie van de markt voor communicatie tussen nutsbedrijven, naar component

Hoofdstuk 11 Segmentatie van de markt voor communicatie tussen nutsbedrijven, naar eindgebruiker

Hoofdstuk 12 Segmentatie van de markt voor communicatie tussen nutsbedrijven, naar toepassing

Hoofdstuk 13 Regionale analyse

Hoofdstuk 14 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 15 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 16 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 17 Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van Utility Communication Station Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2814

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Utility Communication Station,Utility Communication Station Market,Utility Communication Station Market Size,Utility Communication Station Market Share,Utility Communication Station Market Growth,Utility Communication Station Market Trends,SNS Insider