header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van BPO in de gezondheidszorg zal tegen 2030 naar schatting een gezonde waarde bereiken van USD 488,28 miljard met een CAGR van 10,2%.

Oct 17, 2023 5:32 PM ET

Healthcare BPO Market Research Report Information By Payer Service (Claims Management, Integrated Front-end Services & Back-office Operations, Member Management, Billing & Accounts Management, Analytics & Fraud Management, and HR), By Provider Service (Revenue Cycle Management, Patient Care, and Patient Enrollment), and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest of the World) – Market Forecast till 2030.

De BPO-markt voor gezondheidszorg zal naar verwachting groeien van 247,39 miljard dollar in 2022 tot 488,28 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 10,2% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Markttrends

De toegenomen vraag naar zorgverzekeringen en de belofte van overheidssteun hebben bijgedragen aan de expansie van de BPO-sector in de gezondheidszorg. Wanneer zorginstellingen overheidssteun ontvangen, zijn ze meer geneigd om te investeren in geavanceerde therapieën en besteden ze een aanzienlijk deel van hun administratieve taken uit aan gespecialiseerde bedrijven. De behoefte aan kosteneffectieve diensten heeft geleid tot een groei in het gebruik van business process outsourcing in de gezondheidszorg.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1335

De noodzaak om een balans te vinden tussen de vele factoren die een rol spelen bij het verlagen van de kosten, het verhogen van de bedrijfswinsten en het invoeren van wetgeving die gericht is op het verbeteren van de resultaten voor patiënten, heeft geleid tot een voortdurende ontwikkeling van de medische zorg. Als gevolg van de constante eis om de dienstverlening aan patiënten en klanten te verbeteren met inachtneming van financiële en winstbeperkingen, zijn er nieuwe bedrijfsmodellen ontstaan. De voortdurende pogingen om de zorgcoördinatie te verbeteren en betere zorgconsumenten te leveren, zijn gerelateerd aan de uitbreiding van de BPO-markt voor de bouw.

Als gevolg van verschillende variabelen, zoals de stijgende behoefte aan ziektekostenverzekeringen en de verzekering van overheidssteun, is de BPO-sector (Business Process Outsourcing) voor de gezondheidszorg snel gegroeid. Stimuleringsmaatregelen van de overheid hebben de uitgaven voor hoogwaardige medische zorg verhoogd, wat naar verwachting een aanzienlijk deel van de wereldwijde BPO-markt voor de gezondheidszorg zal uitmaken. Bedrijfsactiviteiten in de gezondheidszorg worden steeds vaker uitbesteed om kosten te besparen.

Analyse van de concurrentie

De marktspelers zijn IBM (VS), Genpact (VS), Accenture (Ierland), Infosys (India), GEBBS (VS), Hinduja Solutions (India), Truven Health (VS), EXL Service Holdings (VS), UnitedHealth Group (VS), Concentrix (VS).

Markt Segmentatie

De marktsegmenten van BPO in de gezondheidszorg, gebaseerd op de service van de betaler, omvatten claimbeheer, geïntegreerde front-end diensten & back-office operaties, ledenbeheer, facturering & rekeningenbeheer, analyse & fraudebeheer en HR.

De segmentatie van de BPO-markt voor de gezondheidszorg, gebaseerd op dienstverlening aan de zorgverlener, omvat inkomstencyclusbeheer, patiëntenzorg en inschrijving van patiënten.

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse BPO-markt voor gezondheidszorg, waarvan wordt voorspeld dat deze zich in de loop van het onderzoek aanzienlijk zal ontwikkelen, zal naar verwachting 96,98 miljard dollar bereiken in 2021. De markt in de regio is gegroeid als gevolg van een goed gevestigd gezondheidszorgsysteem, een toename van de behoefte aan uitbesteding om kosten te besparen en snelle en effectieve resultaten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (183 pagina’s) over BPO in de gezondheidszorg: https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-bpo-market-1335

Door de verbeterde patiëntenzorg, een hoog percentage declaraties en de hoge concentratie van belangrijke bedrijven in de regio, zoals Accenture, is de Europese BPO-sector voor de gezondheidszorg de op één na grootste ter wereld. De uitbreiding van intern gecoachte experts met specifieke vaardigheden, de betaalbaarheid van werkruimte en de toename van het aantal mensen dat een verzekering zoekt, zijn andere factoren die de ontwikkeling van de BPO-sector in de gezondheidszorg in de Europese regio beïnvloeden.

Van 2022 tot 2030 zal de BPO-markt voor gezondheidszorg in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting de grootste groei in CAGR te zien geven. De groei van de markt kan worden toegeschreven aan de groeiende bekendheid van de belangrijkste industriële spelers in de regio en de snel toenemende bewustwording over het uitbesteden van IT-diensten voor de gezondheidszorg. Wat ook bijdraagt aan de expansie van de BPO-markt voor gezondheidszorg in Azië-Pacific zijn het stijgende aantal mensen dat een verzekering aanvraagt, de noodzaak om de kosten van de gezondheidszorg te verlagen, de consolidatie van het gezondheidszorgstelsel, de patentkloof in de farmaceutische industrie en de verplichte invoering van ICD-10-codes.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Bronchoscopen marktonderzoeksrapport informatie, per type, toepassing, eindgebruiker – voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor pulsoximeters per product, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor vaatsluitingen, per producttype, toegang, procedures, toepassing en regio – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overhoofd-halskanker markt informatie per type, diagnose, behandeling, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportCoronaire Stent Markt Informatie per producttype, toedieningswijze, materiaal, eindgebruikers en regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Healthcare BPO Market,Healthcare BPO Market Size,Healthcare BPO Market Share,Healthcare BPO Market Trends,Healthcare BPO Market Overview,Healthcare BPO Market Outlook,Healthcare BPO Market Growth,Healthcare BPO Market Insights,Healthcare BPO Market Research,Healthcare BPO Market Report,Healthcare BPO Market Analysis