header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van MHealth wordt tegen 2030 geschat op een gezonde waarde van USD 123,1 miljard met een CAGR van 11,30%.

Oct 17, 2023 6:00 PM ET

mHealth Market Research Report Information, By Therapeutics (respiratoire, mentale en neurologische aandoeningen, fitness & levensstijl) Application (monitoring, diagnose & behandeling, wellness & preventie) – Forecast to 2030

Volgens de analyse van MRFR zal de MHealth-markt naar verwachting een CAGR van 11,30% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 123,1 miljard vertegenwoordigen in 2030.

De markt voor mobiele gezondheid (mHealth) ondergaat een snelle transformatie en verandert het zorglandschap wereldwijd. mHealth maakt gebruik van de kracht van mobiele technologie om zorgdiensten te verlenen, de gezondheid van patiënten te monitoren en het algehele welzijn te verbeteren. Met de toename van het aantal smartphones en de voortdurende ontwikkeling van innovatieve apps en apparaten is de mHealth-markt klaar voor exponentiële groei. In dit artikel verkennen we de mHealth-markt, de huidige stand van zaken, de drijvende krachten achter de groei, de uitdagingen en de veelbelovende toekomst.

Ontvang gratis voorbeeld PDF brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1816

De sector groeit naarmate meer verbonden apparaten en mHealth-apps worden gebruikt voor de behandeling van besmettelijke en chronische ziekten. Een andere belangrijke factor die de groei van de mHealth-industrie stimuleert, is de ontwikkeling van verbeterde mobiele oplossingen. De wereldwijde vraag naar smartphones is een van de belangrijkste drijfveren voor de ontwikkeling van de inkomsten van de mobiele gezondheidsmarkt. Veel gezondheidszorggerelateerde diensten zijn nu toegankelijk via draadloze multimedia door het wijdverspreide gebruik van smartphones, mobiele telefoons en tablets. Draadloze elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, draagbare technologieën en andere mHealth-apparaten worden gebruikt om deze patiëntinformatie te verzamelen.

Segmentatie

De mHealth marktsegmentatie, gebaseerd op therapeutische aandoeningen, omvat ademhalingsaandoeningen, mentale en neurologische aandoeningen en fitness & levensstijl.

De mHealth markt segmentatie, gebaseerd op toepassing, omvat monitoring, diagnose & behandeling en wellness & preventie.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Bayer healthcare, Medtronic plc, Samsung Group, Sanofi, Omron Corporation, Boston Scientific Corporation, Johnson and Johnson, Koninklijke Philips N.V., Masimo Corporation en Dexcom.

Regionale analyse

Als gevolg van stijgende kosten voor gezondheidszorg, een toename in de prevalentie van chronische ziekten, een toename van het aantal senioren en de aanwezigheid van een robuuste netwerkinfrastructuur in de regio, zal de Noord-Amerikaanse mHealth-markt, met een aandeel van ongeveer 45,80% en een waarde van USD 26,7 miljard, naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR tijdens de studieperiode. Daarnaast stimuleren aanmoedigende overheidsinitiatieven en een toename in het gebruik van mobiele apps voor gezondheidszorg de behoefte aan mHealth in de regio.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (301 pagina’s) over mHealth: https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-health-market-1816

Het op een na grootste marktaandeel behoort tot de Azië-Pacific mHealth markt. De toegenomen incidentie van chronische ziekten zal naar verwachting een aanzienlijke invloed hebben op de markt voor mobiele gezondheid in Azië-Pacific. Daarnaast wordt verwacht dat de groeiende oudere patiëntenpopulaties in landen als Japan en India de regionale marktontwikkeling zullen ondersteunen. Bovendien kende de Japanse mHealth-markt de hoogste groei in het gebied, terwijl de Indiase mHealth-markt het grootste marktaandeel had.

Een toenemend aantal digitale gezondheidsbedrijven stimuleert de groei van de markt voor mobiele gezondheidsdiensten in Europa. Daarnaast wordt verwacht dat de stijgende vraag naar patiëntenbewaking op afstand onder mensen die geen toegang hebben tot essentiële medische diensten vanwege geografische beperkingen en de prevalentie van chronische aandoeningen, zoals diabetes en hart- en vaatziekten, de verwachte expansie van de markt in Europa zal ondersteunen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Esoterische testmarkt: Per Testtype (Infectieziekten Testen, Endocrinologie Testen), Per Technologie (Chemiluminescentie Immunoassay, Real-Time PCR), Eindgebruiker (Onafhankelijke & Referentielaboratoria, Onderzoekslaboratoria) – Voorspelling tot 2030

Market Harvesting Research Report Information per producttype (handmatige celoogstmachines, geautomatiseerde celoogstmachines), toepassing (biofarmaceutische toepassing, stamcelonderzoek), eindgebruiker (farmaceutische bedrijven) – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportVirale Vector Productie Markt: Informatie per workflow (upstream productie en downstream productie), per eindgebruiker (farmaceutische en biofarmaceutische bedrijven en onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Proteomics Market Research Report Information Per Apparatuur (Chromatografie, Massaspectroscopie en Eiwitmicroarray), Per Dienst (Laboratoriumdiensten, Data-analyse & Diensten, en Anderen), Per Toepassing (Drug Discovery en Klinische Diagnose), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Animal Genetics Market Research Report Information per product (genetisch materiaal, levende dieren en andere), per dienst (genetische ziektetests, DNA-typering en gentrajecttests), per eindgebruiker (veterinaire ziekenhuizen en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  mHealth Market,mHealth Market Size,mHealth Market Share,mHealth Market Trends,mHealth Market Growth