header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Leeftijdsgebonden maculadegeneratie markt belangrijke ontwikkelingen, analyse en prognoses tot 2030

Oct 17, 2023 10:06 PM ET

Age-Related Macular Degeneration Market Research Report Information Per Type (natte leeftijdsgebonden maculadegeneratie en droge leeftijdsgebonden maculadegeneratie), per stadium (tussenstadium leeftijdsgebonden maculadegeneratie, vroeg stadium leeftijdsgebonden maculadegeneratie en laat stadium leeftijdsgebonden maculadegeneratie), per leeftijdsgroep (ouder dan 75 jaar, ouder dan 60 jaar en ouder dan 40 jaar), per behandeling (behandeling en diagnose), per toedieningsweg (intraveneuze toedieningsweg en intraveneuze toedieningsweg) en per regio.

Markt Overzicht

De markt voor leeftijdsgebonden maculadegeneratie werd in 2021 gewaardeerd op USD 8 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 8,7 miljard in 2022 tot USD 14,9 miljard in 2030, met een CAGR van 8,10% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Hoffmann-La Roche AG, Bausch & Lomb Incorporate, Novartis AG, Pfizer Inc, ALLERGAN, Acucela Inc, Santen Pharmaceuticals Co, en Ophthotech Corporation.

Dynamiek van de markt

De toegenomen prevalentie van leeftijdsgerelateerde oogziekten, de groeiende seniorenpopulatie en de toenemende financiering voor onderzoek en ontwikkeling zijn allemaal belangrijke factoren die deze expansie aandrijven. Het groeiende aantal patiënten, nieuwe therapeutica, een sterke productpijplijn en ontwikkelingen op het gebied van gentherapieën stimuleren deze industrie verder.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5736

De octrooien op veel gevestigde farmaceutische producten staan ook op het punt te verlopen, wat de deur opent voor nieuwkomers om bestaande formules te verfijnen. Aangezien generieke versies van geneesmiddelen waarvan het octrooi is verlopen tegen lagere kosten kunnen worden geproduceerd, kan de behandeling van maculadegeneratie toegankelijker worden voor mensen met een lager budget, waardoor de verkoop van geneesmiddelen toeneemt.

Er zijn maar heel weinig door de FDA goedgekeurde medicijnen voor de behandeling van deze aandoening. Consumenten lopen ook het risico op schadelijke bijwerkingen. Daarom is er een grote behoefte aan effectieve nieuwe medicijnen zonder veiligheidsrisico’s om deze ziekte te behandelen. Dit heeft ertoe geleid dat verschillende farmaceutische bedrijven zich concentreren op de ontwikkeling van geavanceerde gentherapieën voor de behandeling van deze ziekte. Gentherapie toegediend via intravitreale injectie verbetert en beschermt niet alleen het gezichtsvermogen van patiënten, maar heeft ook geen cellulaire bijwerkingen. Dergelijke voordelen zullen de interesse in deze behandeling aanwakkeren, wat op zijn beurt de markt zal stimuleren gedurende de verwachte periode.

Marktsegmentatie

De markt voor leeftijdsgebonden maculadegeneratie is per type gesegmenteerd in natte leeftijdsgebonden maculadegeneratie en droge leeftijdsgebonden maculadegeneratie.

De marktsegmentatie voor leeftijdsgebonden maculadegeneratie is gebaseerd op het stadium van leeftijdsgebonden maculadegeneratie in een tussenstadium, leeftijdsgebonden maculadegeneratie in een vroeg stadium en leeftijdsgebonden maculadegeneratie in een laat stadium.

De leeftijdsgerelateerde maculadegeneratie marktgegevens, gebaseerd op leeftijdsgroepen, ouder dan 75 jaar, ouder dan 60 jaar en ouder dan 40 jaar.

Op basis van behandeling wordt de leeftijdsgebonden maculadegeneratie-industrie onderverdeeld in behandeling en diagnose.

De leeftijdsgebonden maculadegeneratie-industrie, gebaseerd op de toedieningsweg, Intravitreale toedieningsweg en Intraveneuze toedieningsweg.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (145 pagina’s) over leeftijdsgebonden maculadegeneratie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/age-related-macular-degeneration-market-5736

Regionale analyse

De markt voor de behandeling van AMD in Noord-Amerika zal tussen 2016 en 2021 naar verwachting groeien met een CAGR van 43,10%, van een waarde van USD 3,5 miljard in 2021. Verschillende factoren dragen bij aan de expansie van de markt, zoals de groeiende oudere bevolking en de incidentie van AMD, de betrokkenheid van grote marktspelers en verhoogde O&O-inspanningen.

De markt voor AMD groeit vooral snel in Azië en de Pacific. De verkoop van therapieën voor exudatieve LMD in APAC is momenteel onbeduidend vanwege zorgen over de toegankelijkheid en hoge receptprijzen. De prevalentie van AMD in de regio maakt het echter tot een potentieel lucratieve markt. De marketing van en het onderzoek naar therapieën voor exudatieve AMD worden ook niet door veel bedrijven in de regio Azië-Pacific uitgevoerd.

De markt voor AMD-behandelingen in Europa zal naar verwachting snel groeien tussen 2022 en 2030. Dit zou kunnen komen door de grote onbeantwoorde vraag in Europa en de nieuw gevonden financiële middelen om te betalen voor gepatenteerde geneesmiddelen. Er wordt verwacht dat de behoefte aan deze geneesmiddelen in de regio zal toenemen als gevolg van demografische verschuivingen en de introductie van effectieve behandelingen voor maculadegeneratie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor coronaire stents: Informatie per product (Drug Eluting Stents, Bare Metal Stents en Bioresorable Vascular Scaffolds), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgische centra, specialistische centra en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Analyse vande omvang, groei en trends vande markt voor farmaceutische excipiënten per functie (bindmiddel, smeermiddel, vulmiddel, coating), toepassing (oraal, parenteraal, topisch) en product (organische chemicaliën, anorganische chemicaliën) – prognose 2030

Grootte, trends en groeivooruitzichten vande markt voor anticonceptiva per type [orale anticonceptiva (gecombineerde orale anticonceptiepillen en progestageen-alleen pillen), actuele anticonceptiva, anticonceptieve injectables en andere], distributiekanaal (ziekenhuizen, apotheken, online apotheken en andere) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Age-Related Macular Degeneration Market,Age-Related Macular Degeneration Market Size,Age-Related Macular Degeneration Market Share,Age-Related Macular Degeneration Market Trend,Age-Related Macular Degeneration Market Growth,Age-Related Macular Degeneration Market Analysis