header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Massive MIMO Marktstatistieken, Grootte tegen 2023- 2032 | Groei met Recente Trends & Vraag

Oct 17, 2023 7:00 PM ET

Inzichten in de Massive MIMO-markt:

Market Research Future (MRFR) rapport belicht Massive MIMO Market Information By Technology, Type, Spectrum And Region – Forecast till 2030″; de markt zal 36 miljard dollar bereiken tegen 2030 met een CAGR van 36%.

Massive MIMO biedt een technologisch voordeel met een grotere verscheidenheid aan antenne-arraytypes en installatiegemak van massive MIMO’s met een lager energieverbruik, en de marktgroei zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting aanzienlijk zijn als gevolg van de toename van het gebruik van 5G-technologie in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden wereldwijd. De massieve MIMO-sector breidt zich uit vanwege de vele voordelen van massieve MIMO, waaronder de verhoogde capaciteit, lagere arbeidsvereisten, lage netwerkcongestie en straalvormingstechnologie. De groei van de massieve MIMO-markt zal worden gestimuleerd door de groeiende uitrol van 5G en de interesse van consumenten in snel internet. De markt groeit gestaag door het gebruik van sociale media, de stijgende mobiele penetratiegraad en de vraag naar massive MIMO-technologieën.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6361

Belangrijkste spelers:

  • Nokia Corporation
  • Ericsson
  • Huawei Technologies Co.
  • ZTE
  • Verizon
  • Sprint
  • Bharti Airtel Limited
  • China Mobile Limited
  • Deutsche Telekom AG,

zijn de belangrijkste leveranciers op de Massive MIMO-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/massive-mimo-market-6361

Regionale analyse van de Massive MIMO-markt:

Vanwege de snel groeiende geavanceerde technologieën in de regio en het grote aantal bedrijven dat daar investeert in de vooruitgang van massive MIMO. Naarmate meer mensen smartphones gebruiken, groeit bovendien het internet om informatie te delen, wat de belangrijkste drijfveer is voor de massieve MIMO-industrie in deze regio. Europa heeft het op één na grootste marktaandeel voor Massive MIMO. Dit komt door het groeiende gebruik van geavanceerde mobiele communicatietechnologie zoals 5G in deze regio. De ontwikkeling van de Massive MIMO-markt in heel Europa wordt ook gestimuleerd door de aanwezigheid van toonaangevende telecombedrijven en aanzienlijke subsidies van de overheid voor de uitrol van 5G-netwerken.

Massive MIMO-marktsegmentatie:

Op basis van type is de Massive MIMO-markt onderverdeeld in 8T8R, 16T16R, 32T32R, 64T64R, 128T128R en hoger. FDD, TDD en andere maken deel uit van de Massive MIMO-marktsegmentatie op basis van spectrum. Op basis van technologie wordt de Massive MIMO-markt onderverdeeld in LTE Advanced, LTE Advanced Pro en 5G.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6096

Het toenemende gebruik van betere software in communicatienetwerken versnelt datatransport door te zorgen voor een sterke netwerkconnectiviteit. Met de toegenomen connectiviteit van apparaten neemt het aantal gadgets dat men bezit toe. Enorme MIMO wordt in verschillende bedrijfssectoren gebruikt om de netwerkcapaciteit te verbeteren, het verkeer te verminderen en de uitwisseling van informatie tussen apparaten te stoppen. Dit stimuleert de behoefte aan de enorme MIMO-markt. De markt voor de inzet van cellulaire netwerken wordt steeds afhankelijker van 5G New Radio, dat enorme MIMO biedt voor klanten met een hoge doorvoer en een groot dekkingsgebied. Massive MIMO-technologieën worden ook gebruikt in 5G mid-band TDD-implementaties om het nieuwe spectrum optimaal te benutten zonder extra capaciteit.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport over demarkt voor slimme werkplekken – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor geautomatiseerde opslag- en zoeksystemen – Prognose tot 2032

BYOD-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Action Camera marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Massive MIMO Market,Massive MIMO Market Size,Massive MIMO Market Share,Massive MIMO Market Trend,Massive MIMO Market Growth,Massive MIMO Market Outlook