header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rhodium markt zal naar verwachting toenemen met een CAGR van 4,39% tijdens 2023 – 2030

Oct 17, 2023 6:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de Rhodium Market Research Report Information by Application, Product Type, Fiber Type, Resin Type, and Region – Forecast Till 2032, de Rhodium-markt naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2030 met een aanzienlijke CAGR van nauwgezet 4,39%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de wereldwijde markt van de montage-inkomsten, die waarschijnlijk een markt van USD 3,55 miljard zal bereiken tegen het einde van 2030. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 2,31 miljard dollar. Rhodium (Rh) is een metaal dat behoort tot de platinagroep. Het is een waardevol, zilverwit element met een uitstekende weerstand tegen corrosie en een hoog smeltpunt.

Daarom wordt het voornamelijk gebruikt als katalysator in industriële processen, vooral in de auto-industrie voor katalysatoren. Gezien zijn schaarste en unieke eigenschappen heeft Rhodium een aanzienlijke waarde op de markt. De rodiummarkt is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de bloeiende expansie van de auto-industrie. Daarnaast worden het toenemende wereldwijde bewustzijn van milieukwesties en strenge emissievoorschriften ook beschouwd als enkele van de vitale parameters die de prestaties van de wereldmarkt verbeteren. Bovendien zullen factoren zoals de groeiende belangstelling voor elektrische voertuigen (EV’s), de unieke & waardevolle eigenschappen van het metaal en de groeiende producttoepassing in de bloeiende chemische industrie voor de productie van fijnchemicaliën waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de groei van de wereldmarkt in de komende jaren.

Krijg het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/11560

Regionale analyse:

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio in 2022 de eerste positie op de Rhodium-markt inneemt. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale Rhodiummarkt stimuleert, is de sterke auto-industrie in de regio en de toenemende focus op emissiereductie. Omdat milieuagentschappen en overheden in Noord-Amerika strenge emissienormen blijven invoeren, worden autofabrikanten gedwongen om geavanceerde katalysatortechnologieën te implementeren, waardoor de vraag naar Rhodium toeneemt. Bovendien zal de groeiende interesse in elektrische voertuigen (EV’s) in de regio waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de groei van de regionale markt in de komende jaren.

Marktsegmentatie:

De wereldmarkt voor rodium is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van producttype, bron, toepassing, eindgebruikers en regio.

Op basis van de bron wordt de wereldmarkt voor rodium onderverdeeld in recyclage en minerale bron/mijnbouw.

Op basis van het producttype wordt de wereldmarkt voor rodium onderverdeeld in metalen & verbindingen en legeringen.

Op basis van de toepassing is de wereldmarkt voor rodium onderverdeeld in platina- en palladiumlegeringen, katalyse, juwelenfabricage en andere.

Op basis van de eindgebruikers is de wereldmarkt voor rodium onderverdeeld in elektronica, auto-industrie, chemie, glas en andere.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11560

Belangrijkste spelers:

American Elements, Johnson Matthey PLC, Anglo American Platinum Limited, Norilsk Nickel D.F. Goldsmith Chemical & Metal Corp., Northam Platinum Holdings Limited, Impala Platinum Holdings Limited, Parekh Industries Ltd., J & J Materials Inc., Sharretts Plating Company, Reade International Corp., Sibanye-Stillwater

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Blader door gerelateerde rapporten:

Extrusie Coatings Markt – Omvang en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2021 – 2028)

Markt voor gecoate stoffen – omvang en aandeel in 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

High Performance Alloys markt – omvang en aandeel in 2023 trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

Demarkt voor structureel kernmateriaal omvang en aandeel in 2023 genereert nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Demarkt voor kathodematerialenomvang en aandeel in 2023 – genereert nieuwe groeikansen (2023 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Rhodium,Rhodium Market,Rhodium Market Price