header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Threat Intelligence-markt zal groeien met een CAGR van 6,90% tegen 2032 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 17, 2023 8:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Threat Intelligence-markt van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 6,90% registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan 23,5 miljard USD vertegenwoordigen. Informatie over bedreigingen is het verzamelen, analyseren en delen van informatie over potentiële bedreigingen en aanvallen op het gebied van cyberbeveiliging. De markt voor informatie over bedreigingen verwijst naar de branche die diensten en producten op het gebied van informatie over bedreigingen levert aan organisaties, waaronder detectie van bedreigingen, bewaking van bedreigingen en reactie op bedreigingen.

COVID-19 Impact op de markt voor dreigingsinformatie:

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor dreigingsinformatie. Naarmate meer organisaties op afstand gingen werken, namen de cyberdreigingen toe, wat leidde tot een grotere vraag naar threat intelligence-diensten. Organisaties moesten zich snel aanpassen aan de nieuwe beveiligingsuitdagingen die de pandemie met zich meebracht en aanbieders van informatie over bedreigingen speelden een cruciale rol in hun bescherming. De pandemie leidde ook tot een verschuiving in het bedreigingslandschap: cybercriminelen profiteerden van de crisis om aanvallen uit te voeren op kwetsbare doelwitten. Dit dwong leveranciers van informatie over bedreigingen om hun strategieën aan te passen en zich te richten op het identificeren van nieuwe soorten bedreigingen, zoals COVID-19-gerelateerde phishing-zwendel en aanvallen met ransomware gericht op organisaties in de gezondheidszorg.

Download een PDF-voorbeeld van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4110

Belangrijke bedrijven in de Threat Intelligence-industrie zijn onder andere:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Dell Technologies Inc (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Symantec Corporation (VS)
  • McAfee LLC (VS)
  • FireEye Inc. (VS)
  • Juniper Networks Inc. (VS)
  • Check Point Software Technologies Ltd. (VS)
  • Optiv Security Inc. (VS)
  • Netsoft Holdings LLC (VS)
  • IMonitor Software (VS)
  • Micro Focus (VK)
  • Splunk Inc (VS)
  • Rapid7 (VS)
  • Forcepoint (VS) (VS)

Marktsegmentatie:

De wereldwijde Threat Intelligence-markt is gesegmenteerd op basis van component, inzet, organisatie en eindgebruikers.

Gebaseerd op componenten: Oplossingen en diensten

Op basis van inzet: Op locatie en in de cloud

Gebaseerd op organisatiegrootte: Klein, middelgroot en groot

Gebaseerd op eindgebruikers: Overheid en Gezondheidszorg

Koop dit onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4110

Drijfveren voor de markt:

Er zijn verschillende factoren die de groei van de markt voor informatie over bedreigingen stimuleren. De toenemende frequentie en complexiteit van cyberbedreigingen, zoals malware, ransomware en datalekken, hebben de overstap naar geavanceerde threat intelligence-oplossingen noodzakelijk gemaakt. Daarnaast hebben strenge wettelijke vereisten met betrekking tot gegevensbeveiliging en privacy organisaties gedwongen om te investeren in robuuste threat intelligence-systemen. Bovendien hebben de toenemende invoering van cloud-gebaseerde diensten en de proliferatie van Internet of Things (IoT)-apparaten de vraag naar threat intelligence-oplossingen verder aangewakkerd.

Marktkansen:

De markt biedt enorme kansen voor groei en innovatie. Met de snelle vooruitgang in technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en big data analytics, is er een kans om meer geavanceerde en proactieve threat intelligence-oplossingen te ontwikkelen. Bovendien creëren de toenemende invoering van BYOD-beleid (Bring Your Own Device) en de opkomst van externe werknemers extra kansen voor leveranciers van bedreigingsinformatie om oplossingen te ontwikkelen die zijn toegesneden op de beveiliging van deze omgevingen.

Beperkingen en uitdagingen:

Ondanks de veelbelovende groeivooruitzichten heeft de markt voor informatie over bedreigingen te maken met bepaalde beperkingen en uitdagingen. De complexiteit van de integratie van threat intelligence-oplossingen met bestaande beveiligingssystemen kan een uitdaging vormen voor organisaties. Daarnaast kunnen het tekort aan geschoolde cyberbeveiligingsprofessionals en de hoge kosten van de implementatie van geavanceerde threat intelligence-oplossingen een belemmering vormen voor de groei van de markt. Bovendien vereist de voortdurend veranderende aard van cyberbedreigingen voortdurende updates en aanpassingen van bedreigingsinformatiesystemen, wat een uitdaging kan zijn voor organisaties.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/threat-intelligence-market-4110

Regionale analyse:

De markt vertoont een wereldwijde aanwezigheid, waarbij Noord-Amerika een aanzienlijk marktaandeel heeft vanwege de sterke technologische infrastructuur en de hoge adoptie van geavanceerde beveiligingsoplossingen. Europa en Azië-Pacific zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door toenemende zorgen over cyberbeveiliging en overheidsvoorschriften.

Industrie-updates:

De threat intelligence-industrie is dynamisch en evolueert voortdurend. Recente updates in de sector zijn onder andere samenwerkingsverbanden tussen leveranciers van bedreigingsinformatie en cyberbeveiligingsbedrijven om uitgebreidere oplossingen te leveren. Daarnaast worden ontwikkelingen op het gebied van AI en ML-technologieën geïntegreerd in bedreigingsinformatiesystemen om de detectie- en reactiemogelijkheden te verbeteren.

Meest recente rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  threat intelligence market size,threat intelligence market report,threat intelligence market share,threat intelligence market leaders,cyber intelligence market size,threat intelligence market statistics,threat intelligence market overview