header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie tot USD 5,48 miljard met een CAGR van 6,53% in 2032

Oct 17, 2023 12:51 PM ET

Het wereldwijde meetsysteem voor spoorgeometrie zal in de toekomst gestaag groeien. De snelle ontwikkeling van spoorwegsystemen is een belangrijke marktstimulans die het gebruik van meetsystemen voor spoorgeometrie aanmoedigt. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie zal groeien van USD 3,1 miljard in 2022 tot USD 5,48 miljard in 2032, met een CAGR van 6,53% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Het spoorgeometriemeetsysteem (TGMS) is een geautomatiseerd opto-elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om de driedimensionale geometrie van spoorlay-outs nauwkeurig te meten, cruciaal bij het ontwerpen & van spoorweginfrastructuur. Het speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid en efficiëntie van spoorwegactiviteiten. De groeiende behoefte aan goed onderhoud om het risico op ontsporingen of ongevallen te minimaliseren, creëert een aanzienlijke vraag op de markt.

De toenemende behoefte aan verbeterde spoorwegveiligheid en upgrades in de spoorweginfrastructuur hebben een positieve invloed op de groei van de markt. Factoren die de marktomvang vergroten zijn onder andere de toenemende vraag naar efficiënte en veilige spoorwegactiviteiten. Daarnaast beïnvloeden de behoefte aan continue spoorbewaking & en overheidsinitiatieven om de spoorweginfrastructuur te renoveren de groei van de markt.

Daarnaast zorgen de technologische vooruitgang en de explosieve groei van de spoorweginfrastructuur & en de spoorwegproductie voor een toename van de vraag op de markt. Ook de toenemende toepassing van geavanceerde geometrische meetapparatuur doet de waarde van de markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie stijgen. De groeiende vraag naar hogesnelheidstreinen in de belangrijkste landen stimuleert de inkomsten van TGMS op de markt.

Download een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7517

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt zijn

  • Ensco PLC (VK)
  • Balfour Beatty PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • Fugro N.V. (Nederland)
  • Bance & Co. (Verenigd Koninkrijk)
  • Plasser & Theurer (Oostenrijk)
  • MERMEC S.p.A (Italië)
  • Egis Groep (Frankrijk)
  • Goldschmidt Thermit Groep (Duitsland)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Deutzer Technische
  • Bentley Systems Inc (VS)
  • Kohle GmbH (Duitsland)
  • Vista Instrumentation LLC (VS)
  • KZV, Spol. Sro (Tsjechië)
  • ZG Optique SA (Zwitserland)
  • Trimble Inc (VS)
  • Harsco Corporation (VS)
  • Amberg Technologies AG (Zwitserland)
  • Holland LP (VS)
  • Rail Vision Europe (VK)

Wereldwijde TGMS-markt – Segmenten

Het rapport is onderverdeeld in bedrijfstypes, meettypes, componenten en regio’s. Het bedrijfstype is onderverdeeld in contact en contactloos. Het meettype segment is onderverdeeld in gauge, kromming, twist cant & cant deficiency, verticaal profiel, uitlijning en dynamisch kruisniveau.

Het componentensegment is onderverdeeld in software, navigatieapparatuur, verlichtingsapparatuur, communicatieapparatuur, voedingsapparatuur, camera, sensor en gegevensopslag & desktop. Per regio is de markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, APAC en de rest van de wereld.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7517

Markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie – Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie. De gevestigde spoorweginfrastructuur en strenge veiligheidsvoorschriften creëren een aanzienlijke vraag op de markt. Bovendien wordt de groei van de regionale markt gestimuleerd door de technologische vooruitgang en het toenemende gebruik van geautomatiseerde meetapparatuur. Ook de snelle verstedelijking, toenemende investeringen in spoorvervoer en initiatieven voor infrastructuurontwikkeling beïnvloeden de marktinkomsten.

Wereldwijde markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie – Analyse van de concurrentie

De markt voor testapparatuur is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de sterke aanwezigheid van gevestigde spelers. Om een groter marktaandeel te verwerven, nemen de spelers in de sector fusies & overnames, samenwerkingsverbanden en strategieën voor product- en technologieontwikkeling aan.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

April 2023 — ENSCO Rail Inc. kondigde upgrades aan voor zijn autonome spoorgeometriemeetsysteem. ENSCO’s autonome meetsysteem voor spoorgeometrie (ATGMS) is ontworpen om de netwerkveiligheid te verbeteren. Het onbemande spoorgeometriemeetsysteem kan worden geïnstalleerd op locomotieven, passagierstreinen of goederenwagons. ATGMS wordt gemonteerd op goederenwagons en heeft geen invloed op de doorstroming van het treinverkeer, waardoor de operationele kosten dalen. Het systeem biedt ook aanzienlijke operationele efficiëntie voor gegevensbeheer en rapportage.

Gerelateerde rapporten:

Optische Lenzen Markt

Markt voor Beeldschermcontrollers

Markt voor gaminglaptops

Markt voor foutenanalyse

Thermische beeldvorming markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Track Geometry Measurement System Market,Track Geometry Measurement System Market Size,Track Geometry Measurement System Market Share,Track Geometry Measurement System Market Trends,Track Geometry Measurement System Market Scope