header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor OLED microdisplay: 1,80 miljard dollar, met 27,69% CAGR in 2032

Oct 17, 2023 12:44 PM ET

OLED microdisplay marktoverzicht

De wereldwijde markt voor OLED microdisplay zal waarschijnlijk indrukwekkende groeicijfers laten zien. Het toenemende gebruik van ADAS & head-up displays (HUD) wereldwijd en de vraag naar draagbare apparaten zijn de belangrijkste marktstuwers. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde OLED microdisplay markt zal escaleren van USD 0,2 miljard in 2022 tot USD 1,80 miljard in 2032, met een CAGR van 27,69% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

Bovendien zorgt de brede toepassing van deze displays in de snelgroeiende industrieën zoals de auto-industrie, consumentenelektronica, media, sport, detailhandel, luchtvaart, lucht- en ruimtevaart, defensie en onderwijs voor de omvang van de OLED microdisplay markt. Ook factoren zoals de groeiende vraag naar energiezuinige beeldschermen voor kleine apparaten zoals smartphones en andere apparaten versnellen de marktaandelen van OLED microdisplay.

OLED microdisplays vervangen snel LCD-panelen in ziekenhuizen & luchthavens en recreatiecentra & controlekamers. Ze krijgen steeds meer de voorkeur en worden gebruikt in sectoren zoals media en reclame. Met de technologische vooruitgang zijn er veel verschillende modellen op de markt gebracht. Het groeiende aantal modellen met een hoge resolutie stimuleert de verkoop, waardoor de OLED microdisplay marktomzet toeneemt.

Aanzienlijke investeringen door de fabrikanten om meer innovaties te brengen in deze displays werpen hun vruchten af en stimuleren de groei van de markt voor OLED microdisplay. Daarnaast dragen factoren als toenemende industrialisatie, verstedelijking en de wereldeconomie bij aan de groei van de markt, waardoor de koopkracht van consumenten toeneemt en hun levensstijl verbetert.

PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7479

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de OLED microdisplay markt zijn.

  • LG Display Co. (Zuid-Korea)
  • Samsung Electronics Co. Ltd. (Zuid-Korea)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Dresden Microdisplay GmbH (Duitsland)
  • Kopin Corporation (VS)
  • OSRAM Licht AG (Duitsland)
  • Himax Technologies, Inc. (Taiwan)
  • Holoeye Photonics AG (Duitsland)
  • Yunnan OLiGHTEK Opto-Electronic Technology Co, Ltd (China)

OLED microdisplay markt – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producten, resoluties, verticale segmenten en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in near-to-eye apparaten, head-mounted displays en head-up displays. Het resolutiesegment is onderverdeeld in HD en Full HD. Het verticale segment is onderverdeeld in automotive, media & entertainment, consumentenelektronica, sport, detailhandel, luchtvaart, lucht- en ruimtevaart & defensie en onderwijs. Per regio is de OLED microdisplay markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor OLED microdisplay – Regionale analyse

De regio Azië-Stille Oceaan, met grote spelers zoals LG en Samsung, zou zijn leidende positie op de wereldwijde markt voor OLED microdisplay tijdens de evaluatieperiode behouden. De regio zal naar verwachting ook de snelst groeiende markt zijn. Andere factoren die een positieve invloed hebben op de groei van de regionale markt zijn het toegenomen gebruik van smartphones en smartwatches en de toenemende vraag naar microdisplays met OLED-technologie. Ook enorme O&O-investeringen om beeldschermtechnologieën te verbeteren ondersteunen de inkomsten uit de markt voor OLED microbeeldschermen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7479

OLED microdisplay markt – Analyse van de concurrentie

De markt voor OLED microdisplay is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende dynamische en gediversifieerde internationale spelers. Deze spelers vormen een competitief landschap, innoveren voortdurend en zijn op zoek naar strategische plannen zoals M & A activiteiten. Door steeds meer te investeren in O & D-activiteiten streven ze ernaar om een portfolio van kosteneffectieve oplossingen te ontwikkelen.

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

18 mei 2023 — Samsung Display, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van OLED-beeldschermen, kondigde de overname aan van de in de VS gevestigde fabrikant van OLED-microbeeldschermen eMagin, met de bedoeling de technologie van eMagin te gebruiken in zijn AR/VR-headsets. Deze overname, die in de tweede helft van 2023 moet zijn afgerond, past in de strategie van Samsung Display om de productie van OLED-microdisplays uit te breiden om tegemoet te komen aan de wereldwijd groeiende vraag naar AR/VR-apparaten.

Gerelateerde rapporten:

MultiVendor-ondersteuningsdienstenmarkt

Collimerende lenzen markt

Markt voor apparatuurbewaking

MRAM-markt

Olie-gas SCADA-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  OLED Microdisplay Market,OLED Microdisplay Market Size,OLED Microdisplay Market Share,OLED Microdisplay Market Trends,OLED Microdisplay Market Outlook