header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor spraakherkenning en spraakherkenning in het verre veld: 19,75 miljard dollar met 21,20% CAGR in 2032

Oct 17, 2023 12:52 PM ET

De markt voor spraakherkenning in het verre veld zal waarschijnlijk exponentieel groeien. De opkomst van futuristische apparaten die communicatie in het verre veld garanderen, zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor spraakherkenning in het verre veld zal escaleren van USD 3,5 miljard in 2022 tot USD 19,75 miljard in 2032, met een groei van 21,20% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Vooruitgang in front-end hardwarecomponenten en spraakherkenningstechnologie & en de komst van deep-learning-gebaseerde far-field microfoons zijn belangrijke drijvende krachten achter de markt. De kwaliteit en mogelijkheden van front-end hardware maken microfoonarrays en digitale signaalprocessoren (DSP) mogelijk. Daarnaast zorgt de toenemende populariteit van spraakgestuurde slimme luidsprekers voor hogere inkomsten uit de markt voor spraakherkenning in het verre veld.

Deze ontwikkelingen voorspellen ook de hoogtijdagen die de markt voor spraakherkenning in het verre veld binnenkort zal beleven. Dit is het resultaat van de grote inspanningen die de belangrijkste spelers hebben geleverd om nieuwigheden en technologische vooruitgang te brengen. Hun vastberadenheid heeft de markt voor spraak- en spraakherkenning in het verre veld naar grote hoogten geleid, waardoor de markt veel inkomsten kan genereren.

Download een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7964

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor spraakherkenning in het verre veld & zijn

  • Texas Instruments Inc. (VS)
  • Synaptics Inc.
  • Qualcomm Inc. (VS)
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland)
  • Sensory Inc. (VS)
  • Harman International Industries, Inc. (VS)
  • Cirrus Logic Inc. (VS)
  • Andrea Electronics Corporation (VS)
  • Microsemi Corporation (VS)
  • VOCAL Technologies, Ltd (VS)
  • DSP Group, Inc (VS)

Markt voor spraak- en spraakherkenning in het verre veld – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in componenten, toepassingen, microfoonoplossingen en regio’s. Het componentensegment is onderverdeeld in microfoons, digitale signaalprocessors en software. Het toepassingssegment is onderverdeeld in infotainmentsystemen in voertuigen, slimme tv’s, slimme luidsprekers, robotica, slimme thermostaten, slimme verlichting en andere.

Het segment microfoonoplossingen is onderverdeeld in signaalmicrofoons, lineaire arrays en cirkelvormige arrays. Per regio is de markt voor spraakherkenning in het verre veld & onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Verre Veld Spraak- en Spraakherkenningsmarkt – Regionale Analyse

De regio Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor spraakherkenning in het verre veld. De technische expertise van de belangrijkste spelers op de markt in combinatie met de groeiende vraag naar verre-veld spraak- en spraakherkenningstechnologie is de drijvende kracht achter de groei van de regionale markt. De aanwezigheid van infotainmentsystemen in voertuigen en belangrijke leveranciers van slimme luidsprekers creëert een grote vraag op de markt.

De groeiende populariteit van spraakherkenningsoplossingen met verafgelegen spraakvelden & stimuleert technologieleveranciers om nieuwe en geavanceerde producten te ontwikkelen. Verder heeft de VS het grootste marktaandeel in far-field spraak- en spraakherkenning, terwijl de Canadese markt voor far-field spraak- en spraakherkenning snel groeit. Bijdragen van de groeiende Amerikaanse en Canadese markten ondersteunen de regionale marktgroei.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7964

Verre-veld spraak- en spraakherkenningsmarkt – Analyse van de concurrentie

De markt voor spraakherkenning in het verre veld lijkt concurrerend en gefragmenteerd, met verschillende volwassen kleine spelers en nieuwkomers die een concurrerend landschap vormen. Deze spelers hanteren strategieën zoals partnerschappen, overnames, expansie, samenwerking en de lancering van producten/technologieën om een aanzienlijk marktaandeel te veroveren.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor luchtbeheersystemen

Markt voor 5K Beeldschermresolutie

Markt voor slimme spiegels

Oogvolgmarkt

Markt voor optische lenzen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Far-Field Speech and Voice Recognition Market,Far-Field Speech and Voice Recognition Market Size,Far-Field Speech and Voice Recognition Market Share,Far-Field Speech and Voice Recognition Market Trends,Far-Field Speech and Voice Recognition Market Growth