header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de energieopslagmarkt, toepassingsgebied, industriële trends en prognose voor 2030

Oct 18, 2023 12:11 PM ET

Overzicht van de markt voor energieopslag:

De omzet van de wereldwijde markt voor energieopslag zal tegen 2030 naar schatting 153.663,4 miljoen dollar bedragen, met een stijgende CAGR van ~25,46% tegen het einde van de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De markt voor energieopslag is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door de toenemende inzet van hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie. Energieopslagsystemen worden gebruikt om overtollige energie op te slaan die wordt gegenereerd door hernieuwbare bronnen en om deze energie weer vrij te geven wanneer de vraag groot is of wanneer de hernieuwbare bronnen geen elektriciteit genereren.

Energieopslagsystemen zijn apparaten die meerdere vormen van energie kunnen opslaan en naar behoefte kunnen worden gebruikt. Energieopslag speelt een belangrijke rol bij de opslag van hernieuwbare energie. Dit zijn modulaire blokken die worden gebruikt om energie op te slaan die wordt geproduceerd door een hernieuwbare bron en deze weer vrij te geven wanneer dat nodig is.

Gratis monster aanvragen@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4476

Het stijgende energieverbruik over de hele wereld, de stijgende vraag naar effectieve energiebronnen, de stijgende vraag naar batterijen en de verschuivende focus op schone energie vergroten de groei van de markt over de hele wereld. De explosieve groei van de vraag naar effectief netbeheer, regelmatig belastingsbeheer en efficiënte en continue stroomvoorziening zijn de prominente factoren die de groei van de markt beïnvloeden. De explosieve industrialisatie en verstedelijking van de ontwikkelingsregio’s, de toenemende luchtvervuiling, de groeiende bezorgdheid over koolstofemissies en de toenemende investeringen in duurzame energiebronnen zijn belangrijke factoren die de groei van de markt voor energieopslagsystemen de komende jaren zullen stimuleren. Daarnaast zorgen de stijgende economische activiteiten, de toenemende productiefaciliteiten en de toenemende toepassing van digitale technologieën voor een aanzienlijke toename van de vraag naar effectieve en continue energievoorziening in verschillende industrieën. Daarnaast is de toenemende acceptatie van hybride en elektrische voertuigen onder consumenten wereldwijd een andere belangrijke factor achter de groei van de markt voor energieopslagsystemen. De toenemende penetratie van elektrische voertuigen over de hele wereld stimuleert de vraag naar batterijen.

Covid-19 Impact op de Energieopslagmarkt

Verstoringen in de toeleveringsketen: De energieopslagindustrie ondervond, net als vele andere, verstoringen in de toeleveringsketen tijdens de pandemie. Deze verstoringen leidden tot vertragingen in de productie en levering van energieopslagsystemen. De sluiting van fabrieken, beperkingen op de internationale handel en verminderde beschikbaarheid van grondstoffen droegen allemaal bij aan deze uitdagingen.

Minder installatie- en projectvertragingen: Vergrendelingen en sociale distantiëringsmaatregelen veroorzaakten vertragingen bij de installatie van energieopslagprojecten. Veel projecten werden uitgesteld of vertraagd door een tekort aan arbeidskrachten en moeilijkheden bij het verkrijgen van de nodige vergunningen. Dit had een impact op de uitrol van energieopslagoplossingen, vooral in de commerciële en industriële sectoren.

Aanvraag voor aangepast rapport @

https:// www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4476

Economische onzekerheid: De economische neergang als gevolg van de pandemie deed vragen rijzen over de betaalbaarheid van oplossingen voor energieopslag. Zowel residentiële als commerciële klanten werden geconfronteerd met financiële beperkingen, wat hun vermogen om te investeren in energieopslagsystemen beïnvloedde. Deze onzekerheid belemmerde de groei van de markt.

Verschuiving in energievraagpatronen: Toen de sluizen werden opgeheven en mensen thuis begonnen te werken, was er een merkbare verschuiving in energieverbruikpatronen. In sommige gebieden daalde de vraag, terwijl in andere gebieden het residentiële energieverbruik steeg. Deze verschuiving beïnvloedde de behoefte aan oplossingen voor energieopslag in verschillende regio’s.

Regionale analyse

De wereldwijde energieopslagmarkt is onderverdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Azië-Pacific is de belangrijkste markt voor energieopslagsystemen in 2020. Azië-Pacific kent een sterke economische groei als gevolg van de razendsnelle industrialisatie en snelle verstedelijking in de regio. China is de grootste producent en consument van energieopslagsystemen. Verder wordt verwacht dat de toenemende investeringen in de infrastructuur van elektrische voertuigen de komende jaren een aanzienlijke impact zullen hebben op de marktgroei.

Koop het Premium Kunstmatige Lift Marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4476

Noord-Amerika zal naar verwachting een expressieve impact hebben op de marktgroei tijdens de prognoseperiode.

De vooruitzichten voor de Europese industrie zullen de komende jaren sterk zijn, dankzij de toenemende installatie van verbeterde technologieën voor energieopwekking. Vermeldenswaard is dat het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Italië een verhoogde neiging tot netinfrastructuurprojecten en een streng energiezekerheidsbeleid hebben laten zien.

Marktsegmentaties

De markt wordt gesegmenteerd op basis van type, regio en eindgebruikers. Op basis van het type is de markt onderverdeeld in vliegwielopslag, waterkracht en batterijen. Van al deze soorten zal de batterijsector de grootste energieopslagindustrie domineren. De gebruikte batterijopslagsystemen zijn nikkel-cadmium, lithium-ion, nikkel-zink, nikkel-metaalhydride, loodzuur en andere. De lithium-ion batterijsector kende een maximale groei en verwacht een enorme vraag op de markt. Op basis van de eindgebruikers is de markt onderverdeeld in de residentiële en commerciële & industriële sectoren.

Lees de details van het rapport @

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/energy-storage-market-4476

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor energieopslag zijn

  • Tesla Inc. (VS),
  • AES Corporation (VS),
  • General Electric Company (VS),
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland),
  • Voith GmbH (Duitsland),
  • Hydrostor Inc. (Canada),
  • Linde AG (Duitsland),
  • Highview Power Storage (Verenigd Koninkrijk),
  • Hydrogenics Corporation (Canada),
  • SolarReserve LLC. (VS).

Toonaangevende rapporten:

Emissiereductie

Geavanceerde verbrandingstechnieken

Energieopslag op netwerkschaal

Lithium-ion batterijen

Technologie voor temperatuurregeling

Energie-efficiënte warmteoverdracht

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Energy Storage Market,Energy Storage Market Size,Energy Storage Market Scope,Energy Storage Market Share