header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Belangrijkste ontwikkelingen, trends, analyses en prognoses voor de automobielindustrie tot 2030

Oct 18, 2023 9:20 PM ET

Markt

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Auto-industrie Market Information By Vehicle Type, Propulsion Type, and Region – Forecast till 2030″ is de auto-industrie klaar om USD 6.070,4 miljard te bereiken in 2030 ten opzichte van USD 3.566,5 miljard in 2022, met een snelheid van 6,9% van 2023 tot 2030.

Bedrijven die lichte vrachtwagens en personenauto’s produceren, maken deel uit van de auto-industrie. Sport utility vehicles, bestelwagens, pick-ups en sedans zijn hiervan de belangrijkste.

Hoewel ze van vitaal belang zijn, worden commerciële voertuigen zoals 18-wielers, semi-trucks en bestelwagens meestal afzonderlijk gecategoriseerd. De auto-industrie omvat het merendeel van de carrosserie- en motoronderdelen die worden gebruikt bij de productie van auto’s. Batterijen, brandstof en banden zijn de belangrijkste onderdelen van de auto-industrie. Accu’s, brandstof en banden zijn voorbeelden van componenten die cruciaal zijn, maar die vaak afzonderlijk worden gecategoriseerd. De sterk geconsolideerde bandenindustrie omvat bijvoorbeeld autobanden.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7683

Auto-industrie Concurrentielandschap:

  • Volkswagen AG
  • Mercedes-Benz Groep AG
  • Ford
  • Tesla Inc.
  • Toyota Motor Corporation
  • BYD Company Ltd.
  • Hyundai Motor Company
  • SAIC Motor Corp Ltd.
  • Nissan Motor Co Ltd
  • Fiat S.P.A
  • Algemeen Motors


Auto-industrie
Markt Drivers:

Onlangs heeft de auto-industrie een enorme groei doorgemaakt. De toenemende verstedelijking die over de hele wereld plaatsvindt, is de belangrijkste factor die bijdraagt aan een toename van de prestaties van de markt. Daarnaast zijn de toenemende investeringen in infrastructuur in opkomende economieën over de hele wereld waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren die de stijging van de markt ondersteunen. Bovendien zullen de prestaties van de markt wereldwijd naar verwachting verbeteren in de loop van de beoordelingsperiode als gevolg van de stijgende vraag naar hoogwaardige passagiersvoertuigen. Bovendien zal de markt naar verwachting profiteren van factoren zoals industriële ontwikkeling, snelle bevolkingsgroei, verbetering van de infrastructuur, meer beschikbare banen, de groei van e-commerce, een toename in de behoefte aan bedrijfsvoertuigen en een grote vraag naar technologisch geavanceerde vrachtvoertuigen.

Door de opkomst van COVID-19 als wereldwijd gezondheidsprobleem ondervond de ontwikkeling van industriële activiteiten en bedrijfsprocedures op wereldschaal een aanzienlijke terugslag. Al deze omstandigheden droegen bij aan het gewicht van volledige of gedeeltelijke lockdowns in de meeste internationale regio’s. Daarna werden de activiteiten van de industrie stilgelegd en sloten sommige bedrijven hun deuren. De automobielsector kreeg tijdens de pandemie te maken met een aantal abrupte en plotselinge uitdagingen als gevolg van de snelle daling van de vraag naar bouwactiviteiten en de opschorting van de meeste industriële activiteiten.

Daarentegen wordt verwacht dat de markt tijdens de beoordelingsperiode een aanzienlijke toename en herstel van de inkomsten zal kennen als gevolg van de snelle vaccinatie van het grootste deel van de wereldbevolking en de terugkeer naar normale industriële activiteiten.

De verbetering van de transport- en logistieke sector is ook afhankelijk van e-commerce en digitale transformatie. De ontwikkeling van de infrastructuur wordt gestimuleerd door de toegenomen industrialisatie. Belangrijke elementen die de expansie van de markt voor bedrijfsvoertuigen beïnvloeden, zijn de vraag van de consument naar geïndividualiseerde transportopties, de integratie van telematica en de toegenomen acceptatie van gedeelde mobiliteit. Verschillende Original Equipment Manufacturers hebben bedrijfsvoertuigen geïntroduceerd met connectiviteitsfuncties zoals waarschuwingen bij ongevallen, verkeersgegevens, weerberichten en updates over wegenwerken, nadat ze de voordelen van connectiviteit en telematica bij het transformeren van transport- en logistieke operaties hadden bestudeerd. De verkoop van bedrijfsvoertuigen zal daarom waarschijnlijk toenemen in de loop van de projectieperiode.

Automobielindustrie Markt Beperkingen:

De strenge regelgevende normen die door overheden over de hele wereld zijn ingevoerd, zijn de belangrijkste factor die de ontwikkeling van de industrie belemmeren. Hoge productiekosten en gewicht zijn twee andere factoren die de groei van de industrie kunnen beperken.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport : https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-industry-7683

Markt Segmentatie

De auto-industrie is, met betrekking tot het voertuigtype, opgesplitst in personenauto’s en bedrijfswagens. De typen personenauto’s zijn Hatchback, Sedan, SUV, MUV, terwijl de typen bedrijfswagens LCV’s, Heavy Trucks, Bussen & Coaches en meer zijn. In termen van inkomsten uit de auto-industrie had de categorie personenauto’s het leeuwendeel in 2021, met een bijdrage tussen 50 en 55 procent.

Elektrische voertuigen en verbrandingsmotoren maken deel uit van de op aandrijving gebaseerde segmentatie van de auto-industrie. In 2021 domineerde het segment van de voertuigen met verbrandingsmotor de markt en dit zal zo blijven van 2022 tot 2030, waarbij het sneller zal groeien dan andere segmenten.

Markt Regionaal inzicht

De Aziatisch-Pacifische auto-industriemarkt genereerde 1.643,3 miljard USD aan inkomsten in 2021 en zal waarschijnlijk een CAGR van 7,4% behalen tijdens de onderzoeksperiode. Dit kan worden toegeschreven aan de verscheidenheid aan financieringsopties en het hogere besteedbare inkomen van de klanten in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Automotive Industrie door Market Research Future:

Educatief Toerisme

Groen duurzaam toerisme

Detailhandel Automotive

Trekker

Luxe jacht

Op communicatie gebaseerde treinbesturing

Auto-logistiek

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Automotive Industry,Automotive Industry size,Automotive Industry share,Automotive Industry growth,Automotive Industry trends,Automotive Industry report,Automotive Industry insights