header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CAR T Cell Therapy marktonderzoek per hoofdtype en belangrijkste toepassing, analyse en prognoses tot 2032

Oct 18, 2023 12:18 PM ET

CAR T Cell Therapy-marktonderzoeksrapport informatie per doelantigeen (CD19, CD22), per toepassing (diffuus groot B-cel lymfoom, acute lymfoblastaire leukemie) en regio (VS, Europa, China en rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

Markt Overzicht

De markt voor CAR T Cell Therapy zal tegen 2032 naar verwachting USD 7,2 miljard bereiken met een CAGR van 14,5% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Pfizer (VS), Kite Pharma (VS), Novartis (Zwitserland), Cellectis (Zwitserland) en Juno Therapeutics (VS).

Marktdynamiek

De CAR T-celtherapie wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van lymfomen, acute lymfatische leukemie en multipel myeloom. Vanwege de vele voordelen ten opzichte van conventionele geneesmiddelen worden CAR T-celtherapieproducten veel gebruikt, wat leidt tot een uitbreiding van de markt voor CAR T-celtherapie.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8102

De belangrijkste factoren die de markt voor CAR T-celtherapie stimuleren zijn de stijgende vraag naar optimale therapeutica voor de behandeling van kanker, de toename in de prevalentie van kanker, het gunstige terugbetalingsbeleid in bepaalde landen voor geneesmiddelen voor CAR T-celtherapie en de toenemende bekendheid van geneesmiddelen voor CAR T-celtherapie. De markt voor CAR-T-celtherapie groeit door de snelle uitbreiding van klinische onderzoeksactiviteiten en de recente commercialisering van CAR-T-celtherapie, die beide naar verwachting lucratieve mogelijkheden bieden voor marktexpansie.

De COVID-19 pandemie heeft de markt negatief beïnvloed omdat COVID-19 patiënten voorrang krijgen bij de behandeling. De ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen voor CAR T-celtherapie vertraagde maar stopte niet tijdens de pandemie. De aanzienlijke vermindering van klinische studies als gevolg van strenge overheidsrichtlijnen tegen COVID-19 belemmert de uitbreiding van de markt voor CAR T-celtherapie. De afname van de doorvoer van mensen, het sluiten van grenzen en het opsluiten van de bevolking hadden invloed op de toeleveringsketens van deze levensreddende medische producten in het marktaandeel van CAR T-celtherapie.

In de nasleep van de pandemie wordt echter verwacht dat de vraag naar geneesmiddelen voor CAR-T-celtherapie zal toenemen als gevolg van een toename in onderzoek en ontwikkeling, de snelle uitbreiding van klinische testactiviteiten en de recente commercialisering van CAR-T-celtherapie. Er wordt dus verwacht dat deze ontwikkeling de markt voor CAR-T-celtherapie zal stabiliseren en de groei ervan zal stimuleren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor CAR-T celtherapie op basis van doelwitantigenen omvat BCMA, het antigeen voor celrijping, CD19/CD22, en andere antigenen zoals PSCA, Lewis Y, ROR1, NKR-2 en MUC16.

Het marktsegment voor de toepassing van CAR-T celtherapie omvat Diffuus Groot B-Cel Lymfoom, Acute Lymfoblastische Leukemie en andere.

Regionale analyse

Marktonderzoek naar CAR-T cel gentherapie toont aan dat de Noord-Amerikaanse regio klaar is voor een snelle expansie tijdens de prognoseperiode, met een CAGR van 36,4%, dankzij de prevalentie van belangrijke marktdeelnemers en de wijdverspreide beschikbaarheid van goedgekeurde therapeutica die een verhoogde opname van CAR-T celtherapieën stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (88 pagina’s) over CAR T Cell Therapy : https://www.marketresearchfuture.com/reports/car-t-cell-therapy-market-8102

CAR-T celtherapie is een andere business die sterk zal profiteren van de verschuiving in consumentenvoorkeuren en het toenemende gebruik van geavanceerde technologieën. De aanbevelingen van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) om Yescarta en Kymriah goed te keuren wijzen op gunstige eigenschappen die de expansie van de markt tot 2028 zullen stimuleren.

Gezien het grote aantal patiënten in de regio, de toenemende bekendheid van CAR T-celbehandeling en de op handen zijnde introductie van CART-geneesmiddelen, zal Azië-Pacific naar verwachting de grootste CAGR laten zien in de projectieperiode.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  CAR T Cell Therapy Market,CAR T Cell Therapy Market Size,CAR T Cell Therapy Market Share,CAR T Cell Therapy Market Trend,CAR T Cell Therapy Market Growth