header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor distributietransformatoren zal tegen 2030 meer dan USD 47,03 miljard bedragen als gevolg van de toenemende vervanging van verouderde infrastructuur en de elektrificatie van vervoer

Oct 18, 2023 8:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider groeit de markt voor distributietransformatoren door een combinatie van factoren, waaronder verstedelijking, integratie van duurzame energie, modernisering van de infrastructuur, de ontwikkeling van slimme netwerken en toenemende elektrificatie.

De distributietransformatormarkt werd in 2022 gewaardeerd op 25,6 miljard USD en zal naar verwachting 47,03 miljard USD bedragen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,9% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030, zoals SNS Insider meldt.

Reikwijdte van het marktrapport

Een distributietransformator is een cruciaal onderdeel van het elektriciteitsdistributiesysteem dat een essentiële rol speelt in het veilig en efficiënt leveren van elektriciteit aan onze huizen, bedrijven en industrieën. Dit onopvallende maar essentiële apparaat dient als brug tussen de hoogspanningsstroom die wordt opgewekt in elektrische onderstations en de laagspanningsstroom die nodig is voor dagelijks gebruik. Distributietransformatoren zijn een integraal onderdeel van het behoud van de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet. Ze isoleren verschillende segmenten van het distributiesysteem en zorgen ervoor dat fouten of storingen in één deel geen invloed hebben op andere delen.

De belangrijkste spelers zijn:
– B.H.E.L.
– Trench Groep
– ABB
– Mehru Electrical & Mechanical Engineers (P) Ltd.
– Siemens
– EMEK Electrical Industry Inc.
– CG Power and Industrial Solutions Limited
– Schneider Electric
– Toshiba
– PFIFFNER Distributie Transformatoren Ltd.
– G.E.
– Amran Inc.
– Eaton
– Mitsubishi Electric
– Indian Transformers Company Ltd.

Download een voorbeeld van de Distribution Transformer Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2714

Marktanalyse

De voortdurende trend van verstedelijking en industriële groei in opkomende economieën is een belangrijke drijfveer voor de markt van distributietransformatoren. Naarmate meer mensen naar steden verhuizen en de industrie zich uitbreidt, neemt de vraag naar elektriciteit toe, waardoor de installatie van distributietransformatoren nodig is om deze gebieden van stroom te voorzien. De toenemende aandacht voor hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie heeft de markt gestimuleerd. Deze bronnen vereisen vaak transformatoren om de spanning te verhogen of verlagen voor een efficiënte integratie in het elektriciteitsnet. Naarmate de capaciteit voor hernieuwbare energie groeit, neemt ook de vraag naar distributietransformatoren toe. Veel ontwikkelde landen staan voor de uitdaging om de verouderende elektrische infrastructuur te vervangen. Dit omvat het upgraden of vervangen van verouderde distributietransformatoren door nieuwere, efficiëntere modellen die de betrouwbaarheid van het net en de energie-efficiëntie kunnen verbeteren. De groeiende trend naar elektrische voertuigen (EV’s) doet de vraag naar distributietransformatoren toenemen. Laadinfrastructuur voor EV’s vereist transformatoren om de elektriciteit van het hoogspanningsnet te verlagen naar een niveau dat geschikt is voor het opladen van voertuigen.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar Montagelocatie

  • Pool
  • Ondergrondse
  • Ondergronds gewelf

Door isolatie

  • Droog
  • Ondergedompeld in olie

Per fase

  • Enkel
  • Drie

Op spanning

  • Laagspanning
  • Middenspanning
  • Hoogspanning

Per eindgebruiker

  • Particulier
  • Commercieel
  • Industrieel
  • Nutsbedrijven

Impact van Recessie

De impact van een aanhoudende recessie op de markt voor distributietransformators is complex en veelzijdig. Terwijl een verminderde vraag en uitgestelde projecten uitdagingen kunnen vormen, kunnen er ook kansen ontstaan door energie-efficiëntie-initiatieven en stimuleringsprogramma’s van de overheid. Aanpassingsvermogen en innovatie binnen de sector zullen cruciaal zijn voor fabrikanten van distributietransformatoren om de uitdagingen van economische recessies het hoofd te bieden. Recessies kunnen soms innovatie aanwakkeren omdat bedrijven op zoek gaan naar meer kosteneffectieve en efficiënte oplossingen. Fabrikanten van distributietransformatoren kunnen investeren in onderzoek en ontwikkeling om meer geavanceerde en kostenefficiënte producten te maken om concurrerend te blijven.

Heeft u vragen met betrekking tot Distributietransformator Markt, Vraag nu @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2714

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft geleid tot grote onzekerheid en verstoringen op de markt voor distributietransformators. De oorlog heeft uitdagingen met zich meegebracht in de vorm van verstoringen van de toeleveringsketen en hogere kosten, maar heeft ook kansen gecreëerd voor marktexpansie, meer investeringen in energie-infrastructuur en een heroverweging van de strategieën voor de toeleveringsketen. Bedrijven die actief zijn in deze sector zullen de geopolitieke ontwikkelingen op de voet moeten volgen en zich moeten aanpassen aan het veranderende landschap om te kunnen gedijen in deze uitdagende omgeving.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

In Noord-Amerika wordt de markt voor distributietransformatoren beïnvloed door een toenemende nadruk op de modernisering van het elektriciteitsnet en de integratie van hernieuwbare energiebronnen. Stimuleringsmaatregelen van de overheid voor energie-efficiëntie en een verschuiving naar een veerkrachtiger elektriciteitsnet stimuleren de vraag naar geavanceerde distributietransformatoren. In Oost-Europese landen is de modernisering van de verouderde distributie-infrastructuur een prioriteit. Naarmate deze landen zich ontwikkelen, groeit de behoefte aan efficiëntere distributietransformatoren en betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet. De snelle industrialisatie en verstedelijking in Azië hebben geleid tot een grotere vraag naar elektriciteit. De markt wordt gedreven door de behoefte aan efficiëntere, milieuvriendelijkere en compactere transformatoren om aan de enorme en diverse energiebehoeften te voldoen.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naardistributietransformatoren

  • De markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, waarbij het industriële segment een dominante rol heeft gespeeld als drijvende kracht achter deze expansie. De industriële sector, met fabrieken en andere zware toepassingen, heeft een aanzienlijke vraag naar distributietransformatoren om de distributie van elektrische energie binnen hun faciliteiten efficiënt te beheren.
  • De markt ondervindt een opmerkelijke invloed van het segment van op palen gemonteerde transformatoren. Paalgemonteerde transformatoren zijn integrale onderdelen van elektrische distributienetwerken en worden vaak gebruikt om hoogspanningselektriciteit te verlagen naar lagere niveaus die geschikt zijn voor residentieel en commercieel gebruik.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor distributietransformatoren

  • CG India, een toonaangevende speler in de productie-industrie, heeft een aanzienlijke investering van $15 miljoen gedaan om zijn productiecapaciteiten te versterken. Deze strategische stap maakt deel uit van CG India’s streven om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar haar producten en diensten en tegelijkertijd de hoogste kwaliteits- en efficiëntienormen te garanderen.
  • American Electric Power (AEP), een van de grootste nutsbedrijven van het land, krijgt een belangrijke impuls voor zijn infrastructuur met een investering van 86 miljoen dollar in transformatoren van Hyundai Electric. Dit strategische partnerschap betekent een belangrijke stap voorwaarts in AEP’s streven om de betrouwbaarheid en veerkracht van het netwerk te verbeteren, wat uiteindelijk ten goede komt aan miljoenen klanten in haar verzorgingsgebied.

Inhoudsopgave:
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Analyse waardeketen
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Marktsegmentatie distributietransformatoren, naar montagelocatie
9. 9. Marktsegmentatie distributietransformator, naar isolatie
10.Distributietransformator Marktsegmentatie, per fase
11.Distributietransformatormarktsegmentatie, naar eindgebruikers
12.Distributietransformator marktsegmentatie, naar spanning
13.Regionale analyse
14.Bedrijfsprofiel
15.Concurrentielandschap
16.USE gevallen en beste praktijken
17.Conclusie

Koop Single-User PDF van het Distribution Transformer Market Report @ https://www.snsinsider.com/checkout/2714

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die de marktonderzoekindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Distribution Transformer,Distribution Transformer Market,Distribution Transformer Market Size,Distribution Transformer Market Share,Distribution Transformer Market Growth,Distribution Transformer Market Trends,SNS Insider