header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische voertuigen: zakelijk inzicht, kansen, inkomsten, aandeel, prognose voor 2030

Oct 18, 2023 9:25 PM ET

Elektrische voertuigen Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Markt voor elektrische voertuigen Information by Product Vehicle Class, Operating Platforms, and Region – Forecast till 2030″ zal de markt voor elektrische voertuigen groeien van 206,42 miljard dollar in 2022 tot 957,06 miljard dollar in 2030, met een snelheid van 24,50% tussen 2022 en 2030.

De nadelige milieueffecten van conventionele benzineauto’s en de stijging van de brandstofprijzen hebben bijgedragen aan de groei van de markt voor elektrische voertuigen voor voertuigen die op alternatieve brandstoffen rijden. Voorspeld wordt dat consumenten die steeds vaker batterij- of hybride voertuigen gebruiken, de markt voor elektrische voertuigen zullen aanwakkeren. BEV’s rijden niet op conventionele brandstoffen zoals benzine of diesel, waardoor de vraag van consumenten de afgelopen jaren enorm is toegenomen. EV’s presteren ook aanzienlijk beter dan conventionele voertuigen die op brandstof rijden als het gaat om onderhoudskosten en daarom neemt de vraag wereldwijd toe.

Download gratis een PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1793

Markt voorelektrische voertuigen Concurrentielandschap:

  • Tesla (VS)
  • Volkswagen AG (Duitsland)
  • SAIC Motors (China)
  • BYD (China)
  • Stellantis (Nederland)


Elektrische voertuigen Markt Drivers:

Als gevolg van verschillende overheidsinitiatieven, zoals belastingvoordelen, subsidies, niet-financiële voordelen voor voertuigregistratie en toegang tot carpoolstroken, zal de verkoop van elektrische voertuigen de komende jaren naar verwachting enorm toenemen. In een poging om de overschakeling van verbrandingsmotoren naar accu-aangedreven motoren te voorkomen en zo gevaarlijke emissies te verminderen, hebben Duitse autofabrikanten bijvoorbeeld hun betalingspremies voor elektrische voertuigen in november 2019 verhoogd. De industrie zal groeien als gevolg van de grote toename van de verkoop van elektrische voertuigen in de afgelopen jaren in landen als de Verenigde Staten, China en verschillende Europese landen.

In de loop der tijd is de prijs van batterijpakketten, die een groot deel van de productiekosten van elektrische voertuigen uitmaken, gedaald. De gemiddelde kosten van lithium-ionbatterijpakketten daalden in tien jaar tijd snel met 89%, van $1.200 per kWh naar $132 per kWh (in 2021). De kosten van elektrische voertuigen zouden vergelijkbaar zijn met die van voertuigen die worden aangedreven door verbrandingsmotoren als deze prijs $100 per kWh zou bereiken. Bovendien, terwijl de gemiddelde prijs van nieuwe auto’s tussen 2020 en 2021 met 2,2% steeg, daalden de kosten van EV’s in diezelfde periode met 10,8%. De toekomst van auto’s met een verbrandingsmotor (ICE) en hun elektrische concurrenten wordt duidelijk aangegeven door deze trend naar elektrificatie. Het wereldwijde gebruik van EV’s is daardoor sterk gestegen. Deze prijsverlaging zal de markt ten goede komen.

De markt voor elektrische auto’s zal profiteren van de recente trend van zelfrijdende vrachtwagens. Toonaangevende OEM’s zoals Tesla, Daimler Vera en Volvo hebben ook elektrische voertuigen met automatische besturing ontwikkeld voor de markt. Vanwege de verleidelijke voordelen van een lager risico op ongevallen, gebruiksgemak en de integratie van waardetoevoegende mogelijkheden, zal zelfrijdende technologie uiteindelijk de vraag naar elektrische auto’s doen toenemen. Er wordt voorspeld dat deze technologie de komende vijf tot zes keer zal toenemen. Daarom wordt verwacht dat de vooruitgang van de technologie voor zelfrijdende elektrische auto’s kansen zal bieden voor marktexpansie in de nabije toekomst.

Elektrische voertuigen Markt Beperkingen:

Het ontbreken van een oplaadinfrastructuur vormt een probleem voor de markt van elektrische voertuigen. Maar een van de essentiële voorwaarden voor de adoptie van elektrische voertuigen is de ontwikkeling van een sterke infrastructuur voor elektrische voertuigen. De markt voor elektrische voertuigen groeit niet omdat de meeste ontwikkelingslanden nog steeds niet beschikken over een geschikte infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen en de achterstand op de vraag niet hebben ingelopen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport :

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicles-market-1793

Elektrische voertuigen Markt Segmentatie

De marktsegmentatie voor elektrische voertuigen, in termen van technologie, omvat batterij-, hybride en plug-in hybride modellen.

Met betrekking tot het voertuigtype is de markt voor elektrische voertuigen onderverdeeld in middenklasse en topklasse. In 2021 werd de markt aangevoerd door de middenklasse en van 2022 tot 2030 wordt voorspeld dat dit segment het snelst zal groeien.

De soorten elektrische voertuigen zijn personenauto’s, tweewielers en commerciële voertuigen.

Elektrische voertuigen Markt Regionaal inzicht

De markt voor elektrische voertuigen in Noord-Amerika werd in 2021 gewaardeerd op 71,63 miljard USD en zal naar verwachting snel groeien in de loop van het onderzoek. Dit heeft te maken met de stijgende vraag naar elektrische voertuigen in de VS en het feit dat deze regio’s hun infrastructuur voor het opladen van voertuigen hebben uitgebouwd en stimuleringsmaatregelen hebben aangeboden om het gebruik van elektrische voertuigen aan te moedigen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Automotive Industrie door Market Research Future:

Automotive Financiën

Automotive-elektronica voor HVAC-systemen

wegtransport

Automotive-omvormer

hoofdconsole

Warehousing en distributielogistiek

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Electric Vehicle Market,Electric Vehicle Market size,Electric Vehicle Market share,Electric Vehicle Market growth,Electric Vehicle Market demand,Electric Vehicle Market trends