header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Life Science Analytics zal tegen 2030 naar verwachting meer dan USD 7,32 miljard bedragen met een CAGR van 3,40% | door MRFR

Oct 18, 2023 3:00 PM ET

Life Science Analytics Market Research Report Information By Type of Analytics (Descriptive Analytics, Predictive Analytics, and Prescriptive Analytics), By Application (Pharmacovigilance, Regulatory Compliance, Research & Development, Sales & Marketing, en optimalisatie van de toeleveringsketen), per component (software, diensten en hardware), per implementatiemodel (op locatie en in de cloud), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en andere) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Volgens de analyse van MRFR zal de Life Science Analytics-markt van 2023 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 3,40% laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 7,32 miljard vertegenwoordigen.

In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door snelle technologische vooruitgang, is het gebied van de biowetenschappen niet onaangeroerd gebleven. Life science analytics heeft zich ontpopt als een transformerende kracht, die onderzoekers en professionals in de gezondheidszorg in staat stelt de kracht van data en analytics te benutten om de patiëntenzorg, de ontdekking van medicijnen en de algehele resultaten in de gezondheidszorg te verbeteren.

Ontvang een gratis voorbeeld van de PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8570

De Life Science Analytics-markt, gedreven door de convergentie van biologie, gegevenswetenschap en geavanceerde technologie, is klaar om een revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg. Dit artikel gaat in op de nuances van de Life Science Analytics-markt, de drijvende krachten achter de groei en de diepgaande impact op de gezondheidszorgsector.

Het snelle gebruik van analytics door de life science sector, waarbij beschrijvende en rapporterende analyses worden gebruikt om databases op te bouwen en prescriptieve en voorspellende analyses om toekomstige trends en resultaten in te schatten, zal naar verwachting de expansie van de markt stimuleren. De betrokkenheid van patiënten en het gebruik van analytische oplossingen worden beide direct beïnvloed door het groeiende belang van sociale media en internet, wat een enorme impact heeft op de life science sector.

Segmentatie

De marktsegmentatie van life science analytics, gebaseerd op het type analytics, omvat voorspellende analytics, beschrijvende analytics en prescriptieve analytics.

De Life Science Analytics-marktgegevens zijn onderverdeeld naar toepassing in onderzoek & ontwikkeling, geneesmiddelenbewaking, naleving van regelgeving, verkoop & marketing en optimalisatie van de toeleveringsketen.

De markt voor Life Science Analytics omvat software, diensten en hardware op basis van componenten.

Op basis van het implementatiemodel omvat de marktsegmentatie van life science analytics on-premise en cloud-gebaseerd.

Op basis van eindgebruiker omvatten de componenten van life science analytics ziekenhuizen, klinieken en andere.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Allscripts Healthcare LLC (VS), Inovalon (VS), McKesson Corporation (VS), Saama Technologies Inc. (VS), Cerner Corporation (VS), CitiusTech Inc. (VS), Health Catalyst (VS), SAS Institute Inc. (VS), Optum Inc. (VS) en SCIOInspire Corp. (VS).

Regionale analyse

De groeiende vraag naar waardegerichte zorg, een vergrijzende bevolking, de prevalentie van niet-overdraagbare ziekten en de bereidheid om analytische oplossingen te gebruiken, zijn allemaal factoren die de Noord-Amerikaanse Life Science Analytics-markt zullen opstuwen van de huidige waardering van $ 2,24 miljard in 2022 naar een veel hogere waardering aan het einde van de prognoseperiode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over Life Science Analytics: https://www.marketresearchfuture.com/reports/life-science-analytics-market-8570

Door de toenemende belangstelling voor AI-gebaseerde oplossingen is Europa de op één na grootste markt voor Life Science Analytics. De proliferatie van biotechbedrijven is een belangrijke factor die de industrie vooruit stuwt. Marktleiders in Europa zijn steeds meer geïnteresseerd in het gebruik van AI-gebaseerde analytische tools om de operationele efficiëntie te verhogen en effectiever te concurreren. Daarnaast had de Britse Life Science Analytics-markt het grootste marktaandeel, terwijl de Duitse Life Science Analytics-markt het snelst groeit in dit gebied.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Intracranial Pressure Monitoring Market Research Report Information By Route of Intervention (Intraventricular and Epidural Sensor), By Technique (Invasive and Non-Invasive), By Application (Traumatic Brain Injury, and Subarachnoid Hemorrhage), By (Intraventricular Catheter, and Epidural Sensors Device) By End User (Hospitals and Clinics, and Trauma Centers) and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest Of The World) – Market Forecast Till 2032.

Onderzoeksrapportelektrische rolstoel Informatie per type (stoel met centrale wielaandrijving, stoel met voorwielaandrijving en stoel met achterwielaandrijving), per eindgebruiker (thuiszorg en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Molecular Diagnostics Market Research Report: Informatie per product (Reagentia & Kits, Instrumenten, en Diensten & Software), per Techniek (Polymerase Chain Reaction (PCR), Isothermische Amplificatie, Hybridisatie, Sequencing, Microarray, en anderen), op toepassing (infectieziekten, oncologie, genetische tests en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische laboratoria en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Advanced Wound Therapy Devices Market Research Report Informatie per Type (Negative Pressure Wound Therapy Systems, Elektrische Stimulatie Apparaten, Hyperbare Zuurstof Apparatuur, Drukontlastende Apparaten, Anderen), per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken, Thuiszorg Instellingen, Anderen), en Regio – Forecast tot 2032

OnderzoeksrapportMarkt voor Klinische Proeven Informatie per Fase (Fase I, Fase II, Fase III) per Studieopzet (Interventioneel, Observationeel en Uitgebreide Toegang), Indicatie (Auto-immuun/Inflammatie) per Eindgebruiker (Medische Instellingen, Ziekenhuizen)-Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Life Science Analytics Market,Life Science Analytics Market Size,Life Science Analytics Market Share,Life Science Analytics Market Trends