header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de zuurdesemmarkt wordt geschat op USD 2,9 miljard in 2021 en zal naar verwachting USD 5,36769761 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 8,00%.

Oct 18, 2023 4:40 PM ET

Overzicht van de zuurdesemmarkt:

De waarde van de Zuurdesemmarkt werd in 2021 geschat op 2,9 miljard USD. Het marktvolume zal naar verwachting groeien van USD 1,98 miljard in 2022 tot USD 5,36769761 miljard in 2030, met een CAGR van 8,00 procent tijdens de voorspellingsperiode. (2022-2030). De groeiende vraag van consumenten naar gezondere, lekkerdere en natuurlijkere bakkerijproducten door de jaren heen heeft het succes van de traditionele productie hersteld, wat belangrijke factoren zijn die de groei van de markt stimuleren. Dit is voornamelijk te danken aan de consistente kwaliteit/eigenschap, en het wordt ook beschouwd als de meest gunstige stof om authentieke smaak aan gebakken goederen te geven. Toenemende vraag naar gedroogde gist als gedroogde versie van gist (Type III) is het meest gebruikte rijsmiddel in de bakkerij-industrie. Gedroogde gist beschermt tegen micro-organismen en beschermt de vitale cultuur tegen schade door hitte. Bovendien zorgt gedroogde gist voor een kosteneffectieve productie van eindproducten.

Zuurdeeg taarten worden beschouwd als een gezonder alternatief voor gewone zuurdesembroden. In tegenstelling tot producten gemaakt van gewoon deeg, zijn ze gemakkelijker te smelten. Bovendien zorgt de aanwezigheid van andere belangrijke voedingsstoffen zoals foliumzuur, magnesium, ijzer, B-vitamines en zink ervoor dat deze producten gemakkelijker te verteren zijn. Daarom wordt het de populairste keuze onder consumenten vanwege de gezondheidsvoordelen. Bovendien zal de toegenomen productie van gefermenteerde producten de industrie een boost geven. Tegen deze achtergrond stimuleert de snelle groei van ambachtelijke brouwerijen die zich richten op de gezondheid van de spijsvertering de industrie. Deze sector zal de komende jaren waarschijnlijk groeien als gevolg van voedseltrends. De vraag naar gezonde, natuurlijk gebakken producten groeit.

Sourdough Market (1)

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1823

Segmentaties:

Segmentatie van de fermentatiemarkt naar type omvat Type I, II en III. In 2021 nam het segment Zuurdeeg het grootste deel van de Zuurdeegmarkt voor zijn rekening. Segmentatie van de zemelenmarkt op basis van ingrediënten omvat tarwe, rogge, haver, gerst en andere. Het segment tarwe-ingrediënten domineerde de markt in 2021 en zal naar verwachting het snelst groeiende segment zijn tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Dit komt door de overvloed aan originele en oude tarwevariëteiten met een hoge voedingswaarde en smaak. Fardo marktinformatie is gesegmenteerd naar brood en broodjes, pizza, gebak en andere toepassingen. In 2021 domineerde het segment brood en gebak de markt.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de Zuurdeegmarkt zijn onder andere.

  • Puratos Groep
  • Ireks GmbH
  • Ernst Böcker GmbH & Co. KG
  • Lesaffre Groep.
  • Philibert
  • Alpha Baking Co.
  • Zuurdesem & Co.
  • Mount Zuurdesem Co.
  • Pan’ArtisanSpeciality Breads Ltd.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sourdough-market-1823

Regionale analyse:

Per regio biedt de studie een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Europese markt werd in 2021 gewaardeerd op 1,24 miljard USD en zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de onderzoeksperiode. Dit komt door de goede resultaten van brood en banket in de Europese regio. Dit laat zien dat het winkelend publiek in de hele regio op zoek is naar variatie om te voldoen aan verschillende behoeften op het gebied van maaltijden en snacks gedurende de dag.

Gerelateerde rapporten:

Bakery Products Market Research Report Information Per Product Type (Brood, Gebak, Koekjes, Koekjes, Bagels, Donuts, Pizza, Pastei en Brownies), Per Categorie (Vers en Diepvries), Per Distributiekanaal (Food Retail en Food Service) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Organic Bakery Products Market Research Report Information Per Type (Brood & Broodjes, Hartige Snacks, Gebak & Koekjes & Koekjes, en anderen), Per Categorie (Glutenvrij en Conventioneel), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Bakery Ingredients Market Research Report Information per Type (Emulgatoren, Enzymen, Zetmeel, Bakpoeder & Mixen, Kleurstoffen & Smaken, Oliën, Vetten, & Shortenings en anderen), Toepassing (Brood & Broodjes, Koekjes & Koekjes, Gebak & Gebak en anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Sourdough Market,Sourdough Market Size,Sourdough Market Share,Sourdough Market Trends,Sourdough Market Overview,Sourdough Market Insights,Sourdough Market Analysis,Sourdough Market Growth,Sourdough Market Research,Sourdough Market Report,Sourdough Market Outlook