header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omzet van de markt voor metaalgietwerk voor de auto-industrie zal in 2030 meer dan USD 2.01.329 miljoen bedragen

Oct 18, 2023 6:00 PM ET

Het rapport van Market Research Future (MRFR) over de wereldwijde automotive metaalgietmarkt is een kritische evaluatie die een beknopt overzicht van de markt biedt. De studie omvat de COVID-19 analyse van de wereldwijde automotive metaalgietmarkt en biedt een uitgebreide en betrouwbare illustratie van marktsegmenten, recente trends, groeischattingen en marktuitdagingen van 2017 tot 2023 (prognoseperiode) met het oog op het identificeren van economische kansen.

Metalen gietprocessen worden al duizenden jaren toegepast. Ze worden vaak gebruikt voor het maken van beeldhouwwerk, vooral in brons, juwelen in edelmetaal en wapens en gereedschappen. Gieten is een proces waarbij vloeibaar metaal in een mal wordt gegoten die een holle vorm bevat. De wereldwijde auto-industrie groeit snel. Metaalgieten wordt vaak gebruikt om complexe autostructuren en -vormen te maken die met andere methoden niet te bewerken zouden zijn. Globalisering, digitalisering en intense concurrentie veranderen het gezicht van de metaalgietindustrie.

Gratis proefexemplaar van dit rapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5447

Markt Dynamiek

De markt voor metaalgietwerk voor de automobielindustrie heeft een aanzienlijke groei gekend, voornamelijk als gevolg van de huidige hype van mobiliteitsdiensten, autonoom rijden, digitalisering en elektrische aandrijflijnen die de automobielindustrie domineren. Met de hausse in de autoproductie hebben het chassis en de buitenkant van auto’s wereldwijd een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de metaalgieterij voor de auto-industrie. Gewichtsvermindering in voertuigen is een andere belangrijke markttrend die de vraag naar verwachting zal aanwakkeren, waarbij fabrikanten kiezen voor lichtgewicht materialen om een vermindering van de uitstoot te garanderen. Als gevolg hiervan is het gebruik van lichtgewicht materialen zoals aluminium, magnesium en zink in de auto-industrie toegenomen. Nu belangrijke fabrikanten en leveranciers in de auto-industrie wereldwijd concurreren, is de concurrentie binnen de auto-industrie toegenomen.

Deze hevige concurrentie brengt tal van fabrikanten en leveranciers in de toeleveringsketen ertoe om hoogwaardige metaalgietoplossingen te ontwikkelen om hun marktaandeel te vergroten.

Fluctuerende metaalprijzen zullen naar verwachting echter een belangrijke omschakelingsfactor zijn in de metaalgieterij voor de auto-industrie. De toegenomen vraag naar staal is recht evenredig met de stijgende vraag naar auto’s wereldwijd.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5447

Markt Segmentatie

De wereldwijde metaalgietmarkt is gesegmenteerd op basis van toepassing en materialen.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde metaalgietmarkt onderverdeeld in carrosserie, motor en transmissie.

Op basis van materialen is de wereldwijde markt voor metaalgietwerk onderverdeeld in aluminiumgietwerk, gietijzer, magnesiumgietwerk en zinkgietwerk.

Regionale analyse

Per regio is de wereldwijde metaalgietmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika.

De markt voor metaalgietwerk voor de auto-industrie breidt zich momenteel uit in de regio Azië-Pacific. De snel groeiende voertuigproductie in dit gebied is een van de belangrijkste drijfveren. De verbetering van de infrastructuur in deze regio, in combinatie met een hogere levensstandaard, heeft een positief effect gehad op de auto-industrie als geheel. Daarnaast heeft er een wereldwijde verschuiving plaatsgevonden in de regio Azië-Pacific, wat kansen heeft gecreëerd voor grote fabrikanten in de markt in de vorm van belastingverlagingen en overheidssubsidies. De beschikbaarheid van goedkope arbeidskrachten in dit gebied was ook een cruciale factor in de auto-metaalgietindustrie. China is een cruciale drijvende kracht achter de ontwikkeling, omdat verwacht wordt dat de veiligheidsstructuren van de carrosserie zullen worden aangepast aan de Europese normen, inclusief het bredere gebruik van metaalgietonderdelen.

De andere twee toonaangevende regio’s zijn Noord-Amerika en Europa, voornamelijk door de gevestigde auto-industrie. Grote fabrikanten in dit gebied zijn ook een primaire drijfveer voor de metaalgietindustrie voor de auto-industrie. Dankzij massale investeringen in onderzoek en ontwikkeling kunnen fabrikanten op dit gebied nieuwe technieken en producten ontwikkelen om voordeel te halen uit potentiële markttrends. De productie van lichtgewicht materiaal om het probleem van hoge emissiewaarden aan te pakken is een cruciale trend in dit gebied.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-metal-casting-market-5447

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers op de wereldwijde markt voor metaalgietwerk voor de automobielindustrie zijn Nemak (Mexico), Ryobi Limited (Japan), Ahresty Corporation (Japan), Rheinmetall Automotive (Duitsland), GF Automotive (Zwitserland) en Dynacast (VS).

Blader door gerelateerde rapporten:

Advanced Glass Market Grootte, Aandeel & Industrie Rapport, 2032

De omvang, het aandeel en de prognose vande markt voor beschermende kleding 2030

Nanomaterialen Marktgrootte, Aandeel & Prognose tot 2032 Rapport

Isolatie Marktgrootte, Aandeel & Trends | Industrie Rapport 2032

De markt voorisolatieproducten: omvang, aandeel & prognose 2032

Geavanceerd glas marktgrootte, aandeel & industrie rapport, 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Metal Casting Market,Automotive Metal Casting Market Trends,Automotive Metal Casting Market Growth,Automotive Metal Casting Market Analysis