header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Femtech-markt zal tegen 2030 meer dan 13,36 miljard dollar waard zijn door toenemende participatie van vrouwelijke werknemers en ondersteunende regelgeving

Oct 18, 2023 9:00 AM ET

Op basis van het onderzoek van SNS Insider kan de snelle groei van de femtech-markt worden toegeschreven aan een samenloop van factoren, waaronder een groter bewustzijn over de gezondheid van vrouwen, technologische vooruitgang, ondersteunende regelgeving, een stijgende arbeidsparticipatie van vrouwen en aanzienlijke investeringen.

Volgens SNS Insider werd de femtech-markt in 2022 geschat op 5,67 miljard dollar. De markt zal naar verwachting 13,36 miljard dollar bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,3% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Femtech vertegenwoordigt een paradigmaverschuiving in de gezondheidszorg, waarbij de unieke gezondheidsproblemen van vrouwen worden erkend en aangepakt. Door middel van innovatieve apps, wearables en digitale platforms stelt Femtech vrouwen in staat om hun gezondheid en welzijn als nooit tevoren in eigen hand te nemen. Terwijl de industrie zich blijft ontwikkelen, kunnen we nog meer belangrijke ontwikkelingen verwachten, die de kwaliteit van het leven van vrouwen over de hele wereld verder verbeteren. Het omarmen van Femtech bevordert niet alleen de individuele gezondheid, maar stimuleert ook een samenleving waarin het welzijn van vrouwen voorop staat bij technologische innovatie.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/2691

Marktanalyse

De afgelopen jaren heeft de wereldwijde femtech-markt een ongekende groei doorgemaakt, waardoor het landschap van de gezondheid en het welzijn van vrouwen een nieuwe vorm heeft gekregen. Een van de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt is de toenemende bewustwording van en aandacht voor de gezondheid van vrouwen. De groeiende nadruk in de maatschappij op het welzijn van vrouwen, in combinatie met een proactieve benadering van gezondheidszorg, heeft geleid tot een toename in de vraag naar Femtech-oplossingen. Vrouwen zijn nu beter geïnformeerd en meer geneigd om technologie te gebruiken om hun gezondheid te controleren en te beheren, wat leidt tot een bloeiende markt voor Femtech-producten en -diensten. De snelle vooruitgang in digitale gezondheidstechnologieën heeft aanzienlijk bijgedragen aan de expansie van de markt. Innovaties zoals draagbare apparaten, mobiele applicaties en slimme sensoren hebben vrouwen in staat gesteld om hun reproductieve gezondheid te monitoren, menstruatiecycli te volgen, zwangerschap te beheren en zelfs problemen met betrekking tot de menopauze aan te pakken. Deze technologieën bieden gemak, privacy en nauwkeurigheid, wat de algehele gebruikerservaring verbetert en de groei van de markt stimuleert.

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

Elvie, Sera Prognostics, HeraMED, Nuvo, Athena Feminine Technologies, iSono Health, Minerva, Sustain Natural Totohealth.

De segmentatie van de Femtech-markt is als volgt:

Naar producttype

  • Producten
  • Software
  • Diensten

Per toepassing

  • Reproductieve gezondheid
  • Zwangerschap en verpleegkundige zorg
  • Bekken- en baarmoedergezondheidszorg
  • Algemene gezondheidszorg en welzijn
  • Overige

Per eindgebruiker

  • Rechtstreeks naar de consument
  • Ziekenhuizen
  • Vruchtbaarheidsklinieken
  • Chirurgische centra
  • Diagnostische centra
  • Overige

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https: //www.snsinsider.com/enquiry/2691

Impact van Recessie

Hoewel de huidige recessie de femtechmarkt voor uitdagingen stelt, kunnen strategische aanpassing en innovatie leiden tot veerkracht en groei. Door het veranderende consumentenlandschap te begrijpen en technologische vooruitgang te omarmen, kunnen femtech-bedrijven de storm niet alleen doorstaan, maar er ook sterker uit tevoorschijn komen en tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van vrouwen wereldwijd. Terwijl de markt zich aanpast aan de nieuwe norm, staat de Femtech-industrie op het kruispunt van innovatie en kansen, klaar om een blijvende impact te hebben op de gezondheid en het welzijn van vrouwen, zelfs in economisch onzekere tijden.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft onmiskenbaar invloed gehad op de femtech-markt, het landschap veranderd en veelzijdige uitdagingen en kansen gecreëerd. Terwijl de sector zich probeert aan te passen, zal een proactieve benadering van veranderingen in de regelgeving, innovatieve productontwikkeling en strategische investeringen van cruciaal belang zijn. Stakeholders moeten wendbaar blijven, gebruik maken van marktinzichten en technologische vooruitgang omarmen om deze turbulente tijden met succes te doorstaan.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten en Canada, pionieren Femtech-bedrijven met innovaties op het gebied van het bijhouden van de gezondheid van de menstruatie, vruchtbaarheidsoplossingen en kraamzorg. De regio beschikt over een geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur, wat een naadloze integratie van Femtech-oplossingen in de reguliere medische praktijk aanmoedigt. Europa laat een holistische benadering zien van de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Landen als Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland lopen voorop met Femtech-toepassingen gericht op mentale gezondheid, fitness en seksueel welzijn. De regio Azië-Pacific, met landen als China, India en Japan, biedt unieke uitdagingen en kansen voor de femtech-markt. Femtech bedrijven in deze regio overbruggen op innovatieve wijze de kloof in de gezondheidszorg door toegankelijke en betaalbare oplossingen te bieden.

Belangrijkste resultaten van de Femtech marktstudie

Het segment reproductieve gezondheid is klaar om de markt te domineren en geeft een nieuwe vorm aan de manier waarop vrouwen hun reproductieve welzijn waarnemen en beheren. Dit segment omvat een reeks innovatieve technologieën en diensten die erop gericht zijn om vrouwen te voorzien van kennis, gemak en controle over hun reproductieve gezondheid.

Binnen het uitgebreide domein van Femtech komt het segment van de vruchtbaarheidsklinieken naar voren als een cruciale speler, die zich richt op koppels en individuen die het ingewikkelde vruchtbaarheidstraject afleggen. Dit segment integreert geavanceerde technologieën, medische expertise en emotionele ondersteuning, waardoor vruchtbaarheidsbehandelingen en strategieën voor gezinsplanning opnieuw worden gedefinieerd.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Femtech-markt

In een belangrijke ontwikkeling heeft de innovatieve femtech startup Gynoveda met succes maar liefst $10 miljoen aan financiering binnengehaald, geleid door het prestigieuze India Alternative Fund. Deze belangrijke investering is klaar om Gynoveda naar nieuwe hoogten te stuwen in de zich snel ontwikkelende femtech-industrie.

Herself Health heeft zich ontpopt als een pionier en heeft een belangrijke mijlpaal van $26 miljoen aan financiering binnengehaald. De recente financiële injectie in Herself Health heeft het bedrijf voorzien van de nodige middelen om de gezondheidszorg voor vrouwen verder te revolutioneren. Met de nieuw verworven fondsen is Herself Health klaar om haar bereik uit te breiden en haar aanbod te verbeteren, om zo belangrijke stappen te zetten in de verbetering van de gezondheid en het welzijn van vrouwen.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/2691

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Femtech marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketen Analyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Femtech Segmentatie van de Markt, Naar Producttype

Hoofdstuk 9 Femtech Segmentatie, Naar Toepassingen

Hoofdstuk 10 Femtech Segmentatie, Naar Eindgebruiker

Hoofdstuk 11 Regionale Analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Ander Rapport

Markt voor Apps voor geestelijke gezondheid

Moleculaire Diagnostiek Markt

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  femtech market,femtech market size,global femtech market,femtech market estimates,femtech market worth,femtech market map,femtech market share,femtech market trends,femtech market growth