header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeihormoonmarkt Technologische vooruitgang, belangrijkste spelers, financieel overzicht en prognose tot 2030

Oct 18, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Growth Hormone Market Research Report Information per merk (Norditropin, Genotropin, Humatrope, Saizen, Omnitrope, Skytrofa, en anderen), per toedieningsweg (subcutaan, intramusculair en intraveneus), per toepassing (pediatrisch groeihormoondeficiëntie, volwassen, Groeihormoondeficiëntie bij volwassenen, Idiopathisch Groeihormoondeficiëntie, Klein voor de zwangerschapsduur, Turner Syndroom, Prader-Willi Syndroom, en anderen), per Distributiekanaal (Ziekenhuisapotheken, Detailhandelsapotheken, Online apotheken, en Apotheekspecialiteiten), en per Regio

Demarkt voor groeihormonen werd in 2021 gewaardeerd op 2,02 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 2,40 miljard USD in 2022 tot 9,46 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,46% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Menselijk groeihormoon, ook bekend als somatotropine, is een peptidehormoon dat wordt uitgescheiden door de hypofyse en dat de aanmaak en groei van cellen, vernieuwing en herstel, en metabolisme reguleert – allemaal processen die nodig zijn voor een goede menselijke ontwikkeling. Lichaamsbeweging, opwinding, zorgen en een laag bloedsuikergehalte kunnen allemaal invloed hebben op het niveau van het menselijk groeihormoon, dat geschikt zou moeten zijn voor optimale groei. Groeihormonen helpen bij het reguleren van lichaamsvloeistoffen, de stofwisseling van suiker en vet, de ontwikkeling van botten en spieren en het helen van wonden. Het verbetert ook de spierkracht en prestaties.

Groeihormoontherapie is nu belangrijker dan ooit omdat een tekort aan groeihormoon (GHD) steeds vaker voorkomt als gevolg van genetische afwijkingen, aangeboren ziekten en bepaalde medische behandelingen. De snelle expansie van verse boeken over menselijk groeihormoon zal de expansie van de markt naar verwachting stimuleren. Daarnaast groeit het aantal geïmplanteerde apparaten en langwerkende formuleringen die een langdurige toevoer van groeihormoon bieden. Dit verlaagt de frequentie van de dosis. Deze ontwikkelingen verbreden de toepassing van groeihormoontherapie en verbeteren de behandelresultaten en de ervaringen van patiënten.

Download gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6494

Marktsegmentatie

De segmentatie van de groeihormoonmarkt naar merk omvat Norditropin, Saizen, Omnitrope, Skytrofa, Genotropin, Humatrope en andere producten. De groeihormoonmarkt is onderverdeeld naar toepassing in klein voor de zwangerschapsduur, turner-aandoening, Prader-Willi syndroom, volwassen groeihormoondeficiëntie, idiopathische groeihormoondeficiëntie en andere. Op basis van het distributiekanaal is de groeihormoonmarkt onderverdeeld in apotheken in ziekenhuizen, apotheken in de detailhandel, online apotheken en gespecialiseerde apotheken. De groeihormoonmarkt is onderverdeeld in subcutane, intramusculaire en intraveneuze injectieroutes.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Ferring B.V. (Zwitserland)
  • Zhongshan Sinobioway Hygene Biomedicine Co, Ltd (China)
  • Sandoz International GmbH (Duitsland)
  • Novo Nordisk A/S (Denemarken)
  • Pfizer Inc (VS)
  • Ascendis Pharma A/S (Denemarken)
  • EMD Serono (VS)
  • AnkeBio Co, Ltd (China)
  • Ipsen Pharma (Frankrijk)
  • Genentech (VS),

Regionaal inzicht

Als gevolg van de toenemende beschikbaarheid van nieuwe geneesmiddelen, ondersteund door het bestaan van een aanzienlijk aantal erkende bedrijven en ondersteunende terugbetalingsvoorschriften, heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel. Bovendien wordt de groei van de regionale markt gestimuleerd door aanzienlijke overheidsinitiatieven, een goed ontwikkeld medisch systeem en een hoge mate van publiek bewustzijn. Als gevolg van de groeiende bevolking en het toegenomen publieke bewustzijn zal Azië-Pacific echter naar verwachting de snelste groei doormaken in termen van verkoop gedurende de projectieperiode. Daarnaast is de economische status van het continent verbeterd en is de infrastructuur voor gezondheidszorg uitgebreid.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (175 pagina’s) over de Groeihormoonmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-growth-hormone-market-6494

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Medical Holography Market Research Report Information per product (holografische displays, holografische microscopen, holografische afdrukken, holografische software en holoscopen), toepassing [medische beeldvorming (oogheelkunde, tandheelkunde, urologie, orthopedie), medisch onderwijs en biomedisch onderzoek], eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, academische medische centra, onderzoekslaboratoria en farmaceutische en biotechnologische bedrijven) – voorspelling voor 2030.

Keloid Treatment Market Research Report Information Per Product (Elastische Wikkels, Zalf), Per Behandeling (Bestralingstherapie, Crytherapie, Chirurgische Behandeling, Laserbehandeling, Interferon), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Andere)-Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor bloedbeheer bij patiënten Informatie per product (instrumenten, accessoires, reagentia en kits, software), per bestanddeel (volbloed, plasma), per eindgebruiker (bloedbanken, ziekenhuizen, diagnostische klinieken, pathologielaboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Growth Hormone Market,Growth Hormone Market Size,Growth Hormone Market Share,Growth Hormone Market Trends,Growth Hormone Market Analysis