header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Maïszetmeelmarkt zal tegen 2030 USD 17,3 miljard bereiken met een CAGR van 6,60%

Oct 18, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht

De maïszetmeelmarkt is een vitaal onderdeel van de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie. Maïszetmeel, afkomstig van maïs, dient als verdikkingsmiddel in verschillende voedingsmiddelen. Het vindt ook toepassingen in non-food industrieën zoals papier, textiel en farmaceutica. De markt wordt beïnvloed door de vraag naar gemaksvoedsel, clean label producten en duurzame bevoorradingspraktijken.

Marktanalyse

Volgens het laatste rapport van Market Research Future zal de wereldwijde maïszetmeelmarkt 17,3 miljard USD bereiken met een CAGR van 6,60% tegen 2030.

Drivers

Clean-Label Ingrediënten Trend om de marktgroei te stimuleren

De trend van clean-labelproducten en -ingrediënten heeft invloed op de voedingsmiddelensector en andere sectoren die overal ter wereld actief zijn, wat op zijn beurt de groei van de markt zal stimuleren. Het toenemende gezondheidsbewustzijn onder consumenten in combinatie met de groeiende behoefte aan zuivere en natuurlijke producten van hoge kwaliteit heeft de behoefte aan clean-label zetmeel gegenereerd.

Kansen

Toenemende toepassing in de F & B-industrie biedt robuuste kansen

De toenemende toepassing van maïszetmeel in de voedingsmiddelenindustrie & zal tijdens de prognoseperiode lucratieve kansen bieden voor de maïszetmeelmarkt. Maïszetmeel wordt meestal gebruikt als stabilisator, verdikkingsmiddel en emulgator in verschillende voedingsmiddelen zoals babyvoeding, desserts, soepen en sauzen. Ook de verschuiving naar verpakte en bewerkte voedingsmiddelen stimuleert de marktgroei.

Beperkingen en uitdagingen

Beschikbaarheid van substituten die de markt beperken

De beschikbaarheid van verschillende substituten zoals rijst- en erwtenzetmeel en de toenemende bewustwording van klanten met betrekking tot de negatieve effecten van zetmeelrijke diëten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde maïszetmeelmarkt is onderverdeeld op basis van toepassing en type.

Per type zullen zoetstoffen de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Per toepassing zullen voedingsmiddelen en dranken de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had een negatieve impact op de maïszetmeelmarkt, voornamelijk door een daling van de consumptie van buitenshuismaaltijden ten tijde van de uitbraak en door verstoringen in de toeleveringsketen, waardoor de verkoop van maïszetmeelproducten licht daalde. Daarnaast daalde de vraag naar maïszetmeel door de sluiting van cateringdiensten en restaurants, wat een negatief effect had op de groei van de markt.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7485

Regionale analyse

Noord-Amerika beheerst maïszetmeelmarkt

Noord-Amerika zal de maïszetmeelmarkt beheersen tijdens de prognoseperiode vanwege de toegenomen acceptatie van glutenvrije ingrediënten in de voedsel- en drankensector. De toenemende prevalentie van coeliakie & glutenintolerantie in de VS voorspelt veel goeds voor de marktgroei in de regio. De groeiende bevolking van Noord-Amerika draagt samen met het groeiende besteedbare inkomen in grote mate bij aan de toenemende consumptie van gemaksvoedsel en bewerkte voedingsmiddelen, waardoor de vraag naar maïszetmeel toeneemt. Topspelers op de markt ontwikkelen producten om aan de behoeften van deze regio te voldoen. De VS is wereldwijd de grootste producent van maïs en maïsderivaten. Deze groei is te danken aan de stijgende consumptie van gemaksvoeding en kant-en-klare snacks.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de maïszetmeelmarkt zijn onder andere Archer Daniels Midland Company (VS), Agrana Group (Oostenrijk), Avebe U.A. (Nederland), Beneo GmbH (Duitsland), Cargill Incorporated (VS), Emsland-Stärke GmbH (Duitsland) en Grain Processing Corporation (VS).

Drivers

De belangrijkste bedrijven in de maïszetmeelmarkt zijn

Kansen

Beperkingen en uitdagingen

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/corn-starch-market-7485

Markt Segmentatie

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten, waaronder gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Regionale analyse

De maïszetmeelmarkt vertoont regionale verschillen. In Noord-Amerika wordt de markt gedreven door het gebruik in voedselverwerking en industriële toepassingen. In Azië-Pacific is de vraag groot door de groeiende voedingsmiddelen- en textielindustrie. Europa heeft een stabiele markt met toepassingen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Zuid-Amerika heeft groeipotentieel in de nabije toekomst.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor pastasauzen per producttype (sauzen op basis van tomaten, sauzen op basis van pesto), categorie (conventioneel, biologisch), verpakkingstype, distributiekanaal (winkel, niet-winkel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport over demarkt voor rijstmeel informatie per bron (witte rijst en bruine rijst), categorie (biologisch en conventioneel), toepassing (bakkerijproducten & snoepgoed, ontbijtoplossingen, babyvoeding, zoete & hartige snacks en andere) regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW) – wereldwijde prognose tot 2030

Europa Tuinbouwverlichtingsmarkt per Teelt Voorspelling (2018-2024)

Noord-Amerika Indoor Farming Robots Markt Door Toepassing Voorspelling (2016-2025)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Corn Starch Size,Corn Starch Service,Corn Starch Market Research,Corn Starch Care Trends