header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Next Generation Sequencing-markt Concurrentiescenario’s, zakelijke kansen, ontwikkelingsstatus en regionale prognose tot 2030

Oct 18, 2023 1:21 PM ET

Marktoverzicht

De Next Generation Sequencing-markt werd in 2021 gewaardeerd op 9,46 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 11,23 miljard USD in 2022 tot 44,24 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,70% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Becton Eurofins Scientific (VS), Illumina, Inc. (VS), Genome Life Sciences (India), GenScript (VS), Thermo Fisher Scientific, Inc. (VS), Qiagen (Duitsland), PerkinElmer, Inc. (VS), F. Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland), Pacific Biosciences of California, Inc. (VS), Xcelris Genomics (India), en anderen.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6354

Dynamiek van de markt

Next-generation sequencing (NGS) heeft de afgelopen jaren grote vooruitgang geboekt, zowel in het laboratorium als in de kliniek. Oncologie, klinisch onderzoek, reproductieve gezondheid, humaan leukocytenantigeentypering of bewaking van het immuunsysteem, metagenomica, epidemiologie, ontdekking van geneesmiddelen, agrigenomica, forensisch onderzoek en consumentengenomica zijn slechts enkele van de vele gebieden die profiteren van NGS.

De markt voor next gen sequencing wordt gedreven door de toename van genetische tests, de stijgende behoefte aan kankeranalyse en de uitbreiding van dienstverleners. Klinische laboratoria maken steeds meer gebruik van NGS voor het beoordelen, testen en diagnosticeren van ziekten. Op het gebied van farmacogenomica wordt veel gebruik gemaakt van NGS om het creatieproces van nieuwe geneesmiddelen te versnellen. Om het onderzoek te bevorderen en betere manieren te vinden om ziekten op te sporen en te genezen, vooral ongewone ziekten, sequencen overheidsinstanties miljoenen genomen.

Bovendien wordt verwacht dat er een aanzienlijk marktontwikkelingspotentieel zal ontstaan als gevolg van een uitgebreide betalingsdekking en actieve overheidssteun voor dergelijke diagnostische tests. In het voorspelde tijdsbestek zal de markt zich naar verwachting ontwikkelen als gevolg van factoren zoals de introductie van dure genomicaprojecten, de uitbreiding van onderzoek en de toenemende prevalentie van chronische ziekten. Onderzoek en ontwikkeling in NGS-technologieën hebben nieuwe hoogten bereikt als gevolg van toegenomen wereldwijde financiering. Stijgingen in zowel het gebruik van NGS als de vraag naar software voor het in kaart brengen van genomics drijven de groei van de markt.

Markt Segmentatie

De marktsegmentatie van de volgende generatie sequencing, gebaseerd op technologie, omvat whole exome sequencing, gerichte sequencing en resequencing, en whole genome sequencing.

De marktsegmentatie van de volgende generatie sequencing op basis van workflow omvat presequencing, sequencing en gegevensanalyse.

De marktgegevens van de volgende generatie sequencing zijn onderverdeeld naar toepassing in oncologie, klinisch onderzoek, reproductieve gezondheid, humaan leukocytenantigeentypering of bewaking van het immuunsysteem, metagenomica, epidemiologie en geneesmiddelenontwikkeling, agrigenomica en forensisch onderzoek, consumentengenomica en andere.

Op basis van eindgebruiker is de next generation-industrie gesegmenteerd in ziekenhuizen & klinieken, diagnostische laboratoria, farmaceutische en biotechnologische bedrijven en academische en onderzoeksinstellingen.

Regionale analyse

De next-generation markt in Noord-Amerika zal tijdens de analyseperiode naar verwachting groeien met een CAGR van 18,15 procent, vanaf het niveau van $ 4,19 miljard in 2021. De geavanceerde infrastructuur van de gezondheidszorg in de regio, het stijgende aantal kankergevallen en de groeiende interesse in het gebruik van Next Generation Sequencing voor precisiegeneeskunde dragen allemaal bij aan de dominante marktpositie van de regio.

Als gevolg van de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg, het toegenomen gebruik van genomica in de geneeskunde en de technologische vooruitgang op het gebied van sequencing, is de Europese Next Generation Sequencing-markt de op één na grootste ter wereld. Als gevolg van verschillende technologische en functionele ontwikkelingen is high-throughput sequencing, meestal aangeduid als “next-generation” sequencing (NGS), nu geïntegreerd in de standaard klinische praktijk.

Van 2022 tot 2030 zal de Next Generation-markt in Azië-Pacific naar verwachting groeien met een CAGR van 20,63 procent. Naarmate de prevalentie van kanker toeneemt en de kosten van sequencingtechnologie dalen, wenden steeds meer wetenschappers zich tot sequencing van de volgende generatie voor hun onderzoeken naar kanker.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over Next Generation Sequencing: https://www.marketresearchfuture.com/reports/next-generation-sequencing-market-6354

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

E-Health Services Market Research Report Information By Type (EHR, E-Prescribing, Telemedicine, Big Data Systems, Clinical Decision Support, Consumer Health IT), By Services (Administrative, Clinical, Financial), By End-users (Hospitals, Clinics, Others) and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030

mHealth Market Research Report Information, Per Therapeutics (respiratoire, mentale en neurologische aandoeningen, fitness & levensstijl) Application (monitoring, diagnose & behandeling, wellness & preventie) – Forecast to 2030

Telemedicine Market Research Report Information Per Component (Product {Software en Hardware} en Diensten {Tele-Consulting, Tele-Monitoring, Tele-Onderwijs, en Anderen}), Per Type (Tele-Verpleging, Tele-Farmacie, Tele-Radiologie, Tele-Dermatologie, Tele-Oncologie en Anderen), Op Toepassing (On-Premise en Cloud-Based), Op Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, Thuiszorg en Anderen), Op Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2032

eClinical Solution Market Research Report Information Per Type (Clinical Data Management System (CDMS), Randomization and Trial Supply Management (RTSM), Electronic Clinical Outcome Assessment (eCOA) en Clinical Trial Management System (CTMS)), Per Leveringsvorm (Web-Based, op cloudbasis en op bedrijfsbasis), per klinische onderzoeksfase (fase I, fase II en fase III), per eindgebruiker (contractonderzoeksorganisaties (CRO’s), farmaceutische en biotechnologische bedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Veterinary Software Market Research Report Information Per Software Type (Practice Management Software, Diagnostic Software, Inventory Management Software en anderen), Per Deployment (On-Premise, Cloud-based), Per Data Type (Patient EMR (Huisdieren), Customer Data, Medical Supplies & Stock Data en anderen), Per Eindgebruiker (Veterinary Hospitals & Clinics, Research Laboratories, Educational Institutes and Others) Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika) – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Next Generation Sequencing Market,Next Generation Sequencing Market trends,Next Generation Sequencing Market Size,Next Generation Sequencing Market Share,Next Generation Sequencing Market Growth,Next Generation Sequencing Market Demand,Next Generation Sequencing Market Forecast,Next Generation Sequencing Market analysis