header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Olie & Gas Engineering Services Marktomvang, toekomst, trends, inkomstenprognose, 2032

Oct 18, 2023 11:29 AM ET

Olie & Gas Engineering Services Marktoverzicht:

De omvang van de Oil & Gas Engineering Services Market wordt aangedreven door de gestaag groeiende oil & gasexploratie met een gezonde CAGR van ~4,50% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Toekomstig marktonderzoek

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Oil & Gas Engineering Services van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~4,50% registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 1698,3 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor Oil & Gas Engineering Services verwijst naar de wereldwijde industrie die gespecialiseerde technische oplossingen en diensten biedt aan de olie- en gassector. Deze diensten omvatten verschillende stadia van de olie- en gaswaardeketen, waaronder exploratie, boren, productie, raffinage en distributie. Ze omvatten engineeringontwerp-, projectbeheer-, inkoop-, constructie- en onderhoudsactiviteiten.

Ontvang gratis voorbeeldrapport PDF:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/11776

Olie & Gas Engineering Services Market Drivers:

Wereldwijde vraag naar energie: De steeds toenemende wereldwijde vraag naar energie blijft de olie- en gasindustrie stimuleren. Naarmate de bevolking groeit en de industrialisatie zich uitbreidt, blijft de behoefte aan olie- en gasproducten hoog. Dit stimuleert de vraag naar engineeringdiensten om deze bronnen te winnen, te verwerken en te transporteren.

Technologische vooruitgang: Technologische vooruitgang, zoals boortechnieken, reservoirmodellering en automatisering, heeft een revolutie teweeggebracht in de olie- en gassector. Deze innovaties creëren kansen voor ingenieursbureaus om geavanceerde oplossingen en diensten aan te bieden om de operationele efficiëntie te verbeteren.

Covid-19 Impact op de markt voor Oil & Gas Engineering Services

Schommelingen in de vraag: De pandemie leidde tot een scherpe daling in de wereldwijde vraag naar olie en gas als gevolg van lockdowns, reisbeperkingen en verminderde economische activiteit. Dit resulteerde in een afname van de exploratie- en productieactiviteiten, wat rechtstreeks gevolgen had voor de leveranciers van engineeringdiensten.

Projectvertragingen en -annuleringen: Veel olie- en gasprojecten werden uitgesteld of geannuleerd als gevolg van de afgenomen vraag en de onzekerheid in de markt. Dit leidde tot een verminderde behoefte aan ingenieursdiensten, wat een impact had op de inkomsten van bedrijven in deze sector.

Kostenbesparende maatregelen: Olie- en gasbedrijven namen kostenbesparende maatregelen om de economische neergang als gevolg van de pandemie te overleven. Dit omvatte vaak een vermindering van de uitgaven voor engineering- en consultancydiensten, wat een impact had op de inkomsten van ingenieursbureaus.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11776

Uitdagingen voor werken op afstand: De pandemie dwong veel technische dienstverleners om zich aan te passen aan werken op afstand, wat uitdagingen met zich meebracht op het gebied van communicatie, samenwerking en projectmanagement. Deze aanpassing beïnvloedde de efficiëntie en productiviteit van sommige bedrijven.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor Oil & Gas Engineering Services is onderverdeeld in type

Gebaseerd op type: Downstream, Midstream en Upstream

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt, gedreven door de productie van schaliegas en krappe olie, met een focus op engineeringdiensten voor boren en productieoptimalisatie. Europa, met zijn volwassen olie- en gasindustrie, heeft behoefte aan ingenieursdiensten voor activabeheer, ontmanteling en projecten voor hernieuwbare energie. Het Midden-Oosten en Afrika, dat rijk is aan olie- en gasreserves, biedt kansen voor ingenieursdiensten voor exploratie, veldontwikkeling en infrastructuurprojecten.

Koop het Premium Oil & Gas Engineering Services Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11776

Azië-Pacific, met zijn groeiende vraag naar energie, heeft ingenieursdiensten nodig voor zowel conventionele als duurzame energieprojecten. De regionale groei van de markt voor Oil & Gas Engineering Services wordt beïnvloed door factoren zoals overheidsbeleid, investeringsklimaat, technologische vooruitgang en de verschuiving naar duurzame energiebronnen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Stress Engineering Services Inc.
  • Toyo Engineering Corporation
  • Element Materiaaltechnologie
  • L & T Technology Services Limited
  • Arseal Technologieën
  • Citec Groep Oy Ab
  • WSP Global Inc.
  • Wood PLC
  • Tetra Tech, Inc.
  • Mannvit Ingenieurs
  • QuEST Global Services Pte. Ltd.
  • M & H
  • Hatch Ltd.
  • Lloyd’s Register Group Services Limited

Toonaangevende rapporten:

Duurzame energie

Omvormertechnologie voor zonne-energie

Opslag van zonnebatterijen

Fabrikanten van zonnepanelen

Niet aan het net gekoppelde zonnesystemen

Over ons:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Oil & Gas Engineering Services Market,Oil & Gas Engineering Services Market Size,Oil & Gas Engineering Services Market Share,Oil & Gas Engineering Services Market Trends,Oil & Gas Engineering Services Market Growth,Oil & Gas Engineering Services Market Scope