header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Outage Management System Marktinzichten, Inkomstengroei, Prognose tot 2032

Oct 18, 2023 11:02 AM ET

Analyse van de markt voor storingsbeheersystemen:

De markt voor Outage Management System en zal tegen 2032 naar verwachting USD 6,3 miljard waard zijn, met een CAGR van 21,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Toekomstige marktinzichten

De markt voor uitvalbeheersystemen (OMS) speelt een cruciale rol in de energiesector door nutsbedrijven te voorzien van hulpmiddelen om stroomuitval efficiënt op te sporen, te analyseren en erop te reageren. Met de toenemende vraag naar ononderbroken stroomvoorziening en de toenemende complexiteit van elektriciteitsnetten, zijn OMS-oplossingen essentieel geworden voor nutsbedrijven wereldwijd. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door de toegenomen uitgaven voor de ontwikkeling van slimme netwerken. De toenemende complexiteit van OMS kan echter de groei van de wereldwijde markt voor outage management systemen belemmeren.

Drivers van de markt voor Outage Management Systemen:

Betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet: De toenemende vraag naar betrouwbare elektriciteitsvoorziening heeft nutsbedrijven ertoe aangezet te investeren in OMS. Het helpt bij het verminderen van uitvaltijd en het verbeteren van de betrouwbaarheid van het net door uitval snel te identificeren en op te lossen.

Verouderde infrastructuur: Veel stroomdistributiesystemen zijn verouderd en hebben upgrades nodig. OMS kan nutsbedrijven helpen om deze systemen efficiënt te beheren en de impact van uitval te verminderen.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2745

Integratie van hernieuwbare energie: De integratie van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie vereist een meer geavanceerd netbeheersysteem, inclusief OMS, om de intermitterende aard van deze bronnen aan te kunnen.

Gebeurtenissen met extreem weer: Met de toenemende frequentie en intensiteit van extreme weersomstandigheden speelt OMS een cruciale rol bij het reageren op stroomuitval veroorzaakt door stormen, orkanen en andere natuurrampen.

Covid-19 Impact op de Outage Management System Markt

Toegenomen vraag naar veerkracht: De pandemie benadrukte het belang van veerkracht in de nutssector. OMS-systemen werden onder de loep genomen om een ononderbroken dienstverlening te garanderen, zelfs tijdens noodsituaties. Dit leidde tot een grotere nadruk op redundantie, back-upsystemen en mogelijkheden voor noodherstel.

Verstoring in toeleveringsketens: De OMS-markt is sterk afhankelijk van hardwarecomponenten zoals sensoren, communicatieapparatuur en softwareoplossingen. Afsluitingen, reisbeperkingen en verstoringen in de toeleveringsketens veroorzaakten vertragingen in de productie en levering van deze componenten, wat de inzet en het onderhoud van OMS-systemen beïnvloedde.

Werken op afstand en sociale afstand: De pandemie dwong nuts- en energiebedrijven om op afstand te gaan werken, wat invloed had op de manier waarop OMS-systemen worden bediend en beheerd. Er was een groeiende behoefte aan bewaking en controle op afstand, wat de overstap naar cloud-gebaseerde OMS-oplossingen en de integratie van mobiele toepassingen versnelde.

Ontvang een rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2745

Financiële beperkingen: Veel nutsbedrijven hadden te maken met financiële beperkingen als gevolg van lagere inkomsten en hogere uitgaven tijdens de pandemie. Dit leidde tot uitstel van geplande OMS-projecten en een voorzichtige aanpak van kapitaaluitgaven. Bedrijven werden kostenbewuster en richtten zich op het optimaliseren van bestaande OMS-oplossingen in plaats van te investeren in nieuwe.

Regionale analyse

Noord-Amerika: Noord-Amerika is een prominente regio in de Outage Management System markt. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei in deze regio.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor Outage Management Systemen. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië hebben robuuste elektriciteitsnetten en de vraag naar betrouwbare oplossingen voor uitvalbeheer is hoog.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific biedt aanzienlijke groeimogelijkheden voor de markt van Outage Management Systemen. De snelle industrialisatie, verstedelijking en toenemende vraag naar elektriciteit in landen als China, India, Japan en Zuid-Korea stimuleren de groei van de markt.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een opkomende markt voor Outage Management Systemen. Landen als Brazilië, Mexico en Argentinië zijn getuige van een aanzienlijke ontwikkeling van de infrastructuur en een toenemende stroomopwekkingscapaciteit.

Koop het Premium Outage Management System Marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2745

Midden-Oosten en Afrika: De regio Midden-Oosten en Afrika toont een groeiende interesse in het implementeren van Outage Management Systemen. Landen als Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika en Nigeria investeren in smart grid-infrastructuur om een efficiënt storingsbeheer te garanderen.

Marktsegmentatie

Wereldwijde markt voor Outage Management Systemen per type, eindgebruiker en regio.

Naar type: Geïntegreerd OMS, Standalone OMS

Eindgebruiker: Nutsbedrijven, Particuliere Nutsbedrijven

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor uitvalbeheersystemen zijn:

  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • General Electric Company (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Schneider Electric SE (Frankrijk)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Intergraph Corporation (V.S.)
  • Advanced Control Systems Inc (VS)
  • CGI Groep (Canada)
  • Survalent Technology Corporation (Canada)
  • S & C Electric Company (V.S.)

Toonaangevende rapporten:

Fotovoltaïsche cellen

Zonne-energiesystemen

Hernieuwbare energie

Zonne-energie opwekken

Installatie zonnepanelen

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Outage Management System Market,Outage Management System Market Size,Outage Management System Market Share,Outage Management System Market Scope