header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tissue Engineering-marktomvang, belangrijkste speler, geavanceerde technologie, toepassingen en zakelijke kansen tot 2032

Oct 18, 2023 1:23 PM ET

Marktoverzicht

De omvang van de Tissue Engineering-markt werd in 2022 geschat op USD 1,2 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 1,4 miljard in 2023 tot USD 3,3 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Stryker, Allergan, Medtronic, Zimmer, Baxter International, Integra LifeSciences, Organovo Holdings Inc, Cook Medical, DePuy Synthes en Acelity.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2134

Dynamiek van de markt

Het is aangetoond dat de toenemende prevalentie van chronische ziekten, ongevallen met motorvoertuigen en traumaletsels bijdraagt aan de ontwikkeling van meer weefselmanipulatiebehandelingen. Meer mensen hebben botimplantaten nodig omdat chronische ziekten, verwondingen en een langere levensverwachting toenemen. Traumatische letsels aan de botten en interne organen komen vaak voor bij auto-ongevallen, waardoor ze wereldwijd een belangrijke doodsoorzaak vormen.

Het gebruik van 3D-bioprinters om in vitro implantaten te maken en andere technologische ontwikkelingen zoals de vervanging van embryocellen door stamcellen en organen-op-een-chip zullen het groeiende gebied van 3D-weefselmanipulatie naar verwachting stimuleren. Tijdens de prognoseperiode zal de markt voor weefselengineering naar verwachting ook profiteren van een toename in overheidsfinanciering voor medische en academische onderzoeksactiviteiten.

De expansie van deze industrie wordt gestimuleerd door de toenemende prevalentie van 3D bio-printing technologieën en de belofte van goederen in ontwikkeling. De groei van de markt zal naar verwachting worden ondersteund door het toenemende aantal onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en het groeiende bewustzijn van weefselmanipulatie in ontwikkelingslanden. Tijdens de prognoseperiode zal de tissue engineering-markt naar verwachting ook profiteren van de toenemende aandacht die grote bedrijven besteden aan therapieën op basis van tissue engineering.

Segmentatie van de markt

De marktsegmenten van tissue engineering op basis van materiaal omvatten nanovezelmateriaal, biomimetisch materiaal, composietmateriaal en nanocomposietmateriaal.

De segmentatie van de Tissue Engineering-markt op basis van toepassing omvat orthopedie, spieren en wervelkolom, huid/Intumentarium, kanker, tandheelkunde, cardiologie, urologie, neurologie, navelstrengbloed & celbanken en gynaecologie &.

Regionale analyse

Naarmate de bevolking vergrijst en het bewustzijn van stamcelbehandeling toeneemt, zal de Noord-Amerikaanse tissue engineering-markt, die in 2022 een waarde van $ 0,6 miljard vertegenwoordigde en een aandeel van ongeveer 45,80% had, naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Particuliere en overheidsfinanciering, aanzienlijke uitgaven voor gezondheidszorg en geavanceerde technologieën voor de diagnose en het beheer van chronische ziekten dragen allemaal bij aan de groei van de lokale markt.

De markt voor weefselengineering in Azië en de Pacific is de op één na grootste ter wereld. Japan loopt voorop in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van tissue engineering. De toenemende incidentie van ernstige ziekten zoals kanker zal naar verwachting ook de tissue engineering industrie in Azië stimuleren. Regionaal medisch toerisme en vooruitgang in 3D bioprinting dragen ook bij aan de groei van de sector.

De toenemende behoefte aan geavanceerde gezondheidszorg in ontwikkelingslanden, Europa’s groeiende O&O-industrie en de groeiende aanwezigheid van grote spelers op de markt in de regio wijzen allemaal op een mooie toekomst voor de tissue engineering-markt in Europa tussen 2022 en 2030. De toename van de gezondheidszorginfrastructuur en de interesse in regeneratieve geneeskunde hebben ook bijgedragen aan de snelle groei van de sector.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (116 pagina’s) over Tissue Engineering: https://www.marketresearchfuture.com/reports/tissue-engineering-market-2134

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Pharmaceutical Contract Manufacturing Market Research Report By Types (Active Pharmaceutical Ingredient (API) Manufacturing, Finished Dosage Formulation (FDF) Market)-Voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportBiologische Therapie Markt Informatie Per Producttype (Kits & Reagentia, en Diensten), Per Therapie (Eiwit Therapie en Vaccin Therapie), Per Toepassing (Cellulaire en Gentherapie), Per Eindgebruiker), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Informatie overhet marktonderzoek naar synthese van oligonucleotiden per product (oligonucleotide, reagentia en apparatuur), per type (aangepaste oligo’s en vooraf ontworpen oligo’s), per toepassing (therapeutische toepassingen, diagnostiek, onderzoek en andere), per eindgebruiker (academische onderzoeksinstellingen, farmaceutische en biotechnologische bedrijven, diagnoselaboratoria en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Het Onderzoeksrapport van deDNA Sequencing Markt Informatie Per Product (Verbruiksgoederen, Instrument en Service), Per Toepassing (Diagnostiek, Biomarkers & Kanker, Reproductieve Gezondheid, Gepersonaliseerde Geneeskunde en Forensisch Onderzoek), Per Technologie (Semiconductor Sequencing, Sequencing door Ligatie, en pyrosequencing), per eindgebruiker (academische onderzoeksinstellingen, farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

3D celcultuur marktonderzoeksrapport informatie per techniek (steigers op basis van 3D celcultuur [Hydrogel-gebaseerde ondersteuning en polymere harde materiaal gebaseerde ondersteuning] en steiger-vrije 3D celcultuur [Hanging Drop Microplates, Spheroid Microplates Containing Ultra-Low Attachment (ULA) Coating, en microfluïdische 3D celkweek]), per product (verbruiksgoederen [kweekmedia, reagentia, 3D multiwellplaten en glaswerk] en instrumenten [bioreactor, flowcytometer en celkweekchips), per toepassing (geneesmiddelenonderzoek, kankeronderzoek, stamcelonderzoek, enz.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Tissue Engineering Market,Tissue Engineering Market trends,Tissue Engineering Market Size,Tissue Engineering Market Share,Tissue Engineering Market growth,Tissue Engineering Market demand,Tissue Engineering Market Forecast,Tissue Engineering Market Analysis,Tissue Engineering Market insights,Tissue Engineering industry