header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor zetmeelderivaten tegen 2030 een geschatte waarde van USD 67,8 miljard zal bereiken met een CAGR van 9,70%.

Oct 18, 2023 12:00 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor zetmeelderivaten is een groeiend segment in de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie. Zetmeelderivaten zijn gemodificeerde vormen van zetmeel die worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder voedingsmiddelen, farmaceutica en industriële processen. De toenemende vraag naar gemaksvoedsel en de behoefte aan verdikkingsmiddelen en stabilisatoren stimuleren de groei van de markt. Belangrijke spelers in de industrie zijn Ingredion, ADM en Cargill.

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor zetmeelderivaten tegen 2030 uitkomen op 67,8 miljard USD met een CAGR van 9,70%.

Drivers

De markt voor zetmeelderivaten wordt gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar gemaksvoedsel, de groei in de farmaceutische industrie en het gebruik van zetmeelderivaten in verschillende industriële toepassingen zoals papier, textiel en cosmetica. Daarnaast wordt de groei van de markt gestimuleerd door de stijgende voorkeur van consumenten voor natuurlijke en ‘clean-label’-producten.

Toenemend productgebruik in F & B om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van zetmeelderivaten in de voedingsmiddelen- en drankensector zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Zetmeelderivaten worden meestal gebruikt als inkapseling, stabilisatie, emulgator en verdikkingsmiddel in zuivelproducten, mayonaise, desserts, soepen, saladedressings en sauzen om de textuur te verbeteren, de stabiliteit te vergroten en voedingsstoffen, geur en smaak te behouden. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door de toenemende behoefte aan fastfood- en gemaksproducten als gevolg van de veranderende dieetvoorkeuren van consumenten.

Kansen

De vraag naar natuurlijke & ‘Clean Label’-ingrediënten biedt grote kansen

Nu mensen steeds gezondheidsbewuster worden, is er automatisch een groeiende vraag naar natuurlijke en ‘clean label’-ingrediënten die robuuste kansen zullen bieden voor de zetmeelderivatenmarkt in de prognoseperiode. Gemodificeerd zetmeel en zetmeelderivaten kunnen worden gebruikt om kunstmatige additieven te vervangen en het voedingsprofiel van producten te verbeteren.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/starch-derivatives-market-7469

Beperkingen en uitdagingen

Stijgende kosten die de markt afremmen

De stijgende kosten van zetmeelderivaten, de stijgende grondstofprijzen en de strenge overheidsvoorschriften met betrekking tot het gebruik van zetmeelderivaten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde zetmeelderivatenmarkt is onderverdeeld op basis van functie, toepassing en type.

Per type zullen glucosestropen de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Per toepassing zullen voedingsmiddelen en dranken de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Qua functie zal verdikking de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had een gemengde impact op de zetmeelderivatenmarkt. Enerzijds was er vraag naar specifieke zetmeelderivaten, vooral naar derivaten die gebruikt worden in geneesmiddelen en voedingsmiddelen, omdat mensen essentiële goederen insloegen en farmaceutische merken hun productie van vaccins en geneesmiddelen opvoerden. Aan de andere kant hadden verstoringen in de toeleveringsketen, een tekort aan grondstoffen en een daling van de restaurant& voedingsindustrie een negatief effect op de groei van de markt.

Regionale analyse

APAC beheerst zetmeelderivatenmarkt

De APAC-regio beheerst de markt voor zetmeelderivaten en zal dit waarschijnlijk de hele beoordelingsperiode blijven doen. Verschillende factoren stimuleren de marktgroei in deze regio, zoals de snelle groei van de middenklasse in deze landen, vooral in China en India. Naarmate deze klassen welvarender worden, verlangen ze automatisch naar voedzamer en smakelijker voedsel. In de APAC-regio neemt de behoefte aan voedsel dat is gemaakt van zetmeelderivaten dus toe.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die worden genoemd in het rapport over de wereldwijde zetmeelderivatenmarkt zijn Archer Daniels Midland Company (VS), Agrana Group (Oostenrijk), Avebe U.A. (Nederland), Beneo GmbH (Duitsland), Cargill Incorporated (VS) en Emsland-Stärke GmbH (Duitsland).

De belangrijkste bedrijven op de markt voor zetmeelderivaten zijn

Archer Daniels Midland Company (VS), Agrana Group (Oostenrijk), Avebe U.A. (Nederland), Beneo GmbH (Duitsland) en anderen.

Kansen

De markt voor zetmeelderivaten biedt aanzienlijke kansen door de toenemende vraag in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en industriële sector. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toenemende voorkeur van consumenten voor gemaksvoedsel en de behoefte aan ‘clean label’-ingrediënten. Daarnaast worden deze kansen verder aangewakkerd door de uitbreiding van verschillende eindgebruikerstoepassingen en innovatieve productontwikkelingen.

Beperkingen en uitdagingen

De markt voor zetmeelderivaten wordt geconfronteerd met uitdagingen zoals fluctuerende grondstofprijzen, milieuproblemen met betrekking tot afvalwater van de verwerking en de noodzaak van voortdurende innovatie om te voldoen aan de veranderende vraag van de consument. Daarnaast kunnen toenemende concurrentie en strenge regelgeving de marktgroei beperken.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/starch-derivatives-market-7469

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Regionale analyse

De markt voor zetmeelderivaten vertoont regionale verschillen in vraag en productie. In Noord-Amerika domineren derivaten op basis van maïs, terwijl Europa de nadruk legt op tarwe- en aardappelderivaten. Azië-Pacific is een belangrijke markt vanwege de zetmeelrijke gewassen zoals rijst en tapioca. Deze regionale verschillen worden beïnvloed door dieetvoorkeuren, landbouwpraktijken en industriële toepassingen.

Gerelateerde rapporten:

Marktonderzoeksrapport over het ketogeen dieet: Informatie per producttype (fruit, groenten, noten, zaden, dranken, vlees, gevogelte, eieren, zeevruchten en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde Johannesbroodmarkt: Informatie per toepassing (Voedingsmiddelen, dranken, diervoeding en persoonlijke verzorging), per vorm (poeder en gom), per categorie (conventioneel en biologisch) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Vooruitzichten voorde Europese schoenenmarkt (2018 tot 2032)

Vooruitzichtengezichtsherkenningsmarkt in Europa (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Starch Derivatives Market,Starch Derivatives Industry,Starch Derivatives Industry Share