header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zakelijke inzichten in de kunstmatige liftmarkt, kansen, inkomsten, aandeel, prognose voor 2032

Oct 18, 2023 11:45 AM ET

Inzichten inde kunstmatige liftmarkt :

Verwacht wordt dat de waarde van dekunstmatige liftmarkt in 2032 USD 11,2 miljard zal bedragen. Dit vertegenwoordigt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,63% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). Tegen 2032 zou de markt voor kunstmatige liften groeien als gevolg van de stijgende productie van zware olie en de aanwezigheid van talrijke olie- en gasreservoirs.

Toekomstig marktonderzoek

De term “kunstmatige lift” verwijst naar een techniek die wordt gebruikt om de bottom hole pressure (BHP) op de ontwikkeling te verlagen om de hoeveelheid olie die uit de put wordt gehaald te verhogen. Het is mogelijk om de werkdruk bij de pompinlaat te verlagen door gebruik te maken van een downhole pomp met positieve verplaatsing, zoals een progressieve holtepomp (PCP) die is ontworpen voor de huidige toepassing. Het is ook mogelijk om hetzelfde doel te bereiken met een downhole centrifugaalpomp, die kan worden opgenomen in een elektronisch dompelpompsysteem (ESP). Met gaslift is het mogelijk om de druk in het boorgat te verlagen en tegelijkertijd het debiet te verhogen.

Dit wordt bereikt door de dikte van de vloeistof in de buizen te verminderen en tegelijkertijd de hoeveelheid gas te verhogen die wordt gebruikt om de vloeistof omhoog te brengen. De kunstmatige lift heeft de mogelijkheid om stroming te genereren uit een put die van nature geen stroming produceert of om de stroming uit een put te verbeteren zodat deze met een grotere snelheid produceert. Een groot aantal oliebronnen zal op een bepaald moment in de levensduur van het veld kunstmatige lift nodig hebben. Daarnaast hebben diverse gasputten baat bij een kunstmatige lift om vloeistoffen uit de formatie te halen zodat het gas met een hogere snelheid kan stromen. Dit zal op enig moment in de levensduur van het veld het geval zijn.

Ontvang gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/961

Kunstmatige lift markt Drivers:

Toenemende olie- en gasproductie: De groeiende vraag naar olie en gas wereldwijd is een belangrijke drijfveer voor de kunstmatige liftmarkt. Naarmate olie- en gasreservoirs verouderen, neemt hun natuurlijke productie af. Dit maakt het gebruik van kunstmatige liftmethoden noodzakelijk om de productiesnelheid te handhaven of te verhogen.

Vooruitgang in technologie: Voortdurende technologische vooruitgang in kunstmatige liftsystemen heeft geleid tot efficiëntere en kosteneffectievere oplossingen. Innovaties in automatisering, sensoren en gegevensanalyse verbeteren de prestaties en betrouwbaarheid van kunstmatige liftinstallaties.

Covid-19 Impact op de kunstmatige liftmarkt

Afgenomen vraag naar energie: De pandemie leidde tot een scherpe daling van de vraag naar energie doordat bedrijven sloten, reisbeperkingen werden opgelegd en de economische activiteit vertraagde. Dit resulteerde in een verminderde vraag naar olie en gas, waardoor de olieprijzen kelderden. Bijgevolg verminderden veel olie- en gasbedrijven hun productie, wat de vraag naar kunstmatige liftsystemen beïnvloedde.

Ontvang een rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/961

Vermindering van kapitaaluitgaven: Olie- en gasbedrijven, die geconfronteerd werden met de onzekerheid veroorzaakt door de pandemie en de daling van de olieprijzen, verlaagden hun kapitaaluitgaven. Dit omvatte ook het uitstellen of annuleren van projecten met betrekking tot het boren van boorputten en productieoptimalisatie, die belangrijke aanjagers zijn van de kunstliftmarkt.

Impact op lange termijn: Hoewel de pandemie een directe negatieve impact had op de kunstmatige liftmarkt, zijn de vooruitzichten op lange termijn mogelijk positiever. Naarmate de wereldeconomie zich herstelt, zal de vraag naar energie naar verwachting weer aantrekken, wat zal leiden tot een hogere productie en een grotere behoefte aan kunstmatige liftinstallaties.

Milieuoverwegingen: De pandemie heeft ook het belang van duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid onderstreept. Dit kan leiden tot een grotere focus op energie-efficiëntie en schonere technologieën in de kunstmatige liftmarkt.

Regionale analyse

De kunstmatige liftindustrie kan worden onderverdeeld in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika, afhankelijk van het gebied dat wordt besproken. Volgens de analyse van de kunstmatige liftmarkt is vastgesteld dat Noord-Amerika het belangrijkste aandeel heeft in de kunstmatige liftmarkt in de loop van de onderzochte prognoseperiode. De grote productie van schaliegas, voornamelijk in de Verenigde Staten, is een factor die gunstig is voor een aanzienlijke expansie.

Koop het eersteklas onderzoeksrapport overde kunstmatige liftmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=961

Daarnaast zullen zowel het Midden-Oosten als Afrika naar verwachting groeien met een gezonde samengestelde jaarlijkse groei in de komende jaren. Daarom is de aanzienlijke aanwezigheid van een aantal gevestigde olievelden een van de essentiële redenen voor de aanzienlijke toename van de bevolking.

Marktsegmentatie:

De totale omvang van de markt kan worden onderverdeeld in een aantal verschillende categorieën, waaronder mechanisme, toepassing, type en regio. De markt kan worden onderverdeeld in PCP, ESP, gaslift en andere op basis van het soort product. Het andere subsegment van de markt omvat de plunjerlift en hydraulisch pompen. Gedurende de periode die voor dit onderzoek in aanmerking wordt genomen, wordt verwacht dat de staafhefsector het grootste deel van de markt in handen zal hebben.

Offshore en onshore zijn de twee subcategorieën van de kunstmatige liftindustrie, afhankelijk van de toepassing die ze dienen. Aan de andere kant lijkt het erop dat de offshore markt zal groeien in een tempo dat aanzienlijk sneller is dan het gemiddelde voor de beschouwde periode.

Ten derde kan de kunstmatige liftindustrie worden onderverdeeld in twee categorieën op basis van het type mechanisme dat wordt gebruikt: pompondersteuning en gasondersteuning. Daarnaast wordt verwacht dat de groei van de pompondersteunde marktsector zal toenemen als gevolg van de groeiende uitgaven.

Blader door de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-artificial-lift-market-961

Belangrijkste spelers:

  • Halliburton (Verenigde Staten)
  • Schlumberger (Verenigde Staten)
  • Weatherford (Verenigde Staten)
  • GE Oil & Gas (Verenigde Staten)
  • National Oilwell Varco, Inc. (Verenigde Staten)
  • Borets International Limited (Verenigde Arabische Emiraten)
  • Dover Corporation (Verenigde Staten)
  • Flotek Industries, Inc. (Verenigde Staten)
  • JJ Tech (Verenigde Staten)
  • John Crane Group (Verenigde Staten)
  • AccessESP (Verenigde Arabische Emiraten)

Toonaangevende rapporten:

Koolstofafvang en -opslag (CCS)

Kolenvergassing

Batterijtechnologie

Opslag van hernieuwbare energie

HVAC-warmtewisselaar

Industriële warmtewisselaar

Over ons:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Artificial Lift Market,Artificial Lift Market Size,Artificial Lift Market Scope,Artificial Lift Market Share,Artificial Lift Market Trends,Artificial Lift Market Growth,Artificial Lift Market Demand