header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G in de luchtvaartmarkt zal tegen 2030 met 48,64% CAGR groeien tot een waarde van USD 10,41 miljard

Oct 19, 2023 12:00 PM ET

5G in luchtvaart marktoverzicht

De omvang van de5G-markt in de luchtvaart werd in 2022 geschat op USD 0,65 miljard. Verwacht wordt dat de 5G in de luchtvaartmarkt van 2023 tot 2030 een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 48,64% zal vertonen, van USD 0,96 miljard in 2023 tot USD 10,41 miljard. De belangrijkste marktfactoren die de expansie van de markt versnellen, zijn naar verwachting de toenemende focus op het verbeteren van de vliegervaring en het creëren van connectiviteit tijdens de vlucht.

De luchtvaartsector werkt samen met de technologie- en communicatie-industrieën om verbeterde diensten te leveren tijdens vliegreizen. De behoefte aan vliegreizen is toegenomen, wat de ontwikkeling van nog een technologische verbetering in de luchtvaartindustrie heeft versneld. De uitbreiding van Wi-Fi op luchthavens is vooral gevoed door de stijgende behoefte aan betere communicatie en internettoegang op luchthavens.

Talrijke technologische ontwikkelingen in de luchtvaartindustrie, waaronder betere communicatiemiddelen voor luchthavenfunctionarissen, zijn mogelijk gemaakt door de 5G-connectiviteit. Het kan bijna alles verbinden, inclusief machines en apparaten. De effectiviteit van de communicatie in vliegtuigen en verkeerstorens wordt verbeterd door de inzet van 5G.

Real-time gegevensoverdracht werd mogelijk gemaakt door het nut van 5G in de luchtvaartsector, wat de luchthavenactiviteiten vergemakkelijkte. De 5G-connectiviteit heeft de reiservaringen van passagiers aanzienlijk verbeterd. Mensen ontdekten dat deze verbeterde connectiviteit aanzienlijk efficiënter was omdat 5G in de luchtvaartmarkt een belangrijke rol heeft gespeeld in vliegreizen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8545

Segmentatie

Op basis van connectiviteitstype wordt de 5G-markt voor de luchtvaart onderverdeeld in grond-grondcommunicatie en lucht-grondcommunicatie.

Op basis van communicatie-infrastructuur wordt de 5G-markt voor de luchtvaart onderverdeeld in kleine cellen en gedistribueerde antennesystemen. De marktsector zal zich de komende jaren sneller uitbreiden dankzij de capaciteit om hoge datasnelheden te verwerken terwijl extreem kleine geografische gebieden worden bediend.

De 5G-toepassingscategorie in Aviation Market Size maakt een onderscheid tussen luchthaven- en luchtvaartactiviteiten. Naar verwachting zal het segment luchthavenactiviteiten tijdens de beoordelingsperiode het snelst groeien. Dit segment heeft de afgelopen jaren de statistieken van de 5G in de luchtvaartmarkt gedomineerd.

Op basis van eindgebruik in luchthavens en vliegtuigen, heeft het luchthavensegment nu een aanzienlijk marktaandeel in de wereldwijde 5G in de luchtvaartindustrie. De groei van slimme luchthavens is de drijvende kracht achter deze marktsector.

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, ingedeeld per regio. In termen van netwerkontwerp/-implementatie, onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen voor 5G-technologie voor de luchtvaart en de aanwezigheid van belangrijke marktdeelnemers, heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel. Er is een grote vraag naar luchtvervoer in dit gebied en het passagiersvervoer groeit aanzienlijk. Naarmate het aantal passagiers toeneemt, neemt ook de behoefte aan betrouwbare internettoegang op luchthavens en in vliegtuigen toe. De markt in deze regio zal groeien als gevolg van de bekende snelle invoering van geavanceerde technologieën zoals het Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en autonome/verbonden vliegtuigen.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de 5G-markt voor de luchtvaart zijn

  • Honeywell International, Inc (VS)
  • Huawei Technologies Co, Ltd (China)
  • Ericsson (Zweden)
  • Nokia (Finland)
  • Cisco Systems, Inc (VS)
  • Panasonic Avionics Corporation (VS)
  • GOGO LLC (VS)
  • Global Eagle (VS)
  • OneWeb (VK)
  • SmartSky Networks, LLC (VS)
  • Sprint Corporation (VS)
  • SK Telecom Co, Ltd (Zuid-Korea)
  • KT Corporation (Zuid-Korea)

Volledige rapportgegevens raadplegen@https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-aviation-market-8545

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Aviation Test Equipment Market Research Report Per Systeem (Elektrisch, Hydraulisch, Pneumatisch & Vermogen), Per Vliegtuigtype (Bemannen en Onbemand), Per Eindgebruiker (Militair en Commercieel) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, en Zuid-Amerika) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde luchtvaart Cyber Security-markt Informatie per type (netwerkbeveiliging, draadloze beveiliging, cloudbeveiliging, inhoudbeveiliging en applicatiebeveiliging), per toepassing (on cloud en lokaal), per toepassing (luchtvaartmaatschappijbeheer, luchthavenbeheer, luchtverkeersbeheer en luchtvrachtbeheer), per component (oplossing en service) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Email: [email protected]


Keywords:  5G in Aviation Market,5G in Aviation Market Size,5G in Aviation Market Share,5G in Aviation Market Analysis,5G in Aviation Market Trends,5G in Aviation Market Research,5G in Aviation Market Report,5G in Aviation Market Outlook,5G in Aviation Market Overview,5G in Aviation Market Insights