header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de tankkaartmarkt door de belangrijkste spelers gericht op groeistrategieën en opkomende toekomst 2032

Oct 19, 2023 5:00 PM ET

Inzicht in de markt voor tankkaarten:

In 2022 werd de marktomvang voor tankkaarten geschat op 470,5 miljard dollar. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2032) zal de markt voor tankkaarten naar verwachting toenemen van 497,31 miljard USD in 2023 tot 774,880 miljard USD. Dit vertegenwoordigt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,70%. De toewijding van de overheid om de invoering van een cashloze maatschappij te bevorderen en de groeiende voorkeur van consumenten voor digitale transactieoplossingen zijn de twee belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

De invoering van digitale transactieoplossingen door de transportsector en de behoefte aan een beter brandstofbeheer zijn de twee redenen die de CAGR van de markt voor tankkaarten stimuleren. De stijging van de markt wordt ook bevorderd door meer gegevensverzameling en efficiënt vlootbeheer. Daarnaast kan de markt niet groeien door een gebrek aan veiligheidsprocedures. Verder wordt verwacht dat de integratie van telematica in tankkaarten en de toenemende vraag naar tankkaarten vanuit ontwikkelingslanden aantrekkelijke marktvooruitzichten zullen creëren.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6688

Belangrijkste spelers:

  • Royal Dutch Shell (Nederland)
  • Exxonmobil (VS)
  • Bp (Verenigd Koninkrijk)
  • Fleetcor Technologies Inc (V.S.)
  • Wex Inc. (V.S.)
  • Oilibya (Libië)
  • Puma Energy (Singapore)
  • Engen Limited (Zuid-Afrika)
  • First National Bank (VS)
  • British Petroleum (V.K.)
  • Fuelman (V.S.)
  • Shell (Nederland)
  • Spc (Singapore),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor tankkaarten.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fuel-card-market-6688

Regionale analyse brandstofkaartmarkt:

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific per regio.

Als gevolg van de stijgende voorkeur van consumenten in de regio voor digitale betaalmethoden zoals contactloze betalingen, prepaid kaarten en mobiele portemonnees, zal de Noord-Amerikaanse tankkaartindustrie domineren. In termen van marktaandeel en regionale dominantie is de VS de op één na grootste regio, na Canada. De lokale overheden zijn ook toegewijd aan het bevorderen van de ontwikkeling van een cashloze maatschappij. Met de proliferatie van smartphone applicaties voor digitale transacties, zal de markt naar verwachting nog verder groeien.

Door de groeiende IT-infrastructuur in de regio en de aanzienlijke investeringen van zowel private als publieke entiteiten, zal de markt voor tankkaarten in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting groeien met de snelste CAGR van 2023 tot 2032. Landen als India, China en Brazilië, met hun grote bevolking en toenemend autogebruik.

Marktsegmentatie brandstofkaarten:

Zakelijke tankkaarten, persoonlijke tankkaarten en prepaid tankkaarten zijn allemaal opgenomen in de segmentatie van de tankkaartenmarkt, afhankelijk van het type. De markt werd gedomineerd door de categorie zakelijke tankkaarten.

Zware en lichte wagenparken zijn opgenomen in de segmentatie van de tankkaartenmarkt op basis van het type voertuig. De categorie zware wagenparken leverde de meeste inkomsten op.

Brandstof bijvullen, parkeren, autoservice, tolheffingen en andere toepassingen zijn opgenomen in de segmentatie van de tankkaartmarkt op basis van toepassing. Het segment met de meeste inkomsten was het bijvullen van brandstof.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6688

De toenemende voorkeur van consumenten voor digitale transactieoplossingen zoals mobiele portemonnees, prepaid kaarten, contactloze betalingen, enz. zal naar verwachting de groei van de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. Naarmate het gebruik van virtuele valuta stijgt, neemt ook de behoefte aan tankkaarten toe.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overde markt voor displaycontrollers – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapporteducatieve robots – Prognose tot 2032

4D Printing marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorslimme werkplekken – Wereldwijde prognose tot 2030

Automatisch opslag- en zoeksysteem marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Fuel Card Market,Fuel Card Market Size,Fuel Card Market Share,Fuel Card Market Trend,Fuel Card Market Growth,Fuel Card Market Outlook