header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De AI-markt in de bouw zal tegen 2030 2,60 miljard dollar bereiken met een CAGR van 33,20%.

Oct 19, 2023 7:00 PM ET

Marktanalyse:

De wereldwijde AI in de bouwmarkt zal tegen 2030 2,60 miljard dollar bereiken met een CAGR van 33,20%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers die in het rapport over de AI in de bouwmarkt worden geprofileerd, zijn onder andere,

  • IBM Corporation (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Alice Technologies. (V.S.)
  • Microsoft Corporation (V.S.)
  • Aurora Computer Services (V.K.)
  • Autodesk (V.S.)
  • eSUB (V.S.)
  • io (V.S.)
  • Building System Planning (V.S.)

De belangrijkste spelers hebben verschillende strategieën toegepast om hun voorsprong te behouden, zoals fusies, overnames, partnerschappen en overeenkomsten.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6035

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk

Details

Marktgrootte 2022

USD 0,35 miljard

Marktgrootte 2023

USD 0,47 miljard

Marktgrootte 2030

USD 2,60 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

33.20% (2023-2030)

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6035

Marktsegmentatie:

De wereldwijde AI-markt in de bouw is onderverdeeld in technologie, componenten en stadia.

In de voorspellingsperiode zal de pre-constructiemarkt de markt aanvoeren.

In de voorspellingsperiode zullen oplossingen de markt domineren.

In technologie zal machine learning & deep learning de markt aanvoeren in de voorspellingsperiode.

Drivers:

Toenemend gebruik in projectbeheer om de marktgroei te stimuleren:

Het toenemende gebruik van AI in projectmanagement zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren door het groeiende gebruik van AI in projectmanagementtoepassingen in elke fase van bouwactiviteiten, zoals na de bouw, in de bouwfase en vóór de bouw. De kunstmatige technologie komt de organisatie ten goede met toenemende productiviteit en efficiëntie. AI helpt bij het automatiseren van de bouwprocessen zoals virtueel ontwerp & bouw, proposal management, en sourcing & contact management onder anderen.

Kansen:

Groeiende vraag naar duurzame en slimme gebouwen biedt robuuste kansen:

De groeiende vraag naar duurzame en slimme gebouwen biedt robuuste kansen voor de AI-markt in de bouw in de prognoseperiode. AI kan bouwbedrijven helpen om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van de samenleving, regelgevers en consumenten. Slimme & duurzame gebouwen maken gebruik van ontwerp en technologie om de gezondheid, levenskwaliteit en het welzijn van de bewoners te verbeteren en tegelijkertijd de operationele kosten van het gebouw en de impact op het milieu te verminderen. Het streven biedt op feiten gebaseerde analyses & oplossingen om het ontwerp, de werking en de constructie van gebouwen te optimaliseren.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-construction-market-6035

Beperkingen en uitdagingen:

Dataveiligheid als marktbeperking:

Dataveiligheid, hoge investeringskosten, beperkte vakbekwame professionals en stijgende gevallen van inbreuk op de privacy kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

COVID-19 Analyse:

De COVID-19 pandemie heeft de markt voor AI in de bouw sterk beïnvloed. De markt werd negatief beïnvloed door de daling van de geldcirculatie die de liquiditeit van de bouwbedrijven & beïnvloedde en leidde tot het sluiten van hun operationele activiteiten. De meeste bedrijven en industrieën kozen voor WFH-modellen om de verspreiding van de pandemie tegen te gaan, wat resulteerde in minder gebruik van kantoorruimte en kosten, waardoor de kansen van de markt voor de bouwsector afnamen.

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan het hoofd van AI in de bouwmarkt:

Noord-Amerika zal aan het hoofd staan van de AI in de bouwmarkt in de voorspellingsperiode. De bouwbedrijven hebben hier enorm geïnvesteerd in de markt en sommige leveranciers zijn opgestaan om te voldoen aan de behoeften van de zich snel ontwikkelende markt. Bovendien worden verschillende toepassingen in de regio effectief beheerd door AI-technologieën.

Gerelateerde artikelen:

Social Business Intelligence (BI) Marktonderzoek en Industriegroei tot 2032

Marktonderzoek persoonlijke leningen gebaseerd op omvang, aandelen, kansen, industriële trends en prognose tot 2032

Cardless ATM-markt wereldwijd industriële analyse, toekomstige vraag en prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  AI in Construction Market,AI in Construction Market size,AI in Construction Market share,AI in Construction Market Growth,AI in Construction Market Demand,AI in Construction Market Analysis