header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De cosmeticamarkt zal tegen 2030 USD 0,4 miljard groeien, met een CAGR van 5,34% van 2023 tot 2030

Oct 19, 2023 9:00 AM ET

De wereldwijde cosmeticamarkt zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De voortdurende stijging van de consumentenuitgaven voor cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten is de drijvende kracht achter de marktgroei. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde cosmeticamarkt zal stijgen van USD 0,3 miljard in 2022 tot USD 0,4 miljard in 2030, met een groei van 5,34% CAGR tijdens de voorspelde periode (2023-2030).

Premium Cosmetics Market

Ook het toenemende aantal werkende vrouwen in ontwikkelingslanden ondersteunt de omvang van de cosmeticamarkt. Daarnaast stimuleren factoren zoals de toenemende voorkeur voor chemievrije en natuurlijke producten, de vooruitgang in de biologische landbouw en het toegenomen bewustzijn van de voordelen van biologische producten de vraag op de markt.

Aan de andere kant vormen de steeds veranderende consumentenvoorkeuren en -vraag een uitdaging voor de groei van de markt. Desondanks zullen recente ontwikkelingen in de technologie voor het vormen van cosmetica en een groter bewustzijn de groei van de markt tijdens de beoordelingsperiode ondersteunen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3168

Cosmeticamarkt – Segmentaties

De markt is onderverdeeld in producttypen, categorieën, distributiekanalen en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in huidcosmetica, haarcosmetica, nagelcosmetica, oogcosmetica en overige. Het categoriesegment is onderverdeeld in biologisch & natuurlijk en conventioneel. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelbasis en niet-winkelbasis. Per regio is de cosmeticamarkt onderverdeeld in Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Cosmeticamarkt – Regionale analyse

Azië-Pacific domineert de wereldwijde cosmeticamarkt. De groeiende populariteit van cosmetica in ontwikkelingslanden, geleid door het voortdurend stijgende besteedbare inkomen, beïnvloedt de groei van de cosmeticamarkt. Bovendien stimuleren de toegenomen consumentenbestedingen aan cosmetica de verkoop van cosmetica op de markt. Gezien de enorme vooruitzichten die deze regio biedt, lanceren fabrikanten steeds vaker nieuwe producten.

Noord-Amerika is wereldwijd een andere belangrijke markt voor cosmetica. De beschikbaarheid van een breed assortiment cosmetica versnelt het marktaandeel van deze regio. Daarnaast stimuleert de stijgende vraag naar cosmetica met natuurlijke & biologische ingrediënten de regionale marktvraag. De regio blijft een belangrijke investeringsbestemming voor de marktspelers. Aanzienlijke Rinxdeepl68 D investeringen in de ontwikkeling van innovatieve schoonheidsverzorgingsproducten ondersteunen de omvang van de cosmeticamarkt.

Wereldwijde cosmeticamarkt — Concurrentievoordeel

De cosmeticamarkt lijkt zeer concurrerend en gefragmenteerd, met verschillende belangrijke spelers die een concurrerend landschap vormen. Voortdurend veranderende consumentenvoorkeuren en -eisen moedigen fabrikanten aan om producten met biologische ingrediënten te ontwikkelen, waardoor de synergie in hun toeleveringsketens toeneemt. Spelers investeren veel tijd en geld in de benodigde O&O- en formuleringswerkzaamheden. Ook proberen ze hun activiteiten uit te breiden door nieuwe regio’s te betreden, zoals Latijns-Amerika, Afrika en APAC.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de cosmeticamarkt zijn Procter & Gamble Co. (VS), The Estée Lauder Companies Inc. (VS), L’oréal Group (Frankrijk), Beiersdorf AG (Duitsland), Shiseido Co. Ltd. (Japan), Revlon Inc. (Japan), Revlon Inc. (VS), Coty Inc. (VS), Kao Corporation (Japan), Avon Products Inc. (VK), Skinfood (Zuid-Korea), Amway Corporation (VS) en Yves Rocher (Frankrijk), onder andere.

Voor meer inzicht, bekijk de volledige details van het rapport op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-products-market-3168

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

10 oktober 2023 — NARS Cosmetics lanceerde haar iconische producten in India bij geselecteerde Shoppers Stop en Sephora winkels in het hele land. In de afgelopen tien jaar is het portfolio van het merk met sprongen gegroeid en bevat het een aantal van de meest geliefde schoonheidsproducten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Cruelty-Free Cosmetics Market Research Report Information by Product Type (Huidverzorgingsproducten, Haarverzorgingsproducten, Make-up & Kleurencosmetica, Parfum & Geur, en anderen), Vorm (Crème, Gel, Vloeistof, Poeder, en anderen), Distributiekanaal [winkelbasis (hyper- en supermarkten, speciaalzaken, buurtwinkels en andere) en niet-winkelbasis] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)- prognose tot 2030

Premium Cosmetics Market Analysis & omvang, aandeel onderzoeksrapport informatie per producttype (gezichtsproducten, oogproducten, lipproducten, parfums en anderen), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Cosmetics Market,Cosmetics Market Size,Cosmetics Market Share,Cosmetics Market Trends,Cosmetics Market Growth,Cosmetics Market Analysis,Cosmetics Market Report,Cosmetics Market Research,Cosmetics Market Demand