header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van plantaardige snacks zal tot 2030 groeien met een CAGR van 7,85%, voorspelt MRFR

Oct 19, 2023 11:07 AM ET

Marktoverzicht

De markt voor plantaardige snacks zal waarschijnlijk een opmerkelijke omzetgroei laten zien. De snel stijgende vraag naar plantaardige snacks door zowel vegetariërs als niet-vegetariërs zal de marktgroei stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor plantaardige snacks escaleren van USD 45,9 miljard in 2022 tot USD 77,9 miljard in 2030, met een groei van 7,85% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2030).

De stijgende trend van gezonde snacks en het toenemende bewustzijn van de voordelen van plantaardige snacks zijn belangrijke drijvende krachten. Het eten van meer gezonde plantaardige snacks of hele voedingsmiddelen zonder dierlijke producten biedt meer flexibiliteit en een lager risico op hart- en vaatziekten & gewichtstoename. Deze voordelen, naast de groeiende bezorgdheid over gezondheid en duurzaamheid, onderbouwen de omvang van de markt voor plantaardige snacks.

Daarnaast is de stijgende populariteit van plantaardige snacks de belangrijkste drijvende kracht achter de groei van de markt. De toenemende voorkeur voor plantaardige snacks onder gezondheidsbewuste mensen vergroot de marktvraag en de verkoop. De groeiende trend naar veganistisch en vegetarisch eten heeft nieuwe kansen gecreëerd voor spelers in de sector. Bovendien stimuleert de stijgende vraag van consumenten naar gemaksvoeding de groei van de markt voor plantaardige snacks.

Verder wordt geschat dat de toenemende focus van bedrijven op onderzoek en ontwikkeling de groei van de markt voor plantaardige snacks zal beïnvloeden, doordat nieuwe producten worden ontwikkeld en de bestaande productlijn wordt verbeterd. De grote vraag stimuleert fabrikanten om verschillende plantaardige snacks te ontwikkelen die de aandacht van consumenten kunnen trekken. Ze voeren ook productpromotiecampagnes die een belangrijke rol spelen bij het verhogen van de verkoop van snacks op basis van planten.

Markt voor plantaardige snacks – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producttypen, categorieën, distributiekanalen en regio’s. Het producttype is onderverdeeld in fruithapjes, plantaardige snackrepen, snacks op basis van granen, snacks op basis van vlees en andere. Het segment van de categorie is onderverdeeld in conventioneel, biologisch en andere. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. Per regio is de markt voor plantaardige snacks onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Markt van plantaardige snacks – Regionale analyse

Europa domineert de wereldwijde markt van snacks op basis van planten vanwege de gevestigde, technologisch geavanceerde infrastructuur voor voedselproductie, waardoor de productie van snacks op basis van planten toeneemt. Daarnaast creëren de toenemende vraag en consumptie van plantaardige snacks aanzienlijke kansen. Ook de groeiende trend van veganisme en de voorkeur voor veganistische voedingsmiddelen creëren een aanzienlijke vraag naar plantaardige snacks op de markt.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7923

Markt voor plantaardige snacks – Concurrentielandschap

De markt voor snacks op basis van planten omvat tier-1- en tier-2-spelers die zich richten op het bevorderen van hun R&D-inspanningen. Deze marktdeelnemers ondernemen strategische groeiactiviteiten zoals productintroducties, samenwerkingsverbanden en partnerschappen. Ze werken samen met beroemdheden om hun marktpositie te verbeteren en hun consumentenbasis uit te breiden.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt van plantaardige snacks zijn onder andere Siren Snacks Inc. (VS), Zelle Organic (VS), Green Park Snacks Ltd (VK), Primal Spirit Foods Inc. (VS), Eat Natural (VK), Louisville Vegan Jerky Co. (VS), Conagra Brands, Inc. (VS), Nestle S.A. (Zwitserland), General Mills Inc. (VS) en Unilever Group (VK).

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

28 september 2023 – ZenB, een toonaangevend voedingsbedrijf op plantaardige basis, kondigt haar uitbreiding aan naar de snackcategorie met haar nieuwste productinnovatie, ZenB Cracker Crisps. Als antwoord op de behoeften van de consument heeft het merk zijn aanbod van complete voedingsmiddelen uitgebreid naar de snackcategorie. Deze nieuwe crackers zijn gebakken en gemaakt met plantaardige ingrediënten, waaronder olijfolie, & kruiden en de gele erwtenbasis. Deze gebakken crackers zijn schilferige & luchtige en glutenvrije snacks.

Regionale analyse

De markt voor plantaardige snacks vertoont aanzienlijke regionale verschillen. Noord-Amerika en Europa laten een sterke groei zien, gedreven door de vraag van consumenten naar gezondere en duurzame snacks. Azië-Pacific is ook getuige van een toegenomen acceptatie als gevolg van veranderende dieetvoorkeuren. Zuid-Amerika en Afrika vertonen groeipotentieel, zij het in een iets lager tempo, omdat plantaardige trends wereldwijd aan populariteit blijven winnen.

Drivers

De markt van plantaardige snacks wordt gedreven door de toenemende vraag van consumenten naar gezondere, duurzame voedingsopties. Factoren zoals een toenemend gezondheidsbewustzijn, bezorgdheid over de impact op het milieu, dieetbeperkingen en een innovatief productaanbod stimuleren de groei van deze markt. Daarnaast stimuleert een verschuiving naar veganistische en vegetarische diëten de vraag naar plantaardige snacks.

Kansen

De markt voor plantaardige snacks biedt aanzienlijke kansen door de toenemende vraag van consumenten naar gezondere en duurzame voedingsopties. Door de focus op natuurlijke ingrediënten, duurzaamheid en gezondheidsvoordelen is deze markt klaar voor groei. Innovaties op het gebied van smaak, textuur en gemak kunnen de aantrekkingskracht op een bredere consumentenbasis verder vergroten.

Beperkingen en uitdagingen

De markt voor plantaardige snacks wordt geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van smaak en textuur, omdat consumenten deze snacks vaak vergelijken met traditionele snacks. Daarnaast kunnen productiekosten, beperkte houdbaarheid en de beschikbaarheid van verschillende ingrediënten de groei van de markt belemmeren. Hindernissen in de regelgeving en concurrentie met gevestigde merken zijn andere beperkingen in deze competitieve markt.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7923

Markt Segmentatie

De markt voor plantaardige snacks kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder producttype (bijv. vegetarische chips, snacks op basis van noten, fruitsnacks), distributiekanaal (bijv. supermarkten, online retailers) en regio (bijv. Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific). Deze segmenten helpen bij het analyseren van consumentenvoorkeuren en regionale variaties in de groeiende markt voor plantaardige snacks.

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Jerky Market Research Report Information By Source (Beef, Pork, Poultry) and By Distribution Channel (Store-Based, Non-Store-Based) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030.

Onderzoeksrapportpeulvruchtenmarkt: Informatie per bron (linzen, bonen, erwten en andere), per categorie (conventioneel en biologisch) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Europese waterstofproductiemarkt per toepassing: prognose (2017-2025)

Europese tuinbouwverlichtingsmarkt per toepassing: prognose (2018-2024)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America