header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor eetbare dierlijke vetten zal naar verwachting meer dan USD 60,4 miljard bedragen met een CAGR van 4,50% in 2030

Oct 19, 2023 12:00 PM ET

Marktoverzicht eetbare dierlijke vetten

De markt voor eetbare dierlijke vetten zal de komende jaren sterk groeien. Het stijgende verbruik van eetbare dierlijke vetten in de snelgroeiende farmaceutische en persoonlijke verzorgingsindustrieën zal de omvang van de markt versnellen. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde markt voor eetbare dierlijke vetten tegen 2030 naar verwachting zal groeien tot 60,4 miljard dollar, met een CAGR van 4,50% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Eetbaar dierlijk vet is een grote bron van vetzuren, vitaminen en energie. In de voedingsindustrie wordt het gebruikt om de smaak en textuur van maaltijden te verbeteren. Bovendien leveren dierlijke vetten een hoog gehalte aan oliezuur, dat in verband wordt gebracht met verschillende gezondheidsvoordelen. Veel voedselverwerkers en bakkers geven de voorkeur aan deze vetten, zoals talg en boter, vanwege hun heerlijke smaak en superieure bakcapaciteiten.

De toenemende consumptie van en vraag naar eetbare dierlijke vetten vanuit de voedingsindustrie is een belangrijke groeiaanjager. Daarnaast stimuleert de stijgende vraag naar producten met een hoge voedingswaarde in ontwikkelingslanden de inkomsten van de markt voor eetbare dierlijke vetten. De toenemende consumptie van bakkerijproducten, zoetwaren en hartige snacks wereldwijd creëert aanzienlijke groeimogelijkheden.

Gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4036

Wereldwijde markt voor eetbare dierlijke vetten – Concurrentielandschap

De markt omvat Tier 1- en Tier 2-spelers, die wereldwijd actief zijn met diverse productportfolio’s. Bedrijven investeren in productdifferentiatie, strategische ontwikkelingen, financiële stabiliteit en gediversifieerde regionale aanwezigheid. De spelers concentreren zich op O&O en strategische groei-initiatieven, zoals ontwikkeling, productintroductie, joint ventures en partnerschappen, om hun marktpositie te versterken en een uitgebreid klantenbestand te veroveren.

Grote spelers

Prominente spelers op de markt voor eetbare dierlijke vetten zijn Baker Commodities Inc. (VS), Saria SE and Co. K.G. (Duitsland), Darling Ingredients Inc. (Verenigde Staten), Ten Kate Holding B.V. (Nederland), York Foods Pty Ltd. (Australië), Colyer Fehrer en Co. (Australië), Colyer Fehr Tallow Pty Ltd. (Australië), en Cargill Foods Pty Ltd. (Nederland). (Australië), en Cargill Incorporated (VS), onder anderen.

Wereldwijde markt voor eetbaar dierlijk vet – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in grondstoffen, vormen, toepassingen en regio’s. Het segment grondstoffen is onderverdeeld in reuzel en talk. Het vormsegment is onderverdeeld in vloeibaar, vast en halfvast. Het segment toepassingen is onderverdeeld in culinaire producten, bakkerijproducten, zoetwaren, hartige snacks, e-food/convenience foods, biodiesel en diervoeder. Per regio is de markt voor eetbare dierlijke vetten onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor eetbare dierlijke vetten – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor eetbare dierlijke vetten. Het groeiende verbruik van eetbare dierlijke vetten in de voedingsmiddelen- en niet-voedingsindustrie is de drijvende kracht achter de marktgroei. Ook het toenemende gebruik van talg voor de productie van diervoeder draagt bij aan de omvang van de markt voor eetbare dierlijke vetten. Daarnaast ondersteunt de grote consumptie van rundvlees en dierlijke lichaamsdelen het marktaandeel van eetbare dierlijke vetten in de regio. De toenemende voorkeur voor plantaardige vleesproducten zal de markt stimuleren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/edible-animal-fat-market-4036

Industrie/Innovatie/Gerelateerd nieuws:

01 mrt, 2023 — Cargill heeft een samenwerking aangekondigd met Cubiq Foods, een toonaangevende producent van alternatieve vetten, om de ontwikkeling van Cubiq’s plantaardige vettechnologieën te versnellen en op de markt te brengen. Volgens de overeenkomst voegt Cargill plantaardige oliën toe aan zijn ingrediëntenportfolio om innovaties op basis van de technologie van Cubiq te helpen ontwikkelen en op de markt te brengen.

Gerelateerd rapport

Informatie over hetmarktonderzoek vetvervangers per type (eiwit, koolhydraten, lipiden en andere), bron (planten, dieren en andere), vorm (poeder, vloeistof en andere), toepassing (zuivel en diepvriesdesserts, bakkerij en zoetwaren, snacks, dranken en andere) en regio – voorspelling tot 2030

Insect Protein Market Research Report Information Per Insect type (Krekels, Meelwormen, Sprinkhanen, Mieren, Bijen, Termieten, Zwarte Soldaatvlieg, Anderen), Per Toepassing (Voeding & Dranken, Diervoeding, Farmaceutica & Nutraceuticals, Persoonlijke Verzorging & Cosmetica), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Edible Animal Fat Market,Edible Animal Fat Market Size,Edible Animal Fat Market Share,Edible Animal Fat Market Research,Edible Animal Fat Market Trends