header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor fruitpoeder zal naar verwachting 22,34 miljard dollar bereiken in 2030, met als belangrijkste spelers DMH Ingredients, Kanegrade en Paradise Fruits.

Oct 19, 2023 11:00 PM ET

Fruitpoeder marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde fruitpoedermarkt tegen 2030 22,34693 miljard USD bereiken met een CAGR van 6,80%.

Drivers

Groeiend bewustzijn van gezondheid en welzijn onder consumenten om de marktgroei te stimuleren

Het groeiende gezondheids- en welzijnsbewustzijn onder consumenten zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Nu consumenten gezondheidsbewuster worden, is er automatisch een grotere behoefte aan voedzaam voedsel. Fruitpoeders zijn een gezonde optie omdat ze tal van essentiële voedingsvezels, antioxidanten, mineralen en vitaminen bevatten die aanwezig zijn in vers fruit. Deze poeders zijn een handige manier om dergelijke voedingsstoffen te verwerken in verschillende drank- en voedingsproducten. Bovendien geven consumenten steeds meer de voorkeur aan natuurlijke producten zonder kunstmatige conserveringsmiddelen of additieven. Fruitpoeders worden meestal gemaakt van echt fruit dat zo min mogelijk bewerkt hoeft te worden, waardoor ze de voorkeur genieten van gezondheidsbewuste consumenten die de voorkeur geven aan natuurlijke ingrediënten.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5111

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers uit de sector die in het rapport over de wereldwijde fruitpoedermarkt worden genoemd, zijn Nutradry (Australië), DMH Ingredients (VS), Kanegrade (VK), Paradise Fruits (Duitsland), Aarkay Food Products (India), FutureCeuticals (VS), NutriBotanica (Brazilië), La Herbal (India), Saipro Biotech Pvt. Ltd (India) en Batory Foods (VS).

Kansen

Toenemende populariteit van plantaardige en veganistische diëten biedt grote kansen

De stijgende populariteit van plantaardige & veganistische diëten zal robuuste kansen bieden voor de fruitpoedermarkt in de voorspellingsperiode. Fruitpoeders worden gemaakt van echt fruit, wat betekent dat ze een plantaardig ingrediënt zijn dat goed past bij plantaardige en veganistische diëten. Ze bieden een geconcentreerde en natuurlijke fruitsmaak die kan worden gebruikt om de smaak van verschillende plantaardige gerechten te verbeteren, zoals bakproducten, desserts, plantaardige melkalternatieven en smoothies. Daarnaast leggen plantaardige en veganistische diëten de nadruk op het verkrijgen van verschillende voedingsstoffen uit plantaardige bronnen. Het fruitpoeder met zijn voedingsprofiel kan worden gebruikt om de voedingswaarde van plantaardige en veganistische producten te verhogen. Deze bieden een extra bron van mineralen en vitamines en dragen zo bij aan de volledige nutriëntendichtheid van de plantaardige snacks en maaltijden.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten die de markt beperken

De hoge productiekosten van fruitpoeders, strenge regelgeving en toegankelijkheid van alternatieven kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Daarnaast kan ook de COVID-19 impact de marktgroei belemmeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde fruitpoedermarkt is onderverdeeld op basis van toepassingen en type.

Per type zal mango de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

In de voorspellingsperiode zullen dranken de markt domineren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fruit-powders-market-5111

Regionale analyse

Europa neemt het voortouw op de markt voor fruitpoeder

Europa zal de fruitpoedermarkt beheersen tijdens de prognoseperiode vanwege de gunstige trends voor functionele voedingsmiddelen & stijgende consumptie van voedingsrijke duurzame producten. Mensen zijn op zoek naar voedzame, biologische snacks zonder chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen. Met de toename van het gezondheidsbewustzijn van consumenten zijn voedselproducenten bovendien genoodzaakt om deze in verschillende functionele voedingsmiddelen op te nemen, wat de uitbreiding van de regionale markt bevordert. Duitsland heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door Frankrijk.

Gerelateerde rapporten:

Fruit Puree Market Size, Share, Trend by Research Report Information Per Fruittype (Appelmoes, Bananenmoes, Pruimenmoes, Aardbeienmoes en anderen), Per Categorie (Conventioneel en Biologisch), Per Toepassing (Babyvoeding, Bakkerijproducten, Dranken en anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de voedselmarkt voor eipoeder informatie per type (eiwitpoeder, eigeelpoeder, heel eipoeder en andere), per toepassing (voeding, dranken, persoonlijke verzorging en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Fruit Powders Market,Fruit Powders,Fruit Powders Industry,Global Fruit Powders Market,Fruit Powders Market Research,Fruit Powders Market Size,Fruit Powders Market Analysis