header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor luchtreinigers voor auto’s zal 4,80 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 18,40% tussen 2022 en 2030

Oct 19, 2023 9:00 AM ET

De wereldwijde markt voor luchtreinigers voor auto’s zal waarschijnlijk blijven groeien. Een groeiend consumentenbewustzijn van het belang van een gezonde, vervuilingsvrije rijomgeving zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor luchtreinigers voor auto’s tegen 2030 naar verwachting USD 4,80 miljard zal bedragen, met een CAGR van 18,40% tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

In de afgelopen jaren zijn voertuigen een onmisbaar onderdeel geworden van het leven van mensen. Daarom zijn mensen net zo bezorgd over de luchtkwaliteit in hun voertuigen als thuis. Ze zijn op zoek naar luchtreinigers die een eenvoudige oplossing kunnen bieden om hun omgeving schoner te maken & en de cabine lucht gezonder om in te ademen en de ervaring van de bestuurder en passagier te verbeteren.

Car Air Purifier Market

Bovendien wordt verwacht dat de inkomsten uit de markt voor luchtreinigers voor auto’s zullen groeien naarmate meer mensen kiezen voor gezondere alternatieven voor traditionele oplossingen voor luchtzuivering in auto’s. Autofabrikanten rusten hun auto’s uit met betere luchtreinigers om de luchtkwaliteit te verbeteren. Als gevolg hiervan zal de verkoop van luchtreinigers voor auto’s in het projectiejaar aanzienlijk stijgen. De groeiende verkoop van auto’s met veiligheid als topprioriteit stijgt in opkomende markten.

Aangezien de marktdynamiek de expansie van de auto-industrie omvat, groeit de markt voor luchtreinigers voor auto’s. Omdat er meer voertuigen op de markt zijn, zal de verkoop van luchtreinigers voor auto’s naar verwachting snel groeien. De vraag naar luchtreinigers voor auto’s neemt ook toe vanwege de groeiende publieke bezorgdheid over luchtverontreinigende stoffen en gezondheid in de micro-omgeving van de cabine.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1867

Wereldwijde markt voor luchtreinigers voor auto’s – segmenten

De analyse is onderverdeeld in technologieën, eindgebruik, distributiekanalen en regio’s. Het technologiesegment is onderverdeeld in HEPA filters, ionisatoren en andere. Het segment eindgebruik is onderverdeeld in privéauto’s en commerciële auto’s. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. Per regio is de markt voor luchtreinigers voor auto’s onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor luchtreinigers voor auto’s – Regionale analyse

Azië-Pacific neemt wereldwijd het grootste marktaandeel voor luchtreinigers voor auto’s voor zijn rekening. De exponentieel snelle economische groei in China en India is een belangrijke drijvende kracht achter de expansie van deze regio. Bovendien wordt verwacht dat verschillende ondersteunende overheidsprogramma’s om de auto-industrie in deze gebieden nieuw leven in te blazen de inkomsten uit de markt voor luchtreinigers voor auto’s zullen stimuleren. Snelle verstedelijking en smart cities zullen naar verwachting ook de marktontwikkeling versnellen.

Wereldwijde markt voor luchtreinigers voor auto’s – Analyse van de concurrentie

De concurrentie op de markt bestaat uit Tier-1, Tier-2 en lokale spelers. De belangrijkste marktdeelnemers streven over het algemeen nieuwe marktcategorieën na. Toonaangevende bedrijven kopen grote en kleine fabrieken om hun activiteiten op internationale markten uit te breiden.

Grote spelers

Prominente spelers op de markt van luchtreinigers voor auto’s zijn onder andere Denso (Japan), Panasonic (Japan), Bosch (Duitsland), Mahle (Duitsland), 3M (VS), Mann Hummel (Duitsland), Honeywell (VS), Sharp (Japan), Koninklijke Philips (Nederland) en Eureka (India).

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/car-air-purifier-market-1867

Industrie / innovatie / gerelateerd nieuws:

04 jan, 2023 – Op CES 2023 lanceerde Panasonic Automotive Systems Company (Noord- en Zuid-Amerika), een toonaangevende leverancier van auto’s, een draagbare luchtreiniger, nanoe X, in Noord-Amerika om de omgeving in het voertuig en de passagierservaring te verbeteren. De nieuwe nanoe X draagbare luchtreiniger voor in de auto zorgt voor zuivere lucht in de cabine en beschermt deze. Deze luchtreiniger vermindert geuren en helpt virussen, bacteriën, schimmels en allergenen in de lucht en op het oppervlak tegen te gaan.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Car Covers Market Research Report Information By Product Type (Conventioneel, Automatisch, Semi-automatisch), By End Use (Individual, And Vehicle Manufacturers), By Distribution Channel (Store-Based, (Supermarkets & Hypermarkets, Specialty Stores, and Others) and Non-Store-Based), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Forecast till 2030

Rotels Market Research Report Information Per Voertuigtype (Trein, Bus en Bestelwagen), Per Boekingskanaal (Telefonisch, Online en Persoonlijk), Per Soort Toerist (Binnenlands en Internationaal), Per Soort Reis (Onafhankelijke Reiziger, Reisgroepen en Pakketreiziger), Per Leeftijdsgroep (15-25 jaar, 26-35 jaar, 36-45 jaar, 46-55 jaar, 56-65 jaar en 66-75 jaar), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Car Air Purifier Market,Car Air Purifier Market Size,Car Air Purifier Market Share,Car Air Purifier Market Trends,Car Air Purifier Market Growth,Car Air Purifier Market Analysis,Car Air Purifier Market Research,Car Air Purifier Market Report