header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor patiëntenregistratiesoftware groeit tot USD 4,23 miljard in 2030 en biedt inzichten in de gezondheidszorg dankzij technologische vooruitgang en datagestuurde zorg

Oct 19, 2023 9:00 AM ET

Op basis van het onderzoek van SNS Insider is de markt voor software voor patiëntregistratie bezig aan een traject van substantiële groei, waarbij de reikwijdte en invloed op de gezondheidszorg worden uitgebreid, ondanks de wereldwijde uitdagingen, waaronder de recente economische recessie en het aanhoudende conflict tussen Rusland en Oekraïne. De veerkracht van de markt weerspiegelt zijn essentiële rol in het bevorderen van patiëntgerichte gezondheidszorg.

De omvang van de markt voor software voor patiëntregistratie werd in 2022 geschat op USD 1,72 miljard en zal van 2023 tot 2030 naar verwachting stijgen met een CAGR van 11,9% tot USD 4,23 miljard in 2030.

Omvang van de markt:

Software voor patiëntenregistratie dient als ruggengraat voor het beheer en de analyse van patiëntgegevens. Met deze software kunnen gezondheidszorgorganisaties patiëntgegevens verzamelen, opslaan en analyseren voor verschillende doeleinden, zoals onderzoek, klinische tests, ziektebeheer en kwaliteitsverbetering in de gezondheidszorg.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1786

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

ArborMetrix, Dacima Software, IBM Corporation, FIGmd, IQVIA Holdings, Optum, Premier, Inc., McKesson Corporation, OpenText Corporation, Syneos Health en andere spelers.

Marktanalyse:

De markt voor patiëntenregistratiesoftware heeft een opmerkelijke groei laten zien als gevolg van de volgende factoren:

Patiëntgerichte gezondheidszorg: De verschuiving naar patiëntgerichte gezondheidszorgmodellen stimuleert de toepassing van software voor patiëntenregistratie. Deze oplossingen stellen zorgverleners in staat om gepersonaliseerde zorg te verlenen en de resultaten voor patiënten te verbeteren.

Onderzoek en klinische proeven: Patiëntenregisters spelen een cruciale rol in medisch onderzoek en klinische studies en leveren waardevolle gegevens om de medische kennis te vergroten en nieuwe behandelingen te ontwikkelen.

Beheer van ziekten: Nu chronische ziekten steeds vaker voorkomen, helpt software voor patiëntenregistratie bij effectief ziektebeheer door real-time patiëntgegevens en inzichten te verschaffen.

Kwaliteitsverbetering: Organisaties in de gezondheidszorg gebruiken software voor patiëntenregistratie om de kwaliteit van de gezondheidszorg te volgen en te verbeteren en zo de best mogelijke resultaten voor patiënten te garanderen.

Wereldwijde uitdagingen: De markt heeft veerkracht getoond en floreerde zelfs tijdens de recente economische recessie en het aanhoudende conflict tussen Rusland en Oekraïne, wat het belang van software voor patiëntenregistratie in de moderne gezondheidszorg onderstreept.

De marktsegmentatie van software voor patiëntenregistratie is als volgt:

Naar registratietype

  • Registraties van ziekten
  • Registraties gezondheidszorg
  • Productregisters

Op functionaliteit

  • Bevolkingsgezondheidsbeheer (PHM)
  • Uitwisseling van gezondheidsinformatie (HIE)
  • Beheer patiëntenzorg
  • Overige

Naar implementatiemodel

  • Cloud
  • Op locatie

Per eindgebruiker

  • Overheidsinstellingen & Onderzoekscentra
  • Ziekenhuizen en klinieken
  • Overige

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1786

Impact van recessie:

De markt voor software voor patiëntenregistratie is blijven groeien tijdens de recente economische recessie, omdat organisaties in de gezondheidszorg op zoek zijn naar efficiëntie, kostenverlaging en kwaliteitsverbetering, wat softwareoplossingen voor patiëntenregistratie bieden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne:

Ondanks wereldwijde geopolitieke spanningen blijft de softwaremarkt voor patiëntenregistratie robuust. Het belang van het beheer en de analyse van patiëntgegevens in de gezondheidszorg is grensoverschrijdend en onderstreept de veerkracht van de markt.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen:

Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific lopen voorop in de wereldwijde markt voor software voor patiëntregistratie. Deze regio’s hebben geavanceerde gezondheidszorgsystemen en hebben aanzienlijk geïnvesteerd in het beheer van patiëntgegevens, onderzoek en kwaliteitsverbetering.

Belangrijkste resultaten van de studie naar software voor patiëntregistratie:

De groei van de softwaremarkt voor patiëntenregistratie in uitdagende tijden benadrukt de essentiële rol van deze markt bij het verbeteren van de resultaten voor patiënten, het bevorderen van medische kennis en het garanderen van efficiënte zorgverlening. Het vermogen van de markt om wereldwijde economische en geopolitieke druk te weerstaan, bevestigt het belang ervan.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor software voor patiëntregistratie:

Recente ontwikkelingen in de markt voor software voor patiëntregistratie omvatten de integratie van kunstmatige intelligentie en machinaal leren om gegevensanalyse en voorspellende analyses te verbeteren. Dankzij deze innovaties kunnen zorgverleners beter geïnformeerde beslissingen nemen en steeds persoonlijkere zorg leveren.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1786

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 De marktdynamiek van software voor patiëntenregistratie

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Marktsegmentatie Software Patiëntenregistratie, Naar Type Register

Hoofdstuk 9: Segmentatie van de markt voor software voor patiëntregistratie, naar functionaliteit

Hoofdstuk 10: Segmentatie van de markt voor software voor patiëntenregistratie, naar implementatiemodel

Hoofdstuk 11 Segmentatie van de markt voor software voor patiëntregistratie, naar eindgebruiker

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Conclusie:

De veerkracht van de markt voor software voor patiëntenregistratie, in het licht van wereldwijde economische uitdagingen en geopolitieke spanningen, toont de integrale rol die deze markt speelt in patiëntgerichte gezondheidszorg en medisch onderzoek. Het vermogen van de markt om te gedijen en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden is een bewijs van het blijvende belang ervan in de gezondheidszorg.

Ander rapport

Logopedie markt

Life Science Analytics-markt

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Patient Registry Software Market,Patient Registry Software Market Size,Patient Registry Software Market Share,Patient Registry Software Market Growth,Patient Registry Software Market Trends,Patient Registry Software Market Analysis,Patient Registry Software Industry