header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor patiëntervaringstechnologie floreert te midden van wereldwijde uitdagingen en verbetert de zorgverlening

Oct 19, 2023 9:00 AM ET

Uit onderzoek van SNS Insider blijkt dat de Patient Experience Technology Market een significante groei en innovatie doormaakt en haar reikwijdte en impact op de gezondheidszorg vergroot, ondanks de wereldwijde uitdagingen, zoals de recente economische recessie en het aanhoudende conflict tussen Rusland en Oekraïne. De veerkracht van deze markt onderstreept haar essentiële rol in het verbeteren van patiëntenzorg en de ervaring in de gezondheidszorg.

De markt voor patiëntervaringstechnologie omvat een breed scala aan oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van de betrokkenheid van de patiënt, de tevredenheid en de algehele ervaringen in de gezondheidszorg. Deze technologieën omvatten digitale gezondheidsplatforms, telegeneeskundeoplossingen, patiëntenportalen en gezondheidsgerelateerde mobiele applicaties.

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

Sodexo, Vocera Communications, Aramark, CipherHealth, Accenture, Huron Consulting Group, Qualtrics, GetWell, Press Ganey Associates, HybridChart en andere spelers.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1784

Marktanalyse:

De groei van de Patient Experience Technology-markt kan worden toegeschreven aan de volgende belangrijke factoren:

Patiëntgerichte gezondheidszorg: De markt sluit aan bij de groeiende trend naar patiëntgerichte gezondheidszorgmodellen, waarbij patiënten actief deelnemen aan hun zorg en toegang hebben tot hun gezondheidsinformatie.

Digitale transformatie: De digitale transformatie van de gezondheidszorg heeft de toepassing van patiëntervaringstechnologieën versneld. Deze oplossingen stellen patiënten in staat om online afspraken te maken, medische dossiers in te zien en contact te leggen met hun zorgverleners.

Verbeterde communicatie: Patiëntervaringstechnologieën vergemakkelijken efficiënte communicatie tussen patiënten en zorgverleners, waardoor een gezamenlijke en patiëntgerichte zorgaanpak wordt bevorderd.

Economische recessie: Ondanks de recente economische uitdagingen is de markt blijven groeien, gedreven door de erkenning dat patiëntervaringstechnologieën de efficiëntie van de gezondheidszorg en de tevredenheid van de patiënt verbeteren.

Geopolitieke spanningen: Het voortdurende conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft de groei van de markt niet afgeschrikt. Het belang van het verbeteren van patiëntenzorg en -tevredenheid blijft een wereldwijde prioriteit.

De marktsegmentatie van Technologie voor Patiëntervaring is als volgt:

Per type instelling

  • Acute zorginstelling
    • Acute ziekenhuizen
    • Militaire Behandelingsfaciliteit
    • Kinderziekenhuizen
    • Academisch Medisch Centrum
    • Ambulant Chirurgisch Centrum
  • Postacute zorginstelling
    • Faciliteit voor geschoolde verpleging
    • Langdurige acute faciliteit
    • Andere
  • Faciliteit voor niet-acute zorg
    • Klinieken
    • Artsenpraktijk

Op Onderdeel

  • Technologie
    • Patiëntenrondes
    • Consultancydiensten
    • Onderzoek naar patiëntervaringen

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1784

Impact van recessie:

De markt voor Patient Experience Technology heeft tijdens de recente economische recessie een aanhoudende groei doorgemaakt. Organisaties in de gezondheidszorg hebben de waarde ingezien van investeringen in technologieën die de patiëntervaring verbeteren en de activiteiten stroomlijnen.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne:

Ondanks wereldwijde geopolitieke spanningen blijft de markt voor patiëntervaringstechnologie robuust. De behoefte om de betrokkenheid en tevredenheid van patiënten te verbeteren overstijgt de grenzen, wat de veerkracht van de markt benadrukt.

Belangrijkste regionale ontwikkelingen:

Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific zijn de belangrijkste regio’s die de wereldwijde markt voor patiëntervaringstechnologie stimuleren. Deze regio’s hebben geavanceerde gezondheidszorgsystemen en zijn pioniers op het gebied van patiëntervaringstechnologieën, wat het belang van de markt in de moderne gezondheidszorg benadrukt.

Belangrijkste resultaten van de Patient Experience Technology Market Study:

De aanhoudende groei van de Patient Experience Technology Market in uitdagende economische en geopolitieke omstandigheden onderstreept de essentiële rol ervan in het verbeteren van de zorgverlening en de patiënttevredenheid. De veerkracht van de markt benadrukt het blijvende belang ervan.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Patient Experience Technology Market:

Recente innovaties in de markt voor patiëntervaringstechnologie omvatten de integratie van kunstmatige intelligentie en data-analyse om interacties met patiënten te personaliseren, de resultaten van de gezondheidszorg te verbeteren en administratieve processen te stroomlijnen.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1784

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 De dynamiek van de markt voor patiëntervaringstechnologie

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketen Analyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor patiëntervaringstechnologie, per type faciliteit

Hoofdstuk 9 Segmentatie van de markt voor patiëntervaringstechnologie, naar component

Hoofdstuk 10 Regionale analyse

Hoofdstuk 11 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 12 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 13 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 14 Conclusie

Conclusie:

De groei van de markt voor patiëntervaringstechnologie in uitdagende tijden toont de integrale rol aan die deze speelt in het verbeteren van de betrokkenheid van patiënten, de tevredenheid en de efficiëntie van de gezondheidszorg. Het vermogen van de markt om te gedijen en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden is een bewijs van het blijvende belang ervan in de gezondheidszorgindustrie.

Ander rapport

Markt voor zorgmanagementoplossingen

Gezondheidszorg EDI-markt

Over ons:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op:

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  Patient Experience Technology Market,Patient Experience Technology Market Size,Patient Experience Technology Market Share,Patient Experience Technology Market Trends,Patient Experience Technology Market Growth,Patient Experience Technology Market Analysis