header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De smaakstoffenmarkt kent een opmerkelijke groei met een verwachte CAGR van 10,5% in 2030. Hasegawa, Kerry Group, Taiyo International.

Oct 19, 2023 11:00 AM ET

Marktoverzicht Aroma’s

De wereldwijde markt voor aroma’s is een markt met een groot volume die voortdurend groeit. De toegenomen vraag naar verbeterde smaak van voedingsmiddelen is de drijvende kracht achter de groei van de smaakstoffenmarkt. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor aroma’s naar verwachting zal groeien naar USD 1,005 miljard in 2030, van USD 0,5 miljard in 2022, met een CAGR van 10,5% in de beoordelingsperiode (2023-2030).

Aroma’s zijn additieven die worden toegevoegd aan voedingsmiddelen en dranken om de smakelijkheid en aantrekkelijkheid ervan te vergroten. Ze helpen ook de smaak van het product te verbeteren. Toenemende toepassingsgebieden, zoals tabak, cosmetische & persoonlijke verzorging en geneesmiddelen, ondersteunen de inkomsten van de markt voor aroma’s.

Er is een duidelijke trend naar innovatieve smaken die volledig uit plantaardige ingrediënten bestaan en geen calorieën bevatten. Er is een enorme vraag naar plantaardige functionele dranken die eenvoudig, schoon en lekker zijn met minimale ingrediënten, energie geven en een verfrissende, unieke smaak hebben. Groeiende bezorgdheid over het gebruik van kunstmatige smaakstoffen is een andere trend die de markt stimuleert.

Fabrikanten bieden een scala aan smaken, waaronder zwarte kers, ananas, mango en passievrucht, die populair zijn in de markt voor energiedranken. De groeiende voorkeur voor plantaardige producten en de opkomst van de veganistische beweging zijn de belangrijkste drijfveren voor de vraag naar natuurlijke smaken. Het groeiende gezondheidsbewustzijn van klanten zorgt voor een grotere vraag naar natuurlijke aroma’s.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4162

Wereldwijde markt voor aroma’s – Concurrentielandschap

De markt voor aroma’s is extreem gefragmenteerd en het marktlandschap is bezaaid met kleine lokale producenten, vooral in Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Afrika. Vanwege hun kleine winstmarge is de nauwe relatie van de lokale producenten met hun klanten de dominante kracht in de markt. Verkopers in de ontwikkelde regio’s vertrouwen echter op productinnovatie en marketing om hun marktaandeel te vergroten.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor aroma’s zijn onder andere Firmeninch International SA, Sensient Technologies, Hasegawa, Archer Daniels Midland, Kerry Group, Flavoroma Flavors and Fragrances, Taiyo International, Zymus International Ltd., Axxence Aromatic GmbH, Blue Pacific Flavours, Gold Coast Ingredients en Unique Flavours and Fragrances USA Inc.

Wereldwijde markt voor aroma’s – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in producttypen, toepassingen en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in natuurlijk en synthetisch. Het toepassingssegment is onderverdeeld in tabak, voedsel & dranken, cosmetische & persoonlijke verzorging, geneesmiddelen en overige. Per regio is de markt voor aroma’s onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor aroma’s – Regionale analyse

Europa domineert de wereldwijde markt voor aroma’s vanwege de grote consumptie van culinaire aroma’s en het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking. Andere factoren die de markt stimuleren zijn de efficiëntie van toeleveringsketens en de aanwezigheid van innovatieve smaakfabrikanten, waardoor de inkoop van grondstoffen efficiënt is. Daarnaast draagt de voortdurend groeiende vraag naar biologische producten bij aan de expansie van natuurlijke levensmiddelenaroma’s.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flavour-market-4162

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

11 juli 2023 — Yerbaé Brands Corp. (Yerbaé), een plantaardig bedrijf voor energiedrankjes, heeft twee nieuwe smaken gelanceerd, Lemonade en Yuzu Lime. Deze verfrissende nieuwe smaken zijn verkrijgbaar bij Sprouts Farmers Market-winkels in het hele land. Het bedrijf heeft hard gewerkt om deze heerlijke, verfrissende, gezonde en smaakvolle dranken te creëren.

Gerelateerd verslag

Flavored Tea Market Research Report Informatie per type (zwarte thee, groene thee, witte thee en andere), per smaak (vruchten, kruiden, specerijen en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio – voorspelling tot 2030

Flavored Water Market Research Report Informatie per type (koolzuurhoudend en niet koolzuurhoudend), per verpakkingstype (flessen, blikjes en andere), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Flavour Market,Flavour Market Research,Flavour Market Analysis,Flavour Market Size,Flavour Market Research Report,Flavour Market Forecast