header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dynamiek van de markt voor medische hulpmiddelen, industriële analyse, trend en vraag, prognose tot 2032

Oct 19, 2023 12:18 AM ET

Onderzoeksrapport medische hulpmiddelen per type apparaat (hartbewaking, diagnostiek en medicijntoediening), per therapeutische toepassing (gastro-intestinale chirurgie, algemene chirurgie en diagnostische beeldvorming), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en diagnostische centra, onderzoekslaboratoria) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Markt Overzicht

De omvang van de markt voor medische hulpmiddelen werd in 2021 geschat op USD 492,3 miljard en zal naar verwachting tegen 2032 USD 995,00 miljard bedragen met een CAGR van 5,4% tijdens de prognoseperiode 2022-2032.

Concurrentiedynamiek

De belangrijkste spelers op de markt zijn Abbott (VS), Fresenius SE & Co. KGaA (Duitsland), GE Healthcare (VS), Johnson & Johnson Services Inc (VS), Medtronic (Ierland), Siemens AG (Duitsland), Stryker (VS), Boston Scientific Corporation (VS), Becton, Dickinson, and Company (VS), Bio Laboratories, Inc (VS).

Marktdynamiek

De gezondheidszorgsystemen van veel landen worstelen onder het gewicht van een toename van het aantal mensen dat gediagnosticeerd wordt met en behandeld wordt voor chronische ziekten. Er is een directe correlatie tussen de tijd die een patiënt in het ziekenhuis doorbrengt en de totale kosten van hun zorg. Marktspelers investeren actief in Rinxdeepl68 D van geavanceerde, gebruiksvriendelijke medische apparatuur zoals gespecialiseerde bedden, apparatuur voor het heffen en verplaatsen van personen en toilethulpmiddelen voor de behandeling van chronische ziekten, in combinatie met de inspanningen van zorginstellingen om patiënten te verschuiven naar thuiszorg.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2869

De voorspelde expansie van de markt voor medische hulpmiddelen wordt in niet geringe mate ondersteund door de stijgende investeringen in onderzoek en ontwikkeling door de farmaceutische, biofarmaceutische en medische hulpmiddelensector. Zowel in ontwikkelde als in ontwikkelingslanden is er veel vraag naar medische hulpmiddelen, waaronder kapitaalgoederen en verbruiksgoederen, vanwege een toename van het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal chirurgische en diagnostische ingrepen. Er wordt verwacht dat de markt voor medische hulpmiddelen in de geprojecteerde periode zal groeien als gevolg van de stijgende O&O-uitgaven door medische technologiebedrijven en het ondersteunende beleid van regelgevende instanties.

Onderzoek en ontwikkeling richten zich op het gebruiksvriendelijker maken van producten door hun technologische mogelijkheden, innovatieve functies en lage kosten te verbeteren. Nu er zoveel medische apparaten beschikbaar zijn, zijn verschillende fabrikanten begonnen om geavanceerde functies en technologieën zoals het internet der dingen en kunstmatige intelligentie in hun aanbod op te nemen. De eerste stap in het maken van iets is het samenstellen van de componenten. Het productieproces van deze gadgets begint met de inkoop van grondstoffen.

Marktsegmentatie

Per apparaattype is de markt onderverdeeld in hartbewaking, diagnostiek en medicijntoediening.

Per therapeutische toepassing is de markt onderverdeeld in gastro-intestinale chirurgie, algemene chirurgie en diagnostische beeldvorming.

Naar eindgebruiker is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen & klinieken en diagnostische centra & onderzoekslaboratoria.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over medische hulpmiddelen : https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-devices-market-2869

Regionale analyse

De markt voor medische hulpmiddelen in Noord-Amerika is verreweg de grootste ter wereld. Veroorzaakt door kanker, hartaandoeningen, diabetes, COPD, Alzheimer, obesitas, artritis en andere chronische aandoeningen, zijn de sterftecijfers de afgelopen decennia gestaag gestegen. In de komende periode zal de regionale markt naar verwachting groeien dankzij een gunstig terugbetalingsbeleid, een robuuste gezondheidszorginfrastructuur en de snelle invoering van geavanceerde medische technologie.

De markt voor medische hulpmiddelen in Azië en de Pacific zal zich naar verwachting het snelst ontwikkelen. Dit komt door ontwikkelingen in medische technologie, beleidsinspanningen en het groeiende aantal mensen dat behandeling nodig heeft voor langdurige aandoeningen zoals kanker, artritis, osteoporose, chronische nierziekten en hart- en vaatziekten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Markt voor draagbare medische beademingstoestellen: Per Modus (gecombineerde beademing, drukbeademing, volumebeademing, andere), Interface (niet-invasieve beademing, invasieve beademing), Leeftijdsgroep (baby-/neonatale ventilatoren, volwassen-/ kinderbeademing), Eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante zorgcentra, thuiszorg, andere) en Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

https://www.blogger.com/blog/posts/7523167030894224232

https://wordpress.com/posts/wiseguyreports247465132.wordpress.com

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Devices Market,Medical Devices Market Size,Medical Devices Market Share,Medical Devices Market Trend